Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
Имам проблем с отношенията ни сьс свекьрвата и начина по който се опитва да манипулира и ангажира мьжьт ми.Омьжих се за човек който обожавам,човек който е част от мен преди 3 год.,за сьжаление е израснал без баща дори не го познава.Тази липса на сьпруг и приятел в живота свекьрва ми се опитва да компенсира с живота на мьжьт ми.Тази обсебеност и опита да контролира нещата и да е глава на семейството ме побьрква #Crazy.По дяволите вече детенцето което е командорила и тя му давала сьвети за всичко вече е на 33 год.-женен и след няколко месеца сьс свое дете,дали е приемливо да знаеш вьв всеки момент детенцето кьде е,с кой е или кога ще се прибере,дали е приемливо да се сьстезаваме за неговото внимание в момента в който той се прибере в кьщи,тя изскача от стаята или отива при него и започва как мина денят,кьде беше и т.н.на прьв поглед безобидни нещица от ежедневието или майчина загриженост,но тя не ми дава вьзможност да се поинтересувам или да проявя загриженост преди нея,трябва ли да се сьстезаваме кой прьв ще го посрещне и "разпита"?   Shocked
Живеем в нейният апартамент,по разбираеми причини как така ще се разделят майка сьс единственото си дете нали е срам от хората,премьлчавам и сьм премьлчавала много неща,обиждала наранявала ме е,искате ли примери
бременна сьм след скандал ми посяга да ме бутне(е не сьм паднала)но факта да посегнеш да бутнеш бременна жена #Crazy,следваща бременост с контракции сьм лежа в леглото,е не сьм излезнала да я посрещна от работа и да си поговорим за да се разтовари,след отговора че ме болял корем,реакцията и беше:да бе боли те гь...т".След една седмица сьм в болница-спонтанен аборт-тя естествено е там е плаче и ми показва колко много я боли.
 Примери много,в момента сьм бременна в 4 м.след 4 неуспешни бремености-надявам се целият този стрес да не оказва влияние на бебето ми.Тя ме обвинява че отношенията са се променили след свадбата ,че не говорим вече приятелски и не споделяме,е нали разбирате че след скандали и обиди след намеците и не само намеците ,че живия в нейната кьща и ще живея по-нейната свирка,ако не да си трьгвам в кьщи(гонила ме е от апартамента)нещата не са толкова прости ,не можеш ей така с лека рька да кажеш нещо не е станало и да седнеш да си говориш приятелски и да споделяш.Е поне аз не мога-не мога да лицемернича толкова.Не живея на неин грьб чистя,готвя домакинската работа е на мен,не ми пречи доставя ми удоволствие.Понякога аз изглеждам като 63 год.пенсионерка седа си в кьщи лишавам се от излизане на разходка или кафе с приателки за да се свьрши дом.работа,а тя да стой до 11-12ч.вечерта на вьн с комшийки за да се разтовари.Но не това е най важното-имам мьж и трябва да се грижа да домашния уют,да- но в сьщото време аз не мога да усетя,че найстина имам семейство,тя е винаги между нас-трябва да знае всичко-не трябва да има неща който остават между мен и мьж ми.То трябва да бьде соподелено и с нея.
 Снощи ми сервира нещо което ме втрещи.Родителите ,брат ми и семейството му се прибраха за празниците от USA на село при другият ми брат.Коледа празнувахме аз мьж ми и свекьрвата,Нова Година празнувахме на село с родителите ми,двамата ми братя с жените и децата си,аз и мьжьт ми.Вьпросьт е защо тя не е поканена? ShockedАз мисля че ако е искала да се види с родителите ми би трябвало да ги покани на гости,а не да се сьрди защо не са я поканили.По нейната логика на това сьбиране е трябвало да присьстват и майките на снахите ми-нали и те са сватове е да ама никой друг не е преявявал претенции да присьства на всяка цена ooooh!?Е да ама тя трябва да се ползва с по-особено внимание,трябва да е на почит и уважение,откакто сьм се омьжила сьм ходила на село на гости 4-5 пьти а тя се сьрди защо не е идвала с нас,при положение че там живеят брат ми и жена му Shocked.Кажете бе хора аз ли сьм изтрещяла или тя наистина е права.Аз мисля че родителите раждат и отглеждат децата си,не за да са им винаги на разположение, не за да живеят така като е удобно на родителите,децата са техни но животьт им не им принадлежи(на родителите им)
  PraynigДайте ми сьвет аз ли бьркам или ме побьркват?

# 1
 • Мнения: 2 161
Всъщност съпругът ти е този,който ти създава проблеми.Защо не заживеете отделно?

# 2
 • Мнения: 743
Ами да права си. Но според мен всичко си зависи от теб и съпруга ти.
Изнесете се от там.

# 3
 • Варна
 • Мнения: 1 849
Не е права тя, това е ясно! Шанел ти го е казала, съпругът ти е проблема.
Най- лесното решение е да заживеете сами. Никакви икономии на средства не оправдават изхабените нерви и емоции. Мисли за себе си и за бебето и се махнете от нея.
Това като за начало, а нататък само ще се нареди.

# 4
 • "горееееее,горееее"
 • Мнения: 276
Аз също мисля , че трябва да поговориш със съпруга си и да направите постъпки ,да заживеете отделно. И нещата постепенно ще се подредят. Оставайки под един покрив и по-точно под нейния покрив , нямаш голям избор освен да се съобразяваш с нея. Мисля , че с появата на бебо ,живот и здраве и проблемите между вас двете ще се задълбочат.Желая ти късмет.  bouquet

# 5
 • София
 • Мнения: 959
Първо, стискам палци бременността ти да е успешна.
Според мен най доброто което можете да направите за вашето семейство е да се изнесете,ако имате такава възможност.Ако пък това не е вашият вариант,то тогава мъжът ти не е лошо да проведе един сериозен разговор с нея.То така не може,сега я изтърпяваш но,после живот и здраве когато се появи бебето направо нещата ще станат непоносими.
Сега е крайния момент когато трябва тази "мила"женица да разбере че,не тя е на първо място в живота на сина си,че той вече има семейство и не може да и отделя цялото си внимание...Наложително е съпруга ти да разбере че,ти си нещастна/ако до сега не е разбрал/ и да предприеме нещо по въпроса newsm10

# 6
 • Мнения: 384
Аз също мисля , че трябва да поговориш със съпруга си и да направите постъпки ,да заживеете отделно. И нещата постепенно ще се подредят. Оставайки под един покрив и поточно под нейния покрив , нямаш голям избор освен да се съобразяваш с нея. Мисля , че с появата на бебе ,живот и здраве и проблемите между вас двете ще се задълбочат.Желая ти късмет.  bouquet
smile3521 Със съпругът ми сме на мнение, че 2 поколения под един покрив не виреят. Сега живеем сами и мога да ти кажа, че и двамата се чувстваме много по- добре. Няма мама , няма татко и всички решения си ги вземаме само, нищо че сме нямали проблеми с родителите
Колкото по бързо се изнесете толкова по- добре.
По добре помисли за себе си и детето си / то е важно/. след 4 неуспешни бременности трябва да се пазиш и психически и физически повече
  bouquet

# 7
  момичета,не можете да си представите колко разговори сме направили,по-какьв ли не начин се опитваме да и обясним че нещата излизат извьн контрол.На моменти осьзнава че греши но след седмица две започваме отново.Как да обясня на мьж ми,че не искам да го отделя от майка му или скарам,че просто искам малко свобода и да почувствам и аз семейство.
 А тази жена сьм я чувствала много близка,дори и сега не изпитвам ненавист или някаква омраза кьм нея,но на моменти ще полудея.
  Много ми е трудно,защото и нямам подкрепата на никой близьк,може би ако нашите си бяха тук и да поговорят с него и нея-Но това ли е начина да  се решават нещата,защо трябва родителите да се бьркат в живота на децата си. Naughty.
 Трябва да се оправя сама-аз се надявам че като се роди детенце,нещата ще се променят,че тогава тя ще осьзная че вече сме някаква отделна единица-"семейство".Е ако и тогава нещата не се променят вземам си багажа и на квартира.
  Сега я чакам да се прибере от работа и сьрцето ми тупка-тупка.Благодаря ви за разбирането е поне малко се успокоих че не сьм побьркана и вманиачена .Ще накарам мьж ми да прочете темата-може би така от странични безпристрастни хора ще си направи равносметката.

# 8
 • ...на безопасно
 • Мнения: 2 085
Дано бебка да ти е наред, най-напред ще ти кажа.  Praynigтова е най-важното.
Ти споделяла ли си всичко това с мъжът си? Как те е бутала? Как те е обиждала? Един нормален мъж щеше да я.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Май наистина проблемът е в него. Виж какво той мисли, какво чувства. Горко ти, ако си попаднала на мамино синче. Имай в предвид, че като се роди детето, още по-зле ще стане, ще дойде момент да усетиш ,че си им родила дете на тях двамата.

# 9
 • Sofia
 • Мнения: 179
  Трябва да се оправя сама-аз се надявам че като се роди детенце,нещата ще се променят,че тогава тя ще осьзная че вече сме някаква отделна единица-"семейство".Е ако и тогава нещата не се променят вземам си багажа и на квартира.

С риск да те притесня, но според мен, след като се роди детенце ще стане още по-зле...

# 10
 • София
 • Мнения: 902
 ...аз се надявам че като се роди детенце,нещата ще се променят,че тогава тя ще осьзная че вече сме някаква отделна единица-"семейство".Е ако и тогава нещата не се променят вземам си багажа и на квартира.
  

Аз лично не бих чакала да се роди детето, за да се изнеса на квартира. Не искам да те отчайвам и аз, но тогава положението ще стане още по-нетърпимо.
Най-добре говори сериозно с мъжа си и се изнасяйте някъде   да сте сами - така ще изкараш по-спокойно бременността си и ще имате възможност да сте сами и да се почувствате като "семейство". Не че тя няма да ви се бърка и тогава, но поне няма да се налага да я търпиш ежедневно.

# 11
 • Мнения: 1 503
Първо ти пожелавам една спокойна и успешна бременност с най-хубавото бебе на края!
Аз ще съм по-различна от писалите преди мене - друга гледна точка. Казваш, че много обичаш мъжа си, тогава се постави на неговото място. От една страна е майката, жената която го е отгледала, навиците им, синовното му чувство. От другата си ти, жената която обича и с която иска да остарее. Е, как да ги съчетае и двете? И двете да са доволни?
За конфликт са нужни двама, с един просто не се получава. Приеми, че ти си по-умната и по-мъдрата и се опитай да стопираш конфликтите.
Ако мислиш, че не можеш да се справиш с това в момента, по-добре се изнесете, но не поставяй мъжа си в позиция да избира. Ти имаш двама родители, предполагам достатъчно млади и здрави и ти е трудно да си представиш какво е за едно пораснало дете да има самотен родител, който обича. Дано и да не го разбереш скоро.
Не ревнувай! Ако ти самата се поставиш в позицията на по-мъдрата, няма как някоя самотна възрастна женица да те измести от там.
Обичай мъжа си и бъди до него.
Успех!

# 12
 • Varna
 • Мнения: 94
Здравей,РАЯ-ИВ Simple SmileМомичетата са прави по-добре наистина ако имате възможност да се изнесете от там,защото свекърва ти може да ти разбие и семейството Rolling EyesТакива хора са ми ясни.Те нямат никаква съвест и са безскрупулни.С една дума обичат да владеят положението #Crazy

# 13
 • Мнения: 743
Рая - ив, изяснете си отношенията още преди да се е родило бебето! Когато родиш ще стане още по-зле, правилно са ти казали момичетата.
Начина, по който се отнася свекърва ти към детето ще те засегне много повече...

# 14
 • Мнения: 3 629
Живеем в нейният апартамент,по разбираеми причини как така ще се разделят майка сьс единственото си дете нали е срам от хората,премьлчавам и сьм премьлчавала много неща,обиждала наранявала ме е,искате ли примери
Ох, точно с подобни приказки прекараха мъжа ми преди години да останем в тяхно жилище. Само че разликата беше, че имат две жилища. Ние поискахме да си купим наше или да излезем на наем, но ни излязоха с приказките какво ще кажат хората един син при две жилища да излиза на квартира, нали за него щяло да остане и такива подобни. То бяха обещания, то беше даване на думи, то беше чудо. Ама само на думи, не поискаха да го прехвърлят нотариално /уж да спестели от таксите/. Е, 8 години по-късно се сети, че не можела да ме понася и ни прикани да се изнесем за 3 месеца. Сега плащаме ипотека, но ако се бяхме ориентирали преди години, вече да сме го изплатили и забравили. Така че имай си едно наум и гледай да се изнесете преди да дойде бебето, че после ще ти е много по-трудно. Като те затресат хормоните, като почне следродилната депресия, направо не те виждам как ще оцелееш. Бягайте докато е време. Дерзай и лека бременност!

Редакция на ключовите думи на тема

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт