Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 23 ян. 2008, 19:07 ч.
  • Преглеждания  2 050  Мнения  8  Онлайн  1
Отговори
  • Асеновград
  • Мнения: 1 038
Днес направих пържолките и станаха страхотни.Реших да ги споделя с вас.   Обелвате няколко картофа и нарязвате на колелца.Гъби,топено сирене,майонеза,риган,и други подправки навкус.Пилешки пържолки по желание от бутче или гърди.В йенаглас слагаме картофите,гъбите подправките и месото.Объркваме добре.После заливаме с майонезата която се разрежда с една чаена чаша вода.Най отгоре от топеното сирене.Пече се на фурна окло 1час.може и повече.Да ви е вкусно.                                                                                                     

Реклама
# 1
  • Мнения: 82
Те не стават ли като варени?Ние ги обичаме по -препеченки.

# 2
  • Велико Търново
  • Мнения: 22
Мммммм,звучи много вкусно!Тъкмо се чудех какво да бъде за довечера.Благодаря ти много  bouquet

# 3
  • Асеновград
  • Мнения: 1 038
не нестават като варени защото се слагат върху картофите,като са почти готови можеш да отвориш йенагласа и се препичат стават страхотни.

# 4
  • Холандия/Хага
  • Мнения: 1 352
Не ви ли става тежко и лошо от тези мазнотии?
Интересно ми е тази манджа с хляб ли се яде.

# 5
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 263
Не ви ли става тежко и лошо от тези мазнотии?
Интересно ми е тази манджа с хляб ли се яде.
И аз това се чудех.......

# 6
  • Асеновград
  • Мнения: 1 038
не ни става тежко,пък и не виждам с една майонеза разредена с вода колко много мазнотии има.Пък и като не ви харесва никой не ви назорва да е правите.

# 7
  • Мнения: 10 013
Месата, запечени с майонеза, стават много крехки и вкусни. Не е мазно, защото освен майонезата, друга мазнина не се слага. Също и черен дроб или пилешки дробчета, запечени с майонеза и лук стават разкошни. Отгоре по желание се ръси настърган кашкавал накрая. А пилешките кюфтенца /от пилешко филе, майонеза, нишесте, яйце, кубченца кашкавал и чер пипер/ са си направо фантазия. В руската рецепта ги наричат кюфтенца "Нежност". След тях май не ми се прияждат други. Иначе и аз, като чуя майонеза, в първия момент присвивам устни. Но откакто направих и кекса с майонеза, който пожъна неочакван и за мен успех сред близки и познати, се отнасям по-приемливо към тоя продукт. Grinning

# 8
  • Мнения: 784
И аз правя подобни пържолки.Изобщо не стават тежки и мазни от майонезата.В соса обаче слагам 1,2 лъж.горчица,кафяна чаша бяло вино,соев сос и различни подправки за пиле.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт