Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 18 ян. 2008, 18:41 ч.
  • Преглеждания  625  Мнения  5  Онлайн  1
Отговори
  • Разлог
  • Мнения: 159
Здравейте, мами-кулинарки, моля помогнете: с какво мога да оцветя фондана за украса на торта, при положение, че никъде не намирам кулинарни бои? И не само за фондана. Какаото ще оцвети в кафяво, но какво може да ми послужи за червен/розов цвят например? Или въпросът ми е леко странен?  Laughing

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 2 639
С размразени боровинки се получава лилаво.

Червеното цвекло оцветява много добре в цикламено - розово, но все пак има собствен вкус и за много чувствителни хора може да е проблем.

Обаче, ако оцветяваш със сокове, трябва да внимаваш за консистенцията на тестото.

# 2
  • Разлог
  • Мнения: 159
Мерси за светкавичния отговор! А ако размразя малини и изтискам сока им? Дали ще стане пак розово? Някой правил ли е подобни експерименти?

# 3
  • Мнения: 1 383
Виж в темите за тортите, там има страхотни кулинарки, които дават много добри съвети Wink Това, което четох там е че ползват `Степ` разтворимите напитки за оцветяване, както и бои за яйца.

# 4
  • Мнения: 338
Мерси за светкавичния отговор! А ако размразя малини и изтискам сока им? Дали ще стане пак розово? Някой правил ли е подобни експерименти?


с малини - лилаво. окисляват се.

# 5
  • София, Бели Брези
  • Мнения: 3 862
бои за яйца, степчета  Peace

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт