До сега дохранвах бебето ми с Милумил 2. За първи път го опита като навърши 4 месеца. Преди това беше на Аптамил 1. Но един ден като се зачетох по-внимателно, забелязах че на опаковката е написано, че е за бебета след четвъртия месец, а не от четвъртия, както съм си мислила... тоест аз съм му го давала един месец по-рано, отколкото е трябвало. От друга страна, сега вече май е късно да минаваме на друго мляко, понеже след броени дни той така или иначе си навършва петте месеца, откогато може да се дава двойката Милумил. Та въпросът ми е доколко това може да се окаже проблем? Естествено, ще се консултирам и с педито, но ще се видим чак средата на другата седмица и до тогава ми е притеснено...
Твоето бебе е пило от това мляко като е навършило 4 месеца. На опаковката е написано, че е за бебета след четвъртия месец-т.е. след 4 навършени. Значи-дала си го когато бебето ти е било на указаната възраст. Няма причини да се тревожиш.
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.