Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 1 363
Хайде Рицарки, кой каза, че... започва акция АнтиДуп. След обилно падналия сняг някои дупки се опитаха да се покажат, някои дупета отказват да влизат в новоприготвените им премени, но както ви е ясно е време да продължим. Повечето от нас познават пътя, който са поели, някои търсят промяна, за по-добри резултати, други тепърва се ориентират в обстановката, но всички имаме една цел и се подкрепяме за нейното постигане. Желая ви успех момичета и ви благодаря отново - за това, че ви има и за това, че сте такива, каквито сте   bouquet Обичам ви  Hug

Каквото и да си кажем по повод волята и търпението, търпението и волята, все ще е малко. Възприемайки балансиран режим на хранене, трябва да сме наясно, че често резултатите идват бавно. Просто трябва да се живее с нагласата и мисълта, че с всеки ден ние правим нещо полезно и добро за себе си. А резултатите ще дойдат – ако всичко е както трябва, непременно ще дойдат.

Орденът служи за разтуха, за споделяне, за съветване, за обмяна на мнения, за разсъждения – това си е седянка, на която се обсъжда всичко. Като след всяка седянка, всяка Рицарка си отива с това, което е решила да вземе – да се възползва или не от даден съвет си е нейно право и решение.

И много ви моля, независимо от казано, речено, сторено в темата – не се оттегляйте от нея. Може да не сме съгласни с всичко, но имаме нужда една от друга – просто, защото в това сме спътници. Най-ценното нещо в Ордена е добронамереността – помагаме си, нали така? Най-доброто, което всички заедно постигнахме е свежият дух, свежото общуване и нека така да продължава.

Пожелаваме си взаимно успех и жизнерадост! И нека не звучи превзето - открехнете мисълта си на добра вълна и ще ви се върне


Това, което е важно за Ордена:
-   Рицарките не се ядат помежду си, при никакви условия, даже и в пристъп на вълчи глад.
-   Рицарките си помагат с каквото могат.
-   Рицарките пазят положителното отношение към живота при всички обрати на съдбата, ако ще да е тръгване на кантара в обратна посока.
-   Добре е новата Рицарка да се представи по – подробно, за да получава адекватни съвети.
-   Добре е новата Рицарка да попрочете и предходните теми – има доста полезни неща измежду многото празни приказки.
-   Добре е да си водите дневник – най-малкото, за да се вижда кога какво какъв резултат е давало.

Та, при нас е весело. И така и трябва да бъде.
Леки и спорни режими да си пожелаем. И повечко стриктност, за да има по – малко сълзи.


Гербът на Ордена на Рицарките на Бялото кантарче  , благодарение на Бет      bouquet


Имало едно време: Една история за Ордена на Рицарките - Приказка без край

"Имало едно време едни момичета. Живеели на различни места. Имали различни професии, различни интереси, различни съдби.
Но всички те, без да знаят една за друга, имали една и съща цел - да направят нещо за себе си. Да сложат край на омагьосания кръг, в който се въртят и който ги карал да се чувстват нещастни.

Искали да променят себе си. Не само външността си, но и вътрешната си нагласа за живота. Да го живеят такъв, какъвто винаги са искали, а не такъв, какъвто е най-лесно.
Поредното обещание "от утре", "от понеделник" вече не вършело работа. Защото било обещание пред самите себе си, обещание, което е най-лесно да не изпълниш, защото няма да се чувстваш виновен, че си наранил някого.

Имало в същото това време и едно виртуално местенце, в което няколко от тези момичета споделили намеренията и съдбите си. Лека полека идеята придобила очертания. От безплътна, имагинерна и неясна, тя се превърнала в нещо осезаемо, нещо, което всяко от тях приело като първа и водеща цел в живота си.
Намерили се тези момичета. Повярвали си, че този път всичко е различно. Че не са сами. Че този път "от утре" вече става " от днес, от този момент". Че този път обещанието и заявяването на целта не е само пред себе си, а пред хора, на които държиш и които няма как да излъжеш.

Тръгнали по общия път. Труден, трънлив, криволичещ. Зад завоите му често дебнели неща, които незнаели как да преодолеят. Но винаги успявали. Защото били заедно. Защото вкупом се навеждали над всяка дупка да издърпат затъналия, над всеки паднал - да му подадат ръка да стане, над всеки прегрешил - с прошка, над загубилия вяра - с част от своята вяра.

Днес те са много. Знаят как могат сами да променят живота си, така, че вече да им харесва и да го управляват те, а не той - тях.
Знаят какво и колко могат да постигнат. Знаят как да си помогнат, как да се подкрепят. Тъжат и се радват заедно. Мечтаят заедно. и заедно продължават напред. Към мига, в който всяка от тях ще си каже : "Аз успях. Можеш и ти!"

Това е тяхната приказка - приказката на Рицарките на бялото кантарче!"


Мариетка


 

Mъдрости на Ордена на Рицарките

"Не знам за вас, но през изминалата седмица аз тук открих толкова мъдрост, истини и откровения, колкото може би за десетилетие назад.
Опитах се да ги синтезирам, за да можем да си ги четем, когато ни се струва, че светлинката в края на тунела изчезва, че премрежените ни очи са толкова изморени, че нямат сила да видят дори ярката слънчева светлина.
Но тя е там - дали един-едничък малък слънчев лъч или огромно ярко сияние - тя е там, съществува въпреки всичко и заради всичко. Заради нас.
Трябва да си вземем мъничко от нея.
Да си я приберем някъде дълбоко в сърцето и в душата, та и в най-черната нощ да ни свети и да ни посочва пътя.
Ето - вземете си мъничко светлина.
Тя е наша.
Носим я в себе си.
И ако на някоя от нас пламъчето се мъчи да изгасне - друга ще й даде малко от своя пламък.
Защото огънят е вечен!

- АКО НЕ МЕ ХАРЕСВАШ ТАКАВА, КАКВАТО СЪМ, НЯМА ДА МЕ ХАРЕСАШ И ТАКАВА, КАКВАТО ИСКАШ ДА БЪДА!

- Ако достатъчно искаш нещо, никой и нищо не може да ти попречи да го постигнеш, а времето в тези случаи губи стойност.

-Единственото, което трябва да правиш е, да вярваш, че е за добро и да не се отказваш.

- Хората вярват, че който тренира побеждава и става лидер. Грешка! Който решава да стане лидер, тренира и става такъв!

- Нямаме контрол върху това, което се случва в животът ни, но решаващи всъщност са нашите реакции на това, което се случва.

- Момент на прелом е шанс за нов път.

- Това, което не ни убива, ни прави по-силни !

- Ден, в който не сте казали на любимите си, че ги обичате - пишете го пропуснат ден. А когато знаеш да даваш любов, научаваш се и да получаваш и не защото някой ти прави услуга, а защото я заслужаваш!

- Много от важните неща на света са били постигнати от хора, които са упорствали, когато е изглеждало, че изобщо няма надежда.

- Разликата между възможното и невъзможното е в това, доколко човек е твърдо решен да успее.

- Когато се опитваш да постигнеш нещо, ще срещнеш препятствия по пътя. Аз съм ги имал - всеки ги е имал. Но препятствията не трябва да те спират. Ако стигнеш до стена, не се обръщай назад и не се предавай. Измисли как да я прескочиш, да преминеш през нея или да я заобиколиш.

- Малко хора си дават втори шанс след неуспех. Провалят се веднъж и не опитват повече. Горчивото хапче на неуспеха често им идва в повече, отколкото могат да понесат. Ако си склонен да приемеш неуспеха и да се поучиш от него, ако си склонен да разгледаш провала като опакован подарък, да се оттласнеш от него и да тръгнеш наново, това една от най-мощните сили за постигане на успеха.

- Ако чуеш глас, който ти казва, че не можеш да рисуваш - рисувай на всяка цена - и този глас ще замълчи.

- Когато една врата пред теб се затвори, не оставай там, вторачен в нея. Огледай се и ще забележиш много други врати, които са се отворили - и си избери нова.

- Вървя напред. Животът няма как да го спреш. Всеки ден ни поднася усмивки и плесници. Плачем и се смеем. До другия ден. Отново. Не можем да спрем. Нима можеш да спреш полета на птицата? Да, ако й отрежеш крилата, но тогава тя ще е змия, а не птица.
Нима можеш да задържиш изгрева на Слънцето? Или поривите на вятъра?
Как ще накараш щурчето да спре да свири? Единствено като го размажеш с крак.

- Няма как сами да си отрежем крилете, нали?
Тогава какво ни остава?
Просто да продължим напред!

- И въпреки, че още стотици хиляди години може да продължат споровете "Какво е любовта", може би ще се окаже, че любовта е някой, който ни познава, помни ни и ни връща на самите нас малко по-добри, отколкото някога сме дръзвали да си мечтаем.

- 3 в 1
1. Всичко е в главата.
2. За да се отслабва, трябва да се яде.
3. Пием много вода."


Мариетка

Ще си позволя да добавя: Не става само с не/ядене, трябва и акъл!


И още нещо:
- Който си има проблеми - да му се решават. Яденето нито пречи, нито помага в това. Нека не се смесват нещата – благодарение на Асса

Както и „Тази нощ преди да си легна ще благодаря на Господ за всички хора които ме обичат , защото рядко се сещам ... обикновено се сещам само да му се оплаквам какъв е лош и защо не е извадил калориите от сладоледа и защо не удовлетворява искреното ми желание на сутринта да съм 60 кг .

Лека нощ момичета и се сещайте за хората около вас !" - ПукиА за завършек ще си позволя да цитирам Мила, нещо което осъзнавам, но не ми стигаха думи да го формулирам "...И аз имам една любов необяснима към разни малки-дребни-ситни и прекрасни... няма да назоваваме имена... Питам се, да се срамувам ли, или не? Май не ми иде много да се срамувам. Сори, ако развалям нечия дисциплина, но изпитването на чувство за вина ми се вижда прекалено висока вина за спазването на режима... Не съм готова да я платя, защото вината нанася много повече поражения върху психиката ни и целия ни живот, по мое скромно мнение. Нищо човешко не ми е чуждо, не съм от желязо и ми се случва да се "упущя". Понякога - често. Понякога - още по-често. Друг път съм в кондиция и всичко е наред и отслабвам. Радвам се, че има хора, с които да споделя и да ми е комфортно. Казах ли, че ви благодаря, че ви има?"

“…"Носете си новите дрехи..", т.е. важно е да изживеем всеки миг от този живот така, както ние искаме. Да се радваме на воля и на малките неща, да плачем наволя, когато ни боли, да не отлагаме нищо. Това са изконни истини, които често забравяме в забързаното ежедневие, а не трябва да е така.

Да говорим - за нас и любовта, за болката и радостта, които вървят редом ръка за ръка. Мъдрите хора казват, че ако го няма лошото, човек не може да оцени доброто. Вярно това лошо по-добре на никого и никога да не се случва, но... животът е изпълнен с различни цветове и нюанси, които просто съществуват и ни връхлитат без предупреждение….” - Джопче


Не знам защо сега се замислих как точно започнах да отслабвам.
Пропускам историите, които всички знаете и всички депресии, които се изживяват когато тежиш 90 кг., когато гледаш витрините с манекенските размери дрехи, когато отказваш покани за почивки и излизания с приятели, когато уловиш нечий двусмислен поглед.
Моето отслабване започна не с диети,хапчета, хирургични намеси и каквото се сетите още, а когато постигнах  хармония сама със себе си, когато се приех без упреци и критики, когато се научих да се обичам независимо от огледалото, когато осъзнах, че  имам качества, които са константни въпреки килограмите. И тогава разбрах колко е лесно да отслабна , не защото това ще ме направи щастлива, а защото заслужавам да се чувствам добре в кожата си. А правилният начин на хранене е една малка част от целият процес.
Харесвайте се повече, бъдете повече щастливи и тялото ви ще се отблагодари. Лека и спокойна вечер от мен.  Hug Hug Hug - Danielka1


"Краят е в съвършенството. Всички можем да го постигнем." - mimmy


Рицарки на Бялото кантарче 14.01.2008 - 20.01.2008
Рицарки на Бялото кантарче - преброяване на опърничавите 07.01.2008 - 13.01.2008
Рицарки на Новата година 31.12.2007 - 06.01.2008
Рицарки на Коледното чудо 24.12.2007 - 30.12.2007
Рицарки на предколедната треска 17.12.2007 - 23.12.2007
Рицарки на Бялото кантарче 09.12.2007 - 16.12.2007
Рицарки на Бялото кантарче 02.12.2007 - 09.12.2007
Рицарки на Бялото кантарче 25.11.2007 - 02.12.2007
Рицарки на Бялото кантарче 18.11.2007 - 25.11.2007   
Рицарки на Червената чаша 11.11.2007 - 18.11.2007
Рицарки на Бялото кантарче 05.11.2007 - 12.11.2007
Рицарки на Бялото кантарче 29.10.2007 - 05.11.2007
Рицарки на Бялото кантарче 22.10.2007 - 29.10.2007
Рицарки на Бялото кантарче 15.10.2007 - 22.10.2007
Рицарки на Бялото кантарче 08.10.2007 - 15.10.2007
Рицарки на Бялото кантарче 01.10.2007 - 08.10.2007
Рицарки на Бялото кантарче 24.09.2007 - 01.10.2007
Рицарки на Бялото кантарче 17.09.2007 - 24.09.2007
Рицарки на Бялото кантарче 10.09.2007 - 17.09.2007
Рицарки на Бялото кантарче 03.09.2007 - 10.09.2007
Рицарки на Бялото кантарче 27.08.2007 - 02.09.2007
Рицарки на Бялото кантарче 20.08.2007 - 26.08.2007
Рицарки на Бялото кантарче 13.08.2007 - 19.08.2007
Рицарки на Бялото кантарче 06.08.2007 - 12.08.2007
Рицарки на Бялото кантарче 30.07 - 05.08
Рицарки на Бялото кантарче 23.07 - 29.07
Рицарки на Бялото кантарче 16.07 - 22.07
Рицарки на Бялото кантарче 09.07 - 15.07
Рицарки на Бялото кантарче 02.07 - 08.07
Рицарки на Бялото кантарче 25.06 - 01.07
Рицарки на Бялото кантарче 18.06 - 24.06
Рицарки на Бялото кантарче 11.06 - 17.06
Рицарки на Бялото кантарче 04.06 - 10.06
Рицарки на Бялото кантарче 28.05 - 03.06
Рицарки на Бялото кантарче 21.05 - 27.05
Рицарки на Бялото кантарче 14.05 - 20.05
Рицарки на Бялото кантарче 07.05 - 13.05
Рицарки на Бялото кантарче 02.05 - 13.05
Рицарки на Бялото кантарче 23.04 - 29.04
Рицарки на Бялото кантарче 16.04 - 22.04
Рицарки на Бялото кантарче 09.04 - 15.04
Рицарки на Бялото кантарче  - след срещата!
Рицарки на Бялото кантарче 26.03 - 01.04
Рицарки на Бялото кантарче 19.03 - 25.03
Рицарки на Бялото кантарче 12.03 - 18.03
Рицарки на Бялото кантарче  - първомартенска
Рицарки на Бялото кантарче 12.02 - 18.02
Рицарки на Бялото кантарче 05.02 - 11.02
Рицарки на Бялото кантарче 29.01 - 05.02
Рицарки на Бялото кантарче 22.01 - 28.01
Рицарки на Бялото кантарче 15.01 - 22.01
Рицарки на Бялото кантарче 08.01 - 15.01
Рицарки на празничното кантарче - 22.12 докъдето стигне 2006
Рицарки на Бялото кантарче 11.12 - 17.12 2006
Рицарки на Бялото кантарче 27.11 - 03.12 2006
Рицарки на Бялото кантарче 20.11 - 27.11 2006
Рицарки на бялото кантарче - 10 част 2006
Рицарки на бялото кантарче - 9 част 2006
Рицарки на бялото кантарче - 8 част 2006
Съмишленици за отслабване - 7 част 2006
Съмишленици за отслабване - 6 част 2006
Съмишленици за отслабване - 5 част 2006
Съмишленици за отслабване - 4 част 2006
Съмишленици за отслабване - 3 част 2006
Съмишленици за отслабване - 2 част 2006
Времето се стопля, да се стягаме, момичета! Търся си съмишленици да отслабваме! Началото   bouquet

И не забравяйте водатааааааа  Hug

# 1
 • Мнения: 2 040
ами - айде пу първа в новата тема  Mr. Green
Хаосче Hug
бях у свеки
имах избор между:
- мекици /за вечеря /  superuu със сладко или сирене
- супа от пиле, с фиде, бульон маги и пържени кубчета хлебни.
Изядох една супа - с фиде, без кубчета.  jumpuu
Рапорт даден
 55
хубава седмица пожелавам. Кога ще се появя пак - не знам  Confused

Пуки - не се коси.
Най-вероятно понеже дълго не сте се виждали.
 Hug
ти продължавай, похвалите и комплиментите няма да избягат  Peace

# 2
 • Мнения: 2 492
Дам , хубаво е бебчето  Heart Eyes , а сега го махам , че ако види Покахонтас изтипосани двете и съкровища във форума наведнъж няма да ме спаси нищо от сигурна смърт .
Дени , аз го намачках достатъчно .
Много интересно ме гледаше и като впи пръсти в косата ми , нямаше отърване .  ooooh!
Хъф мекички , ммм знаеш ли , че аз за мекичка умирам .  Crossing Arms Cry

# 3
 • Мнения: 2 897
Аз само си говоря за мачкане, иначе реално ме е страх да го сторя, за да не счупя бебето Sad...

# 4
 • Мнения: 2 040
Пуки, тия не бяха стока. Хич даже не изглеждаха вкусни  Stop

# 5
 • Мнения: 2 492
Хъф тея , че не били вкусни отдавна не ми минават .  Mr. Green
Сега си преглеждам менюто за утре ... мъка и мизерия .
Минавам на режима на Ипо , това му се вика диета - цял ден , две млекца и за вечеря 150 гр пиле на скара с един зеленчук.
Ще се мре .  Crossing Arms

# 6
 • Мнения: 5 847
Ама то и нова тема имало...голям съм заплес. Laughing

Пък аз преядох,с риба.Утре ако не съм с кило отгоре ей ме на!

# 7
 • Мнения: 2 492
Ама то и нова тема имало...голям съм заплес. Laughing

Пък аз преядох,с риба.Утре ако не съм с кило отгоре ей ме на!
Риба на вечеря е най - сигурния начин утре да си свалила .
Ако не си , да не се казвам ....... както си се казвам .  Grinning

# 8
 • Мнения: 5 847
Ама то и нова тема имало...голям съм заплес. Laughing

Пък аз преядох,с риба.Утре ако не съм с кило отгоре ей ме на!
Риба на вечеря е най - сигурния начин утре да си свалила .
Ако не си , да не се казвам ....... както си се казвам .  Grinning

ох,незнам,дано си права. Rolling Eyes
ама на обяд хапнах риба и салата прясно зеле,и няма огладняване.много засища.стоях и чаках до 9 вечерта да огладнея,ама не!викам я да не нарушавам аз правилото.нали не е здравословно да не се вечеря.И айде-риба и малко салата.и пак риба... ooooh!
Такива количества не съм яла отдавна.Вчера например ядох-2 варени яйца за закуска и по 1 пил.бутче за обяд и вечеря. и 3 кафета +3 литра вода.пък днес се улях.
ако съм свалила ще те черпя едно кафе на закуска. Grinning

# 9
 • Мнения: 2 897
Отчет за вчера:

*** мляко с нес кафе
*** трици, ленено семе
*** 1 яйце, 40 гр свинско филе, 30 гр сирене Дунавия, моркови, броколи
*** 10 гр зехтин, 150 гр пилеша пържола филе, карфиол, брюкселско зеле, броколи
*** 10 гр олио, 100 гр пилешко шишче филе, моркови, зеле
*** 10 гр зехтин, 130 гр пилеша пържола бут, карфиол, брюкселско зеле, броколи
*** 10 гр зехтин, 20 гр пуешко филе, 10 малки маслини, зелена салата, чери домати

Отчет за днес до момента:

*** мляко с нес кафе
*** 7 гр масло, 1 яйце, 35 гр пуешко филе, 30 гр кашкавал, 8 маслини, 4 чери домата
*** 4 гр масло, 35 гр пуешко филе, 15 гр кашкавал, 8 маслини, 4 чери домата
*** мляко с еспресо
*** 4 гр масло, 1 яйце, 35 гр пуешко филе, 15 гр кашкавал, 8 маслини, 4 чери домата
*** 2 пилешки плешки, 25 гр сметана 40%, 150 гр моркови, 100 гр спанак
*** може и още да има

# 10
 • Шотландия
 • Мнения: 1 824
Хъ, точно АнтиДуп ми трябва на мен, че там и на шкембе имам да свалям... Който го измисли, Бог да го благослови, Литълче, браво, че го включи.  Hug
Дени, добре дошла (на Острова ли си отново или грешно съм разбрала?) и възхищения, че си устояла на почивката при мама да не се впуснеш в съблазни.
Пуки, малкият сладур на сколасах да го видя, че днес беше много зает ден - ходихме на църква, после закусвахме навън (бекон със сосидж - едно таквоз квадратно, от някакво смляно месо и кой знае какви л*на има в него и яйце и печен домат - ама това е най-диетичното готово в околията), след което ходихме за нов кантар сто часа и накрая почти закъснях за работа. Прибрах се в 10 и половина, утре в 7 трябва да съм на линия - как я направиха тая смяна така - мозък нямат.
Пуки, колко кола си свалила сумарно дотук, че ми се загубиха изчисленията? Някои хора са повече вглъбени в собствените си проблеми, затова не забелязват всяка промяна у околните, не че не е забележителна. Добре е да се приготвиш за подобни реакции. Това е също, както когато откажеш цигарите и очакваш одобрение от всички. Ми не го получаваш. Особено тези, които пушат и се чувстват гузни, че ти си успял, а те - не, от част от тях може дори да чуеш приказки, че няма смисъл, че не е толкова вредно, или пък че е много лесно и всеки може да го направи... Иначе ще трябва да признаят, че те са се провалили, а ти си успял... което не за всеки е лесно. Може за няма нищо общо с желанието да те обидят, просто да е начин да си закрепят ниското самочувствие на тема килца.

С деца да отидеш на море... някой спомена по-рано. На, пуснах мъжО да купи кантаря, ама мозък нямам. ooooh! Първо ги гледахме и му казах, че повече от 20 паунда не давам за кантар, още повече, че и до тая цена има поне 10 вида електронни - той да си избере по години на гаранция и да са с включени батерии. Огледахме насам-натам, най-накрая викам - ако нещо пък харесаш с някакви екстри - там, памети, изчисления на индекси и др. глупости, айде, от мен да мине, до 25 стигам  Joy Кво да ви река - понеже този, дето най-го бяхме харесали - 15 кинта, 15 години гаранция,  го нямали в момента и щели да го докарат след 4 дена, та купил със същите функции на Уейт Уочърс за 25 кинта... Че и грозен, на всичкото отгоре... То за марката се плащат тия манги, не за друго - това е едно движение, дето уж си следят теглото - то не са групи за подкрепа като нашата, то не са специални видове готови храни - иначе са вятър и мъгла, според мен, ама пари от това правят сериозни.

 Обаче аз нещо не мога да го подкарам този кантар... Веднъж ме изтегли 68.2 и щях да получа инфаркт. Оттогава, сякаш се усети - и празен екран. Май ще го връщаме и този - аман, омръзна миииииии ooooh! ooooh!

Оплаках ви се. Отивам да си легна нацупена.  ooooh! Ама нямах сърце да му кажа, че е направил глупост.

Айде хубав и режимен ден утре - да сте усмихнати и не забравяйте водата! Hug

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 08:30 от Millla

# 11
 • София
 • Мнения: 1 479
Добро утро, момичета! Днес съм работник и затова съм ранобудна! В Разград изкарахме прекрасно! На връщане се видяхме с един стар приятел в Тъвново1 И там се запознахме с шефовете на едно училище там ДИЕЛ! Който от вас се интересува може много да му разкажем!
А и училището е направо страхотно! Пътя беше много дълъг , особено на отиване, понеже минахме през Търговище, ми се видя много! А и баввно карахме, защото имаше мъгла непрекъснато!
Благодаря за новата тема на мечтаещо момиче!
Дано тази седмица е по-успешна за всички нас!, във всяко едно отношение, мили мои! Тази седмица ще си дам почивка от инхуато за известно време! Иначе с режима горе-долу съм добре! Сега ще турболирам и ще бегам на бач!
Лек и ползотворен ден!

# 12
 • Мнения: 2 487
  Добро утро Heart Eyes

 Евич , успешна седмица и на теб  Hug

 1700 калории имам вчера ooooh! от мляко , ябълки , тричав хляб, извара, риба, зеле , зехтин.

 2 литра чай

 6 км път

Ванче , претегли ли се  Laughing

 

 

 

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 07:16 от Айя

# 13
 • Мнения: 5 847
Добро утро. Heart Eyes

Някои хора са повече вглъбени в собствените си проблеми, затова не забелязват всяка промяна у околните, не че не е забележителна. Добре е да се приготвиш за подобни реакции. Това е също, както когато откажеш цигарите и очакваш одобрение от всички. Ми не го получаваш. Особено тези, които пушат и се чувстват гузни, че ти си успял, а те - не, от част от тях може дори да чуеш приказки, че няма смисъл, че не е толкова вредно, или пък че е много лесно и всеки може да го направи... Иначе ще трябва да признаят, че те са се провалили, а ти си успял... което не за всеки е лесно. Няма нищо общо с желанието да те обидят, може да е просто начин да си закрепт ниското самочувствие на тема килца.

По-точно едва ли бих го казала. Hug

Айче Heart Eyes,и аз бях на риба и салата зеле,пък днес съм 1 кило отгоре. SadЗнаех си аз.А не съм хапвала нищо друго.
Пукиии-сменяй името. Twisted Evil

Ако питате що съм в къщи да кажа.
Криска е с ангина.И понеже не е чак толкова зле решавам,че баща й може да  я гледа.Да,ама що да не се тръшне и той болен.Аман!!! #2gunfire
Че и кафе нямам.Кво ще правя?Трябва до магазина да ходя,пък така ме върти кратуната... Tired
Айде,поне по едно виртуално да изпием. Hug

# 14
 • Мнения: 1 276
Здравейте Убавици,ей ме  и мене...болен...като на Ванчето мъжът и...ама аз серионо съм си болен, гърло,подпухнала,един глас на кабаретна певица...и цял ден спах,лежах,сега по нощите се размърдах...дано утре съм добре,4е сум отпуска,и така болна ли ще стоя в нас? Ох...едно масаж4е как ще ми дойде добре...ама масажиста заспа отдавна...Отивам пак да спя и да си пия сиропа,ап4етата..и така покрай мен- бездиетие....за кантара,няма да казвам нищо,не съм го виждала днес,а и утре го не ща... Embarassed

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт