Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 25 отговора

Sofia, BG

Мнения: 467
В много пицарии съм яла пица отгоре с чукнато и изпечено яйце и искам да си направя и у нас.
Та въпроса ми е кога се чуква яйцето - като се сложи да се пече пицата, малко преди да е готова ли  newsm78

Мерси предварително за отговорите   bouquet
Цитирай

Torino,IT

Мнения: 1 812
Според мен яйцето би трябвало да се сложи върху пицата малко преди да я извадиш от фурната.
Цитирай

София

Мнения: 19
 Зависи от това дали ще използваш тесто или готови блатове. В първия случай слагаш яйцето малко преди да извадиш пицата от фурната, а във втория заедно с останалите продукти. Аз поне така правя. 
Цитирай

София

Мнения: 5 793
Според професионален пицар - в заведения яйцето се слага от началото с всички продукти и се пече в пещта. Току що питах.
Цитирай

край морето

Мнения: 3 623
Според мен яйцето би трябвало да се сложи върху пицата малко преди да я извадиш от фурната.

Аз тогава го слагам  Peace
Цитирай

Пловдив

Мнения: 480
Според професионален пицар - в заведения яйцето се слага от началото с всички продукти и се пече в пещта. Току що питах.

И аз правя така.
Цитирай


Мнения: 1 488
Аз го слагам по-късно.
Цитирай

София

Мнения: 3 445
Правя пицата с готово тесто, яйцето го слагам между 5-8 минути преди да я извадя от фурната, зависи от това да ли предпочиташ яйцето по-добре изпечено или по-рохко.
Цитирай

София

Мнения: 29 961
Аз слагам яйцето малко преди да извадя пицата от фурната.
Цитирай


Мнения: 162
Слагам яйцето малко преди да бъде готова пицата. Може наистина професионалните пицари да слагат всичко наведнъж, защото фурната или пещта е нагрята много и се изпичат по бързо.
Цитирай


Мнения: 6 461
Слагам всички продукти заедно.
Цитирай


Мнения: 1 488
Слагам яйцето малко преди да бъде готова пицата. Може наистина професионалните пицари да слагат всичко наведнъж, защото фурната или пещта е нагрята много и се изпичат по бързо.
Абсолютно вярно!
Цитирай

София-Париж-София

Мнения: 3 152
И яйцето, и кашкавала слагам 10тина минути преди да извадя пицата.
Цитирай

София, Борово

Мнения: 1 771
Според професионален пицар - в заведения яйцето се слага от началото с всички продукти и се пече в пещта. Току що питах.

И аз правя така.
и аз така го правя.  Peace
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Слагам всички продукти заедно.
И аз!  Peace
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 25 отговора