Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 676
Въпросът ми е предимно към мъжете, на разбира се ще се радвам и на женски отговори.
Кога разбрахте, че искате да имате дете? Какво трябваше да се случи в живота ви, за да сте наистина готови за тази стъпка? И спирало ли ви е нещо някога изобщо - ако да, какво е то?

А да, още нещо: кой от двама ви пръв заговори за деца - вие или жената до вас?

Благодаря предварително за отговорите. Wink

# 1
Аз съм на26 и имам момиче на 4 месеца,и си мисля ,че съм закъснял.Много исках това дете.Поорано съм си мислел,но никога не съм си задавал този въпрос:дали съм готов или не?И сега, просто не мога да си представя това "да не съм татко".От това по- хубаво няма на света ... да си родител!

# 2
  • Мнения: 676
Радвам се да разбера, че има мъже като теб! Wink

# 3
Не знам, стана някак си естествено. Бяхме легнали с жена ми да гледаме телевизия. Тя гледаше телевизия, а аз гледах нея. Тогава разбрах че искам дете от нея и съм готов.

Не знам как може да се обясни това. Може би стабилното финансово положение и/или куп други неща са повлияли косвено. Не знам, може и да са. Знам само че до преди месец си бях мислил по въпроса и не знаех какво искам.

Сега не само съм татко а ми съм (татко х 2). И съм много много щастлив. Да споделя нещо много интересно. Децата за заченати февруари, на нова година точно преди това от едната баница ми се паднаха близнаци от другата дете. Просто без коментар. А тази година ми се падна щастието. Mr. Green

# 4
  • София
  • Мнения: 1
Малко след, като се научихме да поемаме отговорност и малко след, като разбрахме, че алтернативата е фабрика за лайна - цял живот.

# 5
Малко след, като се научихме да поемаме отговорност и малко след, като разбрахме, че алтернативата е фабрика за лайна - цял живот.
Какво искаш да кажеш с "алтернативата е фабрика за лайна - цял живот"?

# 6
  • София
  • Мнения: 1
Еми човек, който няма семейство, деца някои го водят фабрика за екскременти.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт