Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Бургас
 • Мнения: 144
Здравейте . Много съм отчаяна и незнам от къде и как да започна , незнам дали искам съвет или просто искам да споделя , защото няма ма кой . със съптуга ми сме женени от няма и една гоина на 21 - и ще станя една . Оженихме се по любов да не кажа че и от повече от любов и така роди ни се син да е жив здав на почти седем месеца е , но откакто се роди аз имам много големи проблеми с тяхното семейство ( огромни ) . Не бяха обиди , не бяха заплахи , говорене на мъж ми всеки ден как трябва да ме дресира и т.н - това е дълго и не искам да  го разправям не искам да ме приемате като жертва.
Но тези проблеми се прехвърлика м/у нас , със съпругът ми нямаме проблеми м/у на но се почна ти делиш нашите , не се отнасяш стях както трябва и т.н , а как да се отнасям с хора , които на втория ден след раждането ми до сега ме побъркват и ме наричат вскаква и привикват мъж ми всеки ден да го наговарят и така ввсеки ден си намираме причина да се скараме и то жестоко и то само заради тяхните не заради нас двамата . И двамата не сме щасливи поне аз не съм обичам до болка съпруга си , но незнам дали това е нормален живот всеки ден скандали и то за какво ?
Много се обичаме , но незнам какво да правя от три месеца съм с восоко кръвно и припадаци и то само от проблеми а съм на 23 г .
Онзи ден ни изникна първото зъбче и аз на седмото небе а свекърва ми се обажда и вика на мъжо жена ти ни е направила магия оле мале как мислят че аз само с това се занимавам нямам какво да правя и само магии на всеки правя - пълен ужас и пак скандали у дома и най - лошото беше че това е един от всекидневните случай на обиди .
Много съм объркана незнам какво да правя извинете че и объркано мисля , но не мога да си събера мислите . Бракът ми се разпада и то заради трети човек аз се боря всеки ден , но незнам до кога .

# 1
 • София
 • Мнения: 3 009
Ами вземи им забъркай една магийка, поне да знаеш за какво те обвиняват. И следващият път като започнете да се разправяте заради родителите му - вземи просто и млъкни и кажи чене искаш да говорите за тях - защото ще се скарате. Предложи му да направите експеримен - да забраните тази тема в къщи - за да видите как ще бъде.
Успех

# 2
 • Пловдив
 • Мнения: 3 676
Мога да кажа, че намесата на родителите в живота на младото семейство трябва да бъде абсолютно табу и да им се наложи забрана дори едно А да кажат.Иначе така се влошава връзка между съпрузите, който не го изживявал не знае за какво става въпрос.Аз лично с моя хубостник съм била поне 5 пъти пред развод, заради намесата на тъщата в нашите отношения, няма да изпадам в подробности.Кавгите са ни били от същото естество, но естествено са били от ден до пладне.Ако искаш да запазиш брака не давай на мъжа ти да говори пред теб за родителите, така както моя не дава да се говори за тъщата, въпреки че живеем в една и съща къща. Rolling EyesВикам си, защо да съсипвам хубавия си брак с един чудесен мъж, заради това какво ще каже някоя жена в критическата било то, родната ми майка.Диони е дала много хубав съвет.

# 3
 • София
 • Мнения: 1 343
Това с магията уби всичко детско в мен.

А на съпругът ти това с магията сериозно ли му изглежда??????? И как може възрастен човек да повярва в това??? Не разбирам. Опитай се да го накараш да ги игнорирате от живота ви.

# 4
 • Мнения: 1 008
Кажи му това "Дай да зарежем наште и ваште, дай да си гледаме семейството без да обръщаме внимание. Ти си ги обичай и уважавай, както аз обичам моите, но не изисквай и аз да ги обичам, както теб защото не става". Ако и разговор с него не ти помогне,значи проблемът е в мъж ти.

# 5
 • Бургас
 • Мнения: 144
Забранихме темата , но днес поредното беше , че мъжо прави топлоизолации , но човека с който ги прави заминава и той вика ще работя с баща ми , а аз просто му казах баща ти работи 5 дни в седмицатаа и обработва земя и няма да има време, а той ми каза , че съм озлобена и искам да го накарам да не се вижда с тяхните , това не е така , но тръгни доказвай .

# 6
 • Бургас
 • Мнения: 213
За съжаление това с магиите се среща при много хора, които са съвсем наред като ги видиш. Направо не мога да ги разбера, това са големи глупости, да ходиш при разни изкуфели лелки или млади жени, които нищо друго не могат да правят. И винаги резултата е един и същ - имаш направена магия! Ми то ако нямаш, как ще им продължи "работата"? И много хора като са отчаяни веднага се хващат. Но както и да е. Всеки за себе си.
Ако един мъж не може да се откъсне от зависимостта си от родителите, не знам... Много лошо, не знам какви усилия и трябват на една жена да се справи с това.

# 7
 • Пловдив
 • Мнения: 3 676
Това за магиите е много тъпо,при нас както казах караниците са от друго естество, за което вече съм писала.Хайде то при нас разбирам каква е работата, но не знам какъв е проблема на авторката.

# 8
 • Kопенхаген
 • Мнения: 665
Доста тежък случай  newsm78
Имате ли възможност да се отделите, да живеете сами?

# 9
 • Мнения: 1 008
Аз разбирам какъв е проблема- постоянната намеса на неговите родители. Ние с мъжът ми не си говорехме 2 дни преди Нова година заради неговата майка. Сдобрихме се, но ми е още гадно от факта,че се караме заради човек,който не заслужава. Но и мъж ми обича и уважава и какво ли още не майка си, баба си, вуйчо си и другите, не до болка,ами...
Забранихме темата , но днес поредното беше , че мъжо прави топлоизолации , но човека с който ги прави заминава и той вика ще работя с баща ми , а аз просто му казах баща ти работи 5 дни в седмицатаа и обработва земя и няма да има време, а той ми каза , че съм озлобена и искам да го накарам да не се вижда с тяхните , това не е така , но тръгни доказвай .
Просто спри да му обръщаш внимание, остави го да си се занимава с тях, ти си стой настрана. Не знам какво друго да кажа...

# 10
 • София
 • Мнения: 15 238
Извинявай, но ако мъж ти се връзва на такива простоти, значи и той толкова читав, колкото и родата му Laughing
 Изчезвай. Ако има поне малко мозък в главата, ще те последва. Ако не, нищо не си изгубила. Аз в такава среда не бих живяла и седмица Crossing Arms

# 11
 • Пловдив
 • Мнения: 3 676
Намесата на родителите-ясно, моята още на нова година в прав текст попита мъжа ми кога възнамерява да си направи сперматограма,като преди това ангажира за мисията приятелката ми.Мен ме питала и други работи за мъжа ми/като се има предвид, че е доста по-голям от мен/, но не е тук мястото.

# 12
 • Варна
 • Мнения: 566
За мен това не е мъж, а мъжленце!
Извинявай, НО ти и детето трябва да сте на ПЪРВО място за него, и не трябва да позволява на когото и да било да те обижда и унижава по този начин, с това негово отношение той не е по различен от тях!
Вие сте неговото семейство сега и за в бъдеще, жалко за него, че не го е разбрал!
Надявам се да прогледне, ако ли не, бягай далеч!

# 13
 • Мнения: 3 424
Ако бракът ви се разпада, то е заради самите вас.
Вие сте хората, които трябва да се поддържате и
уважавате и да сте си значими един за друг. Честно
да ти кажа, имам чувството, че си попаднала сред
рядко тъпоъгълни селяндури, ако са верни тези ти
приказки за магии, караници и прочее. Говори с
мъжа ти, изяснете си становищата и се опитвай да
се забавляваш с малоумията на кухарите около теб.
Явно е, че си се оженила по любов, а всички знаем,
че любовта прави хората слепи. Е, полека-лека си
прогледнала, но вече имаш и апендикс. Гледай си
детето и обмисли как да се измъкнеш суха от водата.
Не вярвам, че семейството на мъжа ти ще се промени.

# 14
 • Мнения: 676
Много съжалявам за това, което ти се случва, но според мен проблемите между вас произтичат не от външните хора, а от вас самите. И по-конкретно имам предвид твоя съпруг, който като един сериозен и обичащ мъж би трябвало да не позволява родителите му да се отнасят по такъв начин с теб, а още по-малко пък да обръща внимание на приказките им и да заема тяхната страна. Не знам от какво произлизат проблемите с родителите му, ти сама знаеш най-добре провокирани ли са от нещо или са просто болни мозъци. Но когато един мъж създаде семейство, за него на първо място трябва да са именно жена му и децата му, а родителите вече остават по-назад. Не значи да не се интересува от тях, не значи да не общува с тях, но да допуска подобно вмешателство в семейството ви е просто недопустимо.
И мисля, че твоят проблем е повече с него. На родителите му - майната им. Нека си приказват. Но той е този, който трябва да вкара нещата в ред и да не позволява някой да наранява жена му до такава степен.
Какво да направиш не знам, но все пак ако можете да поговорите спокойно помежду си за това ще е хубаво. Имам предвид наистина спокойно, без караници и обвинения. Кажи му как се чувстваш. Кажи му, че не изпитваш нищо лошо към родителите му, но тяхното поведение те наранява и смяташ, че той трябва да се опита поне да те разбере и да направи нещо.

Ако моите родители говореха така на мъжа ми, аз първа щях да скоча срещу тях и да им дам ясно да разберат, че за мен е недопустимо да се отнасят така. Ако нараняват него, то нараняват и мен.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт