Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 603
Много изискано и вкусно блюдо, за специални случаи и специални хора. Аз си го приготвям и без специални поводи, стига да имам нужните продукти. Peace


Филе от бяла риба с морковена коричка

          Запържваме филе от бяла риба /най-подходяща е треска/ в зехтин Екстра Върджин.

          Смесваме 1 шепа галета с 1 жълтък, настърган морков, 1 ч.л.хрян /ако ви се намира, ако не - лъжица лютива дижонска горчица/, 1 ч.л. едрозърнеста горчица, 20 мл. течна сметана /или лъжица кисело мляко/  и сол.  Към сместа прибавяме 1 белтък, разбит на сняг.

          Запържените рибни филета покриваме с дебел пласт от морковената смес и печем на 200 градуса.

          Сервираме със салата "фризе", подправена  с винегрет от балсамов оцет, щипка захар, сол, пипер и зехтин. Може и със всякаква зелена салата /айсберг или обикновена маруля/ Peace


 
« Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 23:11 от tsetseto »
Цитирай


Мнения: 689
Много интересна и лесна рецепта-ще я опитам.Освен това изглежда добре и ако ми харесана вкус,ще я приготвям и за гости.
Мерси tsetseto  bouquet-тъкмо търсех рецепти с риба и морски дарове за спецялни случаи!
Цитирай

край морето

Мнения: 3 623
Ще го пробвам  Peace
Цитирай

BG

Мнения: 1 668
Записвам рецептата - интересно ми е да опитам този морковен вкус Very Happy
Цитирай

Варна

Мнения: 549
Благодаря за рецептата  bouquet.
Цитирай


Мнения: 1 316
Ще се пробва.
Мерси.
Цитирай


Мнения: 6 020
Изглежда страхотно! Мислех да правя друга риба за довечера, но може би ще пробвам твоята рецепта!  bouquet
Цитирай

Torrevieja,España

Мнения: 1 505
Може ли да не се добавя въобще този хрян или заместителя му и да се замени с обикновенна горчица,другата горчица.И колко време се пече във фурната-приблизително.
Цитирай

до езерото

Мнения: 134
Страхотно изглежда newsm10 newsm10 предполагам че е доста вкусно. Благодаря за рецептата.   bouquet
Цитирай

София

Мнения: 603
Може ли да не се добавя въобще този хрян или заместителя му и да се замени с обикновенна горчица,другата горчица.И колко време се пече във фурната-приблизително.


Ами просто сложи повече от едрозърнестата орчица - примерно 2 лъжички, вместо една.

30 минути на 200 градуса са достатъчни, за да се опече  Peace
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Хммм, звучи ми малко странно, но нали съм си експериментатор.........
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.