Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 10 ян. 2008, 14:48 ч.

Въпрос за "черното брашно"

  • 318
  • 4
  •   1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 636
Искам да ви попитам дали давате на децата си попара със сухари от черно брашно/ръжено,пълнозърнесто и т.н./. Има ли някаква причина да не се дава на дете на 7 месечна възраст? Благодаря ви предварително Hug

# 1
  • Мнения: 3 697
Въведох глутен след 10-я месец. Оттам нататък давам пълнозърнест хляб и сухари.  Peace

# 2
  • Варна
  • Мнения: 636
Хей, няма ли някой друг да се включи? Flutter

# 3
  • София
  • Мнения: 2 627
Чела съм,че пълнозърнестите продукти пречат на усвояването на желязото в организма.По тази причина когато се готви с кафяв ориз или елда трябва да се накисват преди това.За сухари и хляб в бебешка възраст-по-добре бели.

# 4
  • Мнения: 253
Аз още не съм въвела глутена. За себе си предпочитам черен пълнозърнест хляб, но четох някъде, че за бебета се препоръчва бял, защото е по-лесно се смила.

Ще следя темата  Peace

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт