Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Как да съхраня девисил(или дивисил незная как е правилно),да го нарежа и бум във фризера или трябва да го суша?
Магданоза си го съхранявам във фризера ,но девисил за пръв път и се чудя ....?
Цитирай

на ОколовръсТното в ПАЛАТка

Мнения: 4 176
Миеш, за да е мокър. режеш. Слагаш в кутия и замразяваш.
Когато е мокър се замразява хубаво и образува хубави кристалчета и не се слепва.

Така правя с копър и магданоз
Цитирай


Мнения: 702
Изсушаваш много добре на вестници слагаш внимателно в торба наелонова от тези шумящите за покупки и вързваш леко така че да влиза вътре въздух.По тази система от свекърва ми имам девисил от преди 3 години който не е мръднал успех
Цитирай

Сунгурларийе

Мнения: 431
По-добре го замразявай, както пише mamica. Когато е сух много голяма част от аромата му отива на кино.
Цитирай

София

Мнения: 220
Замръзявала съм подправки и по двата начина -сухи или мокри,но определено намирам,че като се изсушат .добре от в
одата е много по-добре.
Иначе девисилът е много ароматен и изсушен и се съхранява много дълго време.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.