Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 178
Че ме няма в готвенето е ясно  Embarassed ,но съпругът ми иска пълнена пуйка  Confused,приготвих ориза,намазах пуйката с масло ,сол и червен пипер,заших я и я сложих в плик за печене /нямам идея дали се прави така/  Embarassed
Въпросът ми е колко време трябва да се пече и на колко градуса/аз я сложих на 180/ и кога трябва да сложа зелето в тавата /то е сварено/ ooooh!
Моля ви,помогнете че ще ме изгони вече с тия мои умения  ooooh!
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
На 180 градуса и трябват поне 4 часа, така мисля аз. Като минат първите 2 часа, може да сложиш зелето, то тъкмо ще поомекне доста и ще даде малко аромат на пуйката!
Успех!  Peace
Цитирай


Мнения: 178
t_ilieva , благодаря ти  Hug аз щях да я извадя след 3ч   ooooh!
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Ами 4 часа ще трябва поне, за 3 часа мяй ще си остане твърдичка на места, все пак това си е цяла пуйка.....  Wink
Цитирай

Видин

Мнения: 5 152
Щом си я сложила в плик, ще можеш да я наблюдаваш и сама да прецениш, кога е готова. Когато месото около кълката забележиш,че започва да се "отлепя" от костта, можеш да я вадиш от плика и да я запечеш на по-силна фурна, за да се зачерви кожичката. Щом зелето ти е предварително сварено, можеш да го добавиш в тавата при пуйката в момента, в който я вадиш от плика.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.