Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 15 отговора

някъде там

Мнения: 1 429
тези крилца за елементарни, винаги стават и са много вкусни
1кг. пилешки крилца се нареждат в тава, заливат се с бира /може и изветряла/, поливат се със соев сос, поръсват се с Picantina за пиле, метват се във фурната и се пекат до златиста коричка Smile по същия начин могат да се направят и трътки
Цитирай

Варна

Мнения: 192
Приготвям ги със същите продукти,само че ги пържа или по-скоро задушавам под капак в тиган с незалепващо покритие ама наистина незалепвашо и пропускам пикантината,защото соевия сос е достатъчно солен.
БЪРЗО,ЛЕСНО И АДСКИ ВКУСНО! Love
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
renyto, а колко време горе-долу се пекат?
Цитирай

София

Мнения: 530
Аз ги панирам пилешките крилца и до сега не съм ги запичала.Мисля да пробвам рецептата ти ,кажи ми колко соев сос слагаш?
Цитирай

някъде там

Мнения: 1 429
t_ilieva пекат се гору-долу 30-40 минутки, да имат златиста кожичка Smile

MIAOW ние ги обичаме с повечко соев сос, така че слагам на око, а и зависи от кои вид е соса Smile
Цитирай

Варна

Мнения: 1 644
Днес така направих пил. бутчета и станаха страхотни Hug
Цитирай

Варна

Мнения: 2 379
Ако пък сте любители на по-интересните вкусове, сложете (в йенски съд ги приготвям аз) и 1 лъжица или по-малко мед + пресовани 2 скилидки чесън. Peace
Цитирай


Мнения: 6 461
Аз ги приготвям така :
Крилцата ги слагам в марината от олио,червен пипер,пикантина,соев сос и така престояват около час.
След това ги пържа във фритюрника .
Стават невероятни.
 

Ще ги пробвам и с бира на фурна.
Благодаря за рецептата  bouquet
Цитирай

София

Мнения: 530
Снощи опитах рецептата само,че с пилешки бутчета.Станха много вкусни.Благодаря renyto !  bouquet
Цитирай

sofia

Мнения: 773
Ако пък сте любители на по-интересните вкусове, сложете (в йенски съд ги приготвям аз) и 1 лъжица или по-малко мед + пресовани 2 скилидки чесън. Peace

Аз ги пека на фурна  като renyto. След това ги заливам със сос приготвен от: мед, пресован чесън и настърган лимон. Между другото същия сос използвам и за рибата.   bouquet
Цитирай

София, Борово

Мнения: 1 771
Направих ги и станаха много вкусни!
Аз правя една друга рецепта:
Смесвам брашно с червен пипер. В тази смес овалвам крилцата, редя ги в тава и заливам с олио. Така се пекът до готовност. Стават, като пържени. Така правя и бутчета.
ще пробвам и останалите рецепти. много обичам крилца
Цитирай

Варна

Мнения: 645
Ще пробвам  Hug
Цитирай


Мнения: 220
Ето ви и моята рецепта за пилешки крилца.

сос: 2 с.л. горчица
       2 с.л. майонеза
       2 с.л. соев сос
       1 ч.л. пудра захар
       1 с.л. пшенично нишесте
       счукан чесън на вкус /аз слагам 2 скилидки/
      1 ч.л. "Пикантина" за барбекю /или друга подправка/
Сосът е за 1 кг. крилца.
Всичко се разбива. Всяко крилце се овалва в соса. Трябва да престоят така най-малко 2 часа. После се изсипват със соса в тавичка и се пече на 200 гр.
§: Слагам и малко водичка като ги пека /да се разреди/, за да остане малко сосче към края.  Drunk Drunk

В къщи всички са луди по тях. Утре пак ще правя.
После с биричката....ммммм   Drunk
ако някой сподели как се добавят снимки...утре ще се похваля

   
Цитирай

СОФИЯ

Мнения: 887
тези крилца за елементарни, винаги стават и са много вкусни
1кг. пилешки крилца се нареждат в тава, заливат се с бира /може и изветряла/, поливат се със соев сос, поръсват се с Picantina за пиле, метват се във фурната и се пекат до златиста коричка Smile по същия начин могат да се направят и трътки
Супер са. Аз обаче слагам и масло.
Цитирай

някъде там

Мнения: 1 429
много съм щИстлива че ви се харесват Smile

ще пробвам крилцата на vitamin4e, звучат интересно с пудрата захар
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 15 отговора