Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 27 ян. 2008, 13:47 ч.
  • Преглеждания  1 080  Мнения  34  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 195
рових рових и намерих доста за сливите, но не намерих как да приготвя сини сушени сливи. Дайте идеи че май моето въображение ме изоставя вече. След кой месец може да се предложат?

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 5 940
Според мен може в самото начало на захранването, поне аз съм давала на сина ми готови пюрета от сушени сини сливи и не е имал никакви проблеми. Не съм правила домашно пюре, но предполагам технологията е като, както правиш ошав. Вариш, махаш обаче костилките. Измислям си, но предполагам можеш да направиш с овесени ядки, с грис, с адаптирано мляко, да пасираш. Не знам, импровизирам.

# 2
  • София
  • Мнения: 5 940
Всъщност, помислих и реших, че вариантите, които предложих са силно разхлабителни Laughing. По-добре с нещо стабилизиращо стомаха-оризово брашно, царевично нишесте..

# 3
  • София
  • Мнения: 558
Аз ги накисвам предварително заедно със сушени кайсии и след това ги варя,пасирам и пюрето е готово  Laughing

# 4
  • Мнения: 832
Аз ги накисвам предварително заедно със сушени кайсии и след това ги варя,пасирам и пюрето е готово  Laughing
Peace

# 5
  • София
  • Мнения: 4 438
Аз имам домашни сушени сливи,праскови и ябълки та след като ги сваря и пасирам добавял ли и от водата в която са вряли newsm78

# 6
  • гр. Пловдив
  • Мнения: 92


Аз ги накисвам предварително заедно със сушени кайсии и след това ги варя,пасирам и пюрето е готово  Laughing

А може ли да се комбинира с пресен плод- не толкова разхлабващ или щом е сушен плод трябва да е с друг такъв?  Thinking

# 7
  • София
  • Мнения: 558


Аз ги накисвам предварително заедно със сушени кайсии и след това ги варя,пасирам и пюрето е готово  Laughing

А може ли да се комбинира с пресен плод- не толкова разхлабващ или щом е сушен плод трябва да е с друг такъв?  Thinking


Не мисля, че има проблем да се комбинира с пресен плод.

# 8
  • София
  • Мнения: 558
Аз имам домашни сушени сливи,праскови и ябълки та след като ги сваря и пасирам добавял ли и от водата в която са вряли newsm78

Когато ги пасирам слагам от водата, в която са врели. Иначе става като мармалад - да го режеш  Mr. Green

# 9
  • София
  • Мнения: 4 438
Значи може да пригорвям пюре от тях Thinking

# 10
  • Русе
  • Мнения: 672
Не само,че можеш,а и става страхотно  chefЛично аз го предпочитах пред купените пюрета..

# 11
  • София
  • Мнения: 4 438
Не само,че можеш,а и става страхотно  chefЛично аз го предпочитах пред купените пюрета..
СЛивата след като се свари бели ли се  newsm78

# 12
  • София
  • Мнения: 558
Не само,че можеш,а и става страхотно  chefЛично аз го предпочитах пред купените пюрета..
СЛивата след като се свари бели ли се  newsm78

Аз не я беля, а и не мисля че е възможно  Mr. Green

# 13
  • София
  • Мнения: 4 438
Аз да питам  Mr. Green

# 14
  • Мнения: 506
тези сливи,които аз взех са като сурови/смисъл не много твърди и не са костилка и люспа/ и стават и така за ядене,също му ги приготвям варени/не ги беля/ с грис или нишесте,когато нямам пресен плод и куп още вариации.
аз сложих скоро от сушените сини сливи в кекса за малчо/на 1г/,който се прави без яйца и с кисело мляко,но за жалост стана толкова хубав,че той само го пробва веднъж

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт