Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 26 ян. 2008, 10:57 ч.

ПРЕПОРЪЧАЙТЕ МИ! - детски зъболекар в София

 • 47 392
 • 58
 •   1
Отговори
 • Мнения: 486
  Здравейте момичета,моля ви ако можете да ми препоръчате добър детски зъболекар в София.Искам да заведа сина си който е на 6г.,но искам да е много добър зъболекаря,защото му е за пръв път и е много страхлив.Благодаря! Hug

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 13:16 от Ellypr

# 1
 • София
 • Мнения: 1 480
Бих ви препоръчала да отидете в ЮниорДент на Попа - при който и зъболекар да попаднете, всички са добри и имат подход към децата. Аз мойта съм я водила при доктор Стайкова - след 3 години търсене на подходящ зъболекар тя беше единствената, която успя да не изплаши детето и да го предразположи да седи мирно и спокойно.

# 2
 • UK/София
 • Мнения: 7 670
Бих ви препоръчала да отидете в ЮниорДент на Попа - при който и зъболекар да попаднете, всички са добри и имат подход към децата.

 Подход имат - да, но не си вършат работата хубаво!2 години от фирмата в която работя имахме договор към тях, пропищяха служителите от нехайната им работа.

 Аз също съм много недоволна, стигна се до там, че трябваше да се оплача на шефа на клиниката и той да ми оправи наново два зъба.Той, ми обясни, че са много мили колегите му и са готови всеки да посрещнат с чай и кафе.Но аз също му обясних, че не ходя там на сладкарница, а на зъболекар Crossing Arms

 djolii , не знам в кой район живееш.Сега ходя на зъболекар на ул."Кукуш", до бизнес парка на Мобилтел.Ако те устройва ще ти дам телефон за връзка.

# 3
 • София
 • Мнения: 983
http://medstom.com/www/index.php?act=stomatology


Много съм доволна, много е внимателна и има голямо търпение, на всяко детенце дава подаръци. Работят със здравната каса

Последна редакция: нд, 27 яну 2008, 13:45 от kiki77

# 4
 • Мнения: 486
Благодаря ви много, мацки!    bouquet  На Медстом много ми хареса кабинетчето, май там ще го заведа!   Hug
Кики как се казва детската стоматоложка,само тя ли е и трябва ли да си запишем час?А щом ще е по касата нищо ли няма да се плаща?

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 18:13 от djolii

# 5
 • София
 • Мнения: 983
казва се доц. д-р Николета Маркова, на мен ми взеха 6.80 без да са правили разни манипулации
http://medstom.com/www/index.php?cid=101&tid=199

Последна редакция: нд, 27 яну 2008, 13:47 от kiki77

# 6
 • Мнения: 486
 Hug Мерси!

# 7
Със чиста съвест ще ти препоръчам Др.Карова.Кабинета и се намира с/у 19 то училище, като тръгнеш от Пирогов нагоре по ул.Ами Буе.Познавам я от 10 год, мнооого е добра.ЛОШОТО е , че цените са и високи.Ако ти трябва тел. пиши на лс.
Аз водих малкия 2 пъти в Юниор на попа - единия път бях мн.доволна, но след втория......няма да стъпя повече./отидох там само за консултация/

# 8
 • София
 • Мнения: 17
казва се доц. д-р Николета Маркова, на мен ми взеха 6.80 без да са правили разни манипулации
http://medstom.com/www/index.php?cid=101&tid=199
Къде се намира този център. Нещо на сайта им не мога да се добера до адрес.
И искам да попитам нещо. Моя юнак е на 3 годинки. Някой има ли опит с водене на 3-годишни  на зъболекар?

# 9
 • UK/София
 • Мнения: 7 670
Къде се намира този център. Нещо на сайта им не мога да се добера до адрес.
И искам да попитам нещо. Моя юнак е на 3 годинки. Някой има ли опит с водене на 3-годишни  на зъболекар?

 Странно какво те е затруднило, заповядай:Медико-стоматологичен център " Медстом"
гр. София 1000

бул. Княз Ал. Дондуков, № 26А

тел. (02) 981 00 00


Сектор: Стоматология - етаж I

Сектор: Рентгенология - етаж I

Сектор: Медицина - етаж I

Сектор: Клинична лаборатория - етаж I

Сектор: Зъботехническа

лаборатория - етаж III
 Служба по трудова медицина

Административен отдел

Рекламен отдел

Счетоводен отдел


гр. София 1000

ул. Г. С. Раковски 82,

ет. 1, ап. 3 

тел./факс (02) 989 06 06


 

e-mail: medstom@abv.bg


 Аз ще заведа детето си много скоро на зъболекар, до сега не съм го правила.Но съм за профилактичните прегледи!
 

 

# 10
 • София / Пловдив
 • Мнения: 8 067
"Медстом" е точно на ъгъла на "Дундуков" и "Раковска".

...А щом ще е по касата нищо ли няма да се плаща?

Касата покрива много ограничен кръг манипулации. Всичко останало се заплаща.

За доц.Маркова свободни часове дават поне за след месец.

# 11
 • Мнения: 486
Аз тъкмо се навих за Медстом и се разочаровах сега! Sad Намерих в един форум едно мнение на една майка и сега ще ви го покажа. След като прочетох препоръките във форума за Доц. Маркова, и получих потвърждение от нея, че работи със Здравната каса, заведох двете си деца при нея. При първия преглед едното ми дете не плака и се държа като възрастен човек, а другото през цялото време плака и даже се наложи аз да седна на стола заедно с него. Това беше първоначален преглед, който се заплаща от НЗОК и за който трябваше да заплатя само потребителска такса и за двете деца. При заплащането, ми бяха поискани 13,60 лева за което не ми беше издаден документ. При въпроса ми защо заплащам тази сума, служителките ми показаха написани вътрешни правила, на които беше записано, че за немотивираните деца се плаща по 5 лева такса. Днес имах час, за който дълго време мотивирах детето си, че трябва да не се страхува от зъболекаря за да не плащаме тази "такса рев" Преди прегледа попитах Доц. Маркова защо съм платила за детето, което е стояло спокойно на зъболекарския стол тази такса и и обясних, че днес детето ми е мотивирано и ако не плаче и не и пречи при работа не би трябвало да се заплаща, че уважавам практиката и като стоматолог, но нямам възможност да плащам тази допълнителна такса. Помолих, я да види, че детето ми спокойно седи на стола и ако желае да поговори с него за да се убеди, че то е мотивирано за прегледа. След тази моя молба, доц. Маркова ми обясни, че щом нямам пари да заплащам въведените от нея "такси детско притеснение" тя няма да лекува децата ми и аз трябва да напусна кабинета и да си намеря друг стоматолог за децата. Ако желая тя да лекува децата съм длъжна да плащам за всеки преглед + 5 лева за мотивация на детето, оказа се, че таксата от 0 лева, която е записана на таблото в клиниката не е валидна, защото поред нея мотивирано може да бъде дете евентуално след 14-15 години. След 10 минутно чакане на стоматологичния стол, сестрата накара детето да стане от стола и да напуснем кабинета. А аз трябва;е да обясня на детето си защо след като ме е послушало да не се страхува от стоматолога, сме били изгонени от кабинета. На първия преглед аз не можах да обясня защо е трябвало да платя такса след като детето не е плакало и е съдействало на стоматолога при прегледа и даже е була похвалена от Доц. Маркова, че се е държала много добре.
Искам да задам няколко въпроса. Къде е морала на стоматолога изхвърляйки от кабинета си дете, седнало с желание на стоматологичния стол. На какво възпитава Доц. Маркова стажантите стоматолози на които преподава виждайки, как тя въвежда такса са "притеснени от зъболекаря" деца. Има ли дете, което да не се притеснява от зъболекар, колкото и да е мотивирано и трябва ли да се налага такса на родителите за нормалното детско притеснение? Докога етичното отношение към пациента ще е свързано с готовността му да плаща без да се интересува за какво и защо?

# 12
 • София / Пловдив
 • Мнения: 8 067
Да, аз също го четох.
Няма лекар, за който да прочетеш само и единствено положителни отзиви.
Моето мнение за доц.Маркова съм го написала след цитирания от теб пост в същата онази тема.

# 13
 • София
 • Мнения: 96
За доц.Маркова мнението ми е,че е добър специалист,но твърде малък човек,който се интересува единствено от печалбата на всяка цена.Детето ни е на 4 години и имаше два пулпита.Единият беше успешно излекуван и пломбиран при първия зъболекар,при когото бяхме.Но при втория,след като два пъти му беше сменяно лекарство и остана само да се пломбира,детето си затвори устата и въпреки едночасовите опити в два различни дни повече не пожела да я отвори.Принудихме се да търсим друг зъболекар.При двама други детето им позволи само да го прегледат,но не и да му работят.Мнението и двамата им бе ,че зъбът е излекуван и се нуждае само от пломба.Тогава попаднахме на д-р Кожухарова от 7 поликлиника,която макар и с големи усилия успя да работи по зъба и следващия път трябваше да го пломбира.Но за наше огромно съжаление семейни проблеми й наложиха да отсъства.Принудихме се отново да търсим зъболекар и попаднахме на доц.Маркова от Медстом.Имам чуството,че основното умение на тази жена е,че успява по някакъв начин да хипнотизира децата.А отношението към родителите е твърде арогантно.И цената,която ни поиска,след като ни видя,че сме в безизходица-115 лв.,е твърде далеч от реалната за една пломба.Разбира се тогава нямахме възможност за избор и си платихме.След месеци половина-два заведохме детето за друго кариесче при д-р Кожухарова.Сега детето ни не само,че не се съпротивлява,ами и с желание ходи при нея.Считаме,че при тази докторка получаваме по-качествено обслужване,неизмеримо по-топло отношение в сравнение с доц.Маркова и то на шест-кратно по-ниска цена.А това,че доц.Маркова подарява играчки за по лев-два  е просто хитър бизнес-ход,който й носи многократна възвращаемост при крайната цена.

# 14
 • София
 • Мнения: 187
Моля, препоръчайте ми детски стоматолог , освен д-р Николета Маркова. Преди минути се обаждах в "Медстон" и записват за 17.10. - т.е. след месец , а имаме да оправяме 6 кариеса на 5 годишно дете. Не съм доволна от Юниордент - преди по-малко от 6 м. сложена пломба падна, при положение, че детето стоя мирно и си отваряше устата като възрастен човек, а на всичкото отгоре днес са предложили да му оправят зъбите след поставяне на пълна упойка  Shocked , че така по-лесно се работело #Crazy

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт