Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 26 апр. 2005, 18:19 ч.
  • Преглеждания  1 589  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
Как да съхраня девисил(или дивисил незная как е правилно),да го нарежа и бум във фризера или трябва да го суша?
Магданоза си го съхранявам във фризера ,но девисил за пръв път и се чудя ....?

Реклама
# 1
  • на ОколовръсТното в ПАЛАТка
  • Мнения: 4 176
Миеш, за да е мокър. режеш. Слагаш в кутия и замразяваш.
Когато е мокър се замразява хубаво и образува хубави кристалчета и не се слепва.

Така правя с копър и магданоз

# 2
  • Мнения: 702
Изсушаваш много добре на вестници слагаш внимателно в торба наелонова от тези шумящите за покупки и вързваш леко така че да влиза вътре въздух.По тази система от свекърва ми имам девисил от преди 3 години който не е мръднал успех

# 3
  • Сунгурларийе
  • Мнения: 431
По-добре го замразявай, както пише mamica. Когато е сух много голяма част от аромата му отива на кино.

# 4
  • София
  • Мнения: 220
Замръзявала съм подправки и по двата начина -сухи или мокри,но определено намирам,че като се изсушат .добре от в
одата е много по-добре.
Иначе девисилът е много ароматен и изсушен и се съхранява много дълго време.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт