Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Равиолите - как?

  • 6 ян. 2008, 16:50 ч.
  • Преглеждания  2 663  Мнения  6  Онлайн  1
Отговори
  • Sofia
  • Мнения: 522
Днес от БИЛЛА си купихме готови равиоли с кашкавал и с месо. На опаковката пише да се сварят в подсолена вода еди-колко си минути. Това обаче ми се струва крайно недостатъчно. Дали да не им добавя някакъв сос или да ги запека след това във фурната със сметана и кашкавал?  Thinking Споделете идеи, моля...   chef

Реклама
# 1
  • Portugalia
  • Мнения: 1 086
аз ги правя така:
запържвам в зехтин настърган морков,лук и 4есън.след това прибавям една консерва с белени домати минавам с пасатора и оставям да поври малко...след това прибавям сварените равиоли и добавям 1 сметана и ка6кавал...може и да се запе4е малко в фурна. Peace

# 2
  • Sofia
  • Мнения: 522
Голямо благодарско!   bouquet Записах си рецептата и веднага отивам да я тествам. Звучи ммммм вкусничко!  Grinning

# 3
  • В. Търново
  • Мнения: 70
Един пакет от тези полуготовите дали стига за три порции?  newsm78 Все ми се струва, че са малко, а?

# 4
  • IT
  • Мнения: 187
правят се със сос за паста например ;с домати и босилек ,сметана и гъби, с рагу сос също става ,домати и гъби  Peace

Последна редакция: нд, 08 юни 2008, 17:32 от madagascar

# 5
  • Мнения: 466
b_mil4eva , според мен зависи колко сте гладни и дали ще има добавка към тях.

Аз също ги правя със някакъв сос понякога, но най-често, за по-лесно слагам да заври водата, но не прекалено вода,така че като се сварят да не остане много водно. Пускам 1/2 или 1 пилешки бульон зависи колко е солен и ги слагам да се варят. През това време чукам по едно цяло яйце в зависимост колко порции ще правя и накрая прибавям магданоз . Докато се сварят повечето вода извира и остава малко сосче, така че да се хапват с лъжица и си има и забулено яйце, посипмвам малко с зехтин , който предпочита и пармезан и готово.

# 6
  • Torino,IT
  • Мнения: 1 817
Аз ги сварявам и после ги прибавям в тиган с малко разтопено масло и листа от салвия. Разбъркват се не повече от минута и после вече в чиниите поръсвам с кашкавал или пармезан.От салвията се получава страхотен вкус и аромат.
Също и с домати и босилек са хубави  Wink

Последна редакция: нд, 08 юни 2008, 18:48 от Lindita

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт