Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 24 ян. 2008, 09:29 ч.

Малък проблем

 • 3 209
 • 35
 •   1
Отговори
Здравейте, момичета!!! От скоро чета вашия форум и много ми харесва!!! Wink Та да започна накратко да ви разкажа за моя порблем(ако може така да се каже). Значи аз и мъжът ми се оженихме преди 6-7 месеца, като преди това живяхме заедно близо 2 години. Купихме си апартамент след сватбата, за да се отделим от родителите. Преди да се изнесем си говорихме как той иска дете за да може да е млвад татко и как го било страх да не стана кариеристка и да искам да отложим детенцето(между впрочем в мовента вече завършвам висшето се образование) и аз тогава честно казано наистина много не исках дете, просто не му беше дошло времето!!! Но незнам какво ме стана, но изведнъж започна да увърта нещата, тъй като аз вече наистина искам дете. Не съм от този тип жени, които са се вманиачили на тази тема и непрекъснато да му говоря на тази тема( макар, че досега май съм я повдигала само веднъж аз), но той изведнъж спря да говори по този въпрос и когато стане на въпрос да започнем да правим планове горе-долу кога поне да започнем с опитите, той ми заявява, че в момента не можел да мисли за това и просто не иска да прави планове за това нещо!!! Дори миналия ден като му разправях, че съм ви чела форума, ми каза да не го чета него , а да съм си четяла Кефче.сом Много странно Thinking Та исках да ви помоля да ме посъветвате нещо на какво се дължи това!!! Също така как бих могла да го накарам да се замисли и на тази тема!!! Много ви благодаря предварително!!!

# 1
 • София
 • Мнения: 395
Здравей pipi66  Grinning
Моят съвет е да поговориш с него и да му кажеш какво чувстваш. Бъди искрена и не му спестявай нищо. Защото това, че ти е казал, че иска дете и после се дистанцира от думите си е много жестоко.
Пожелавам ти да си изясните отношенията и скоро  preggo
 Hug Hug Hug

# 2
 • Айтос
 • Мнения: 611
Говорете, тива е начина Hug
Седнете и обсъдете като големи хора положението си, разберете се
- искате ли дете на този етап от живота си
- готови ли сте за дете
- бихте ли се справили
Това е начинът, за да се създаде дете са нужни двама Hug, нужно е желание и много любов , а не несигурност Peace
Дано успеете Hug

# 3
Благодаря за отговорите!! Simple Smile Да и аз така си  мислех, но моя мъж е такъв, че когато една тема не му се нрави, независимо от естеството или се сдухва и млъква, от което съответно може да се досетите, че няма разговор, или другия момент, например за детето, като започне да ми увърта и аз сама отклонявам темата, защото пък от друга страна не искам да го притискам. Наистина и аз незнам дали бихме могли да се справим финансово, тъй като плащаме и кредит, но пък от друга страна те парите така или иначе никога не стигат  Tired Все пак хората са го казали човек се простипа според чергата си..... незнам според вас дали страха от това дали ще се справим го спира или нещо друго? А аз иначе мисля скоро да я подхвана тая тема така че разговор да се надяваме ще има!!! newsm78

# 4
Помагайте!!!  Cry Дайте съвет как да подходя, така че хем да му кажа, че наистина искам вече едно сладко бебче, хем да не го притискам!!! Приемам всякакви съвети!!! Simple Smile

# 5
 • София
 • Мнения: 395
Аз лично бих питала направо без увъртания.
Ти го познаваш най-добре и вътрешно знаеш как да подходиш.
Недей да премълчаваш, защото почва да се трупа и ще се превърнеш в бомба със закъснител, а и няма да си щастлива.
Трябва да има постоянна комуникация. Да бъдете честни един с друг и да си казвате когато нещо не ви изнася.
Според мен това е тайната на щастливия брак.(е естествено и взаимно уважение и много любов)
Успех  Peace Peace Peace

# 6
 • София
 • Мнения: 1 334
Искраност му е майката.
Когато брат ми се изнесе от нас си помням, че предположих, че ще има перка в задника образно казано. Знеш - млади хора, отделят се от родителите ... цветя и рози, всичо 6 и розови слонове. Да ама не. Вместо да лети и да е щастлив, той стана мрачен и угрижен.
Трябваше да мине време, преди да се окопити.
Допускам, че при вас става нещо подобно, особено ако съпруга ти досега не е живял отделно.
Поговорете, ама от сърце, искрено. И си дайте малко време да ... свикнете с новата обстановка. Апропо, това е време, през което ти можеш да почнеш да пиеш фолиева киселина, да се научиш да си следиш овулацията, циклите и пр. Не е нужно съпруга ти да е в течение.

# 7
Ами какво да ви кажа, по принцип се е отделял от техните ама само за половин година! Знам, че трябва да си поговорим, но няккак си все не намирам нито подходящото време(ако има такова), нито подходящите думи, незнам защо с него не мога да говоря на тази тема, в смисъл да му обясня как се чувствам, какво искам и прочие, а знам, че така трябва и дори, че е наложително  Weary  А иначе съм го питала как се чувства в новото жилище, защото аз вече така да се каже съм претръпнала, нали вече веднъж се изнесох. Знам, че до известна степен е шок, ама от друга страна ние се изнесохме преди 4-5 месеца и вече си е минало време  newsm78 Незнам........

# 8
 • В лудницата на 2-рия етаж.
 • Мнения: 2 026
Според мен човекът е бил в еуфория от новия си живот и сега малко се е отрезвил и се е уплашил дали ще може евентуално да издържа семейството като изплащате кредит,все пак разноските ще легнат на негов гръб,когато излезеш в майчинство.Дай му малко време,не го притискай,карай го да се чувства обичан и да чувства,че му имаш пълно доверие,че ще се справи като глава на семейството.Скоро сам ще започне да говори за дете.Успех! Hug

# 9
 • Варна
 • Мнения: 274
Апартаментът ви е нов - заеми се засега с него. Създай онзи домашен уют, който кара мъжете да бързат да се приберат "у дома". Бъди мила и приветлива, поддържай си външността. Но не пропускай да изкоментираш "Ах, какво сладко мъниче!", когато се разминавате с мама с количка, например. Мъжката душа трябва да се вади с памук, не с ръжен. Не го притискай.

# 10
 • Горно нанадолнище
 • Мнения: 2 005
Наистина , парите никога не стигат! ние сме правили всичко в движение, т.е. не сме се замисляли - първо това, после онова. Живеехме на квартира, забременях, прибрахме се при "скъпите" родители на съпруга ми. Роди си малкия. След 2 години вече не издържахме /въпреки големината на жилището/ , купихме си апартамент, без да имаме нито стотинка - всичко на кредит. ...и пак сме добре като се обичаме, като сме здрави и детето ни радва безкрайно...
Не мога да ти дам съвет различен от дадените до тук. Говорете, изяснете се кой какво иска и очаква от живота. Не допускайте да стани като при някои хора, които докато си правят планове животът им минава и след това си викат: "К`ва я мислехме, пък к`ва стана?!?" 
Желая успех и късмет!   bouquet

# 11
 • Athens-Varna
 • Мнения: 2 104
Апартаментът ви е нов - заеми се засега с него. Създай онзи домашен уют, който кара мъжете да бързат да се приберат "у дома". Бъди мила и приветлива, поддържай си външността. Но не пропускай да изкоментираш "Ах, какво сладко мъниче!", когато се разминавате с мама с количка, например. Мъжката душа трябва да се вади с памук, не с ръжен. Не го притискай.
Прекрасно ти е отговорила.Колко е права... Wink

# 12
Страшно много ви благодаря за отговорите и наистина мисля, че сте прави, както и той- всичко по реда си! Той попринцип е по-здравомислещият в нашето семейство, в смисъл, че аз когато искам нещо не винаги го обмислям добре, от всички страни, както той прави обиковено, а детето е една много важна стъпка в живота и развитието на едно семейство!!!

# 13
Е дами послушах съветите ви и разговаряхме, и стигнахме до решението и този месец да си пия противозачатъчните и живот и здраве от следващият да започнем с опитите!!! newsm44 Но моя въпрос е дали да изчакам един нормален цикъл или може веднага след хапчетата??? Благодаря ви още веднъж!!!

# 14
 • Мнения: 3 697
Мисля, че е по-добре да изчакаш един нормален цикъл след спиране на хапчетата.

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт