Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 24 ян. 2008, 18:37 ч.
  • Преглеждания  7 025  Мнения  25  Онлайн  1
Отговори
  • Sofia, BG
  • Мнения: 467
В много пицарии съм яла пица отгоре с чукнато и изпечено яйце и искам да си направя и у нас.
Та въпроса ми е кога се чуква яйцето - като се сложи да се пече пицата, малко преди да е готова ли  newsm78

Мерси предварително за отговорите   bouquet

Реклама
# 1
  • Torino,IT
  • Мнения: 1 817
Според мен яйцето би трябвало да се сложи върху пицата малко преди да я извадиш от фурната.

# 2
  • София
  • Мнения: 19
 Зависи от това дали ще използваш тесто или готови блатове. В първия случай слагаш яйцето малко преди да извадиш пицата от фурната, а във втория заедно с останалите продукти. Аз поне така правя. 

# 3
  • София
  • Мнения: 6 865
Според професионален пицар - в заведения яйцето се слага от началото с всички продукти и се пече в пещта. Току що питах.

# 4
  • край морето
  • Мнения: 3 623
Според мен яйцето би трябвало да се сложи върху пицата малко преди да я извадиш от фурната.

Аз тогава го слагам  Peace

# 5
  • Пловдив
  • Мнения: 495
Според професионален пицар - в заведения яйцето се слага от началото с всички продукти и се пече в пещта. Току що питах.

И аз правя така.

# 6
  • Мнения: 1 494
Аз го слагам по-късно.

# 7
  • София
  • Мнения: 3 544
Правя пицата с готово тесто, яйцето го слагам между 5-8 минути преди да я извадя от фурната, зависи от това да ли предпочиташ яйцето по-добре изпечено или по-рохко.

# 8
  • София
  • Мнения: 30 604
Аз слагам яйцето малко преди да извадя пицата от фурната.

# 9
  • Мнения: 162
Слагам яйцето малко преди да бъде готова пицата. Може наистина професионалните пицари да слагат всичко наведнъж, защото фурната или пещта е нагрята много и се изпичат по бързо.

# 10
  • Мнения: 6 461
Слагам всички продукти заедно.

# 11
  • Мнения: 1 494
Слагам яйцето малко преди да бъде готова пицата. Може наистина професионалните пицари да слагат всичко наведнъж, защото фурната или пещта е нагрята много и се изпичат по бързо.
Абсолютно вярно!

# 12
  • София-Париж-София
  • Мнения: 3 153
И яйцето, и кашкавала слагам 10тина минути преди да извадя пицата.

# 13
  • София, Борово
  • Мнения: 1 773
Според професионален пицар - в заведения яйцето се слага от началото с всички продукти и се пече в пещта. Току що питах.

И аз правя така.
и аз така го правя.  Peace

# 14
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 250
Слагам всички продукти заедно.
И аз!  Peace

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт