Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 1 363
В рицарските ни редици
„състезание” организираме.
Някой е ентусиазиран
друг пък лекичко скептичен,
но това не ще попречи на вечерните отчети.
Минахме през „Анти-грух”-а,
не подминахме и „Анти-дуп”-а,
резултати ний отчитаме,
тук и там надничаме,
всяка да намери точните за ней размери.
Ежедневни справки ще се дават,
кой, кога, какво и колко – спорт и манджа, и водичка,
трябва да се знае всичко.
Всеки си избира начин,
а условието е едничко –
тук да няма никой гладен.
И отиват си полечка грамчета и килограмчета,
и с нетърпение очакваме следващата наша среща.
Каквото и да си кажем по повод волята и търпението, търпението и волята, все ще е малко. Възприемайки балансиран режим на хранене, трябва да сме наясно, че често резултатите идват бавно. Просто трябва да се живее с нагласата и мисълта, че с всеки ден ние правим нещо полезно и добро за себе си. А резултатите ще дойдат – ако всичко е както трябва, непременно ще дойдат.

Орденът служи за разтуха, за споделяне, за съветване, за обмяна на мнения, за разсъждения – това си е седянка, на която се обсъжда всичко. Като след всяка седянка, всяка Рицарка си отива с това, което е решила да вземе – да се възползва или не от даден съвет си е нейно право и решение.

И много ви моля, независимо от казано, речено, сторено в темата – не се оттегляйте от нея. Може да не сме съгласни с всичко, но имаме нужда една от друга – просто, защото в това сме спътници. Най-ценното нещо в Ордена е добронамереността – помагаме си, нали така? Най-доброто, което всички заедно постигнахме е свежият дух, свежото общуване и нека така да продължава.

Пожелаваме си взаимно успех и жизнерадост! И нека не звучи превзето - открехнете мисълта си на добра вълна и ще ви се върне


Това, което е важно за Ордена:
-   Рицарките не се ядат помежду си, при никакви условия, даже и в пристъп на вълчи глад.
-   Рицарките си помагат с каквото могат.
-   Рицарките пазят положителното отношение към живота при всички обрати на съдбата, ако ще да е тръгване на кантара в обратна посока.
-   Добре е новата Рицарка да се представи по – подробно, за да получава адекватни съвети.
-   Добре е новата Рицарка да попрочете и предходните теми – има доста полезни неща измежду многото празни приказки.
-   Добре е да си водите дневник – най-малкото, за да се вижда кога какво какъв резултат е давало.

Та, при нас е весело. И така и трябва да бъде.
Леки и спорни режими да си пожелаем. И повечко стриктност, за да има по – малко сълзи.


Гербът на Ордена на Рицарките на Бялото кантарче  , благодарение на Бет      bouquet


Имало едно време: Една история за Ордена на Рицарките - Приказка без край

"Имало едно време едни момичета. Живеели на различни места. Имали различни професии, различни интереси, различни съдби.
Но всички те, без да знаят една за друга, имали една и съща цел - да направят нещо за себе си. Да сложат край на омагьосания кръг, в който се въртят и който ги карал да се чувстват нещастни.

Искали да променят себе си. Не само външността си, но и вътрешната си нагласа за живота. Да го живеят такъв, какъвто винаги са искали, а не такъв, какъвто е най-лесно.
Поредното обещание "от утре", "от понеделник" вече не вършело работа. Защото било обещание пред самите себе си, обещание, което е най-лесно да не изпълниш, защото няма да се чувстваш виновен, че си наранил някого.

Имало в същото това време и едно виртуално местенце, в което няколко от тези момичета споделили намеренията и съдбите си. Лека полека идеята придобила очертания. От безплътна, имагинерна и неясна, тя се превърнала в нещо осезаемо, нещо, което всяко от тях приело като първа и водеща цел в живота си.
Намерили се тези момичета. Повярвали си, че този път всичко е различно. Че не са сами. Че този път "от утре" вече става " от днес, от този момент". Че този път обещанието и заявяването на целта не е само пред себе си, а пред хора, на които държиш и които няма как да излъжеш.

Тръгнали по общия път. Труден, трънлив, криволичещ. Зад завоите му често дебнели неща, които незнаели как да преодолеят. Но винаги успявали. Защото били заедно. Защото вкупом се навеждали над всяка дупка да издърпат затъналия, над всеки паднал - да му подадат ръка да стане, над всеки прегрешил - с прошка, над загубилия вяра - с част от своята вяра.

Днес те са много. Знаят как могат сами да променят живота си, така, че вече да им харесва и да го управляват те, а не той - тях.
Знаят какво и колко могат да постигнат. Знаят как да си помогнат, как да се подкрепят. Тъжат и се радват заедно. Мечтаят заедно. и заедно продължават напред. Към мига, в който всяка от тях ще си каже : "Аз успях. Можеш и ти!"

Това е тяхната приказка - приказката на Рицарките на бялото кантарче!"


Мариетка


 

Mъдрости на Ордена на Рицарките

"Не знам за вас, но през изминалата седмица аз тук открих толкова мъдрост, истини и откровения, колкото може би за десетилетие назад.
Опитах се да ги синтезирам, за да можем да си ги четем, когато ни се струва, че светлинката в края на тунела изчезва, че премрежените ни очи са толкова изморени, че нямат сила да видят дори ярката слънчева светлина.
Но тя е там - дали един-едничък малък слънчев лъч или огромно ярко сияние - тя е там, съществува въпреки всичко и заради всичко. Заради нас.
Трябва да си вземем мъничко от нея.
Да си я приберем някъде дълбоко в сърцето и в душата, та и в най-черната нощ да ни свети и да ни посочва пътя.
Ето - вземете си мъничко светлина.
Тя е наша.
Носим я в себе си.
И ако на някоя от нас пламъчето се мъчи да изгасне - друга ще й даде малко от своя пламък.
Защото огънят е вечен!

- АКО НЕ МЕ ХАРЕСВАШ ТАКАВА, КАКВАТО СЪМ, НЯМА ДА МЕ ХАРЕСАШ И ТАКАВА, КАКВАТО ИСКАШ ДА БЪДА!

- Ако достатъчно искаш нещо, никой и нищо не може да ти попречи да го постигнеш, а времето в тези случаи губи стойност.

-Единственото, което трябва да правиш е, да вярваш, че е за добро и да не се отказваш.

- Хората вярват, че който тренира побеждава и става лидер. Грешка! Който решава да стане лидер, тренира и става такъв!

- Нямаме контрол върху това, което се случва в животът ни, но решаващи всъщност са нашите реакции на това, което се случва.

- Момент на прелом е шанс за нов път.

- Това, което не ни убива, ни прави по-силни !

- Ден, в който не сте казали на любимите си, че ги обичате - пишете го пропуснат ден. А когато знаеш да даваш любов, научаваш се и да получаваш и не защото някой ти прави услуга, а защото я заслужаваш!

- Много от важните неща на света са били постигнати от хора, които са упорствали, когато е изглеждало, че изобщо няма надежда.

- Разликата между възможното и невъзможното е в това, доколко човек е твърдо решен да успее.

- Когато се опитваш да постигнеш нещо, ще срещнеш препятствия по пътя. Аз съм ги имал - всеки ги е имал. Но препятствията не трябва да те спират. Ако стигнеш до стена, не се обръщай назад и не се предавай. Измисли как да я прескочиш, да преминеш през нея или да я заобиколиш.

- Малко хора си дават втори шанс след неуспех. Провалят се веднъж и не опитват повече. Горчивото хапче на неуспеха често им идва в повече, отколкото могат да понесат. Ако си склонен да приемеш неуспеха и да се поучиш от него, ако си склонен да разгледаш провала като опакован подарък, да се оттласнеш от него и да тръгнеш наново, това една от най-мощните сили за постигане на успеха.

- Ако чуеш глас, който ти казва, че не можеш да рисуваш - рисувай на всяка цена - и този глас ще замълчи.

- Когато една врата пред теб се затвори, не оставай там, вторачен в нея. Огледай се и ще забележиш много други врати, които са се отворили - и си избери нова.

- Вървя напред. Животът няма как да го спреш. Всеки ден ни поднася усмивки и плесници. Плачем и се смеем. До другия ден. Отново. Не можем да спрем. Нима можеш да спреш полета на птицата? Да, ако й отрежеш крилата, но тогава тя ще е змия, а не птица.
Нима можеш да задържиш изгрева на Слънцето? Или поривите на вятъра?
Как ще накараш щурчето да спре да свири? Единствено като го размажеш с крак.

- Няма как сами да си отрежем крилете, нали?
Тогава какво ни остава?
Просто да продължим напред!

- И въпреки, че още стотици хиляди години може да продължат споровете "Какво е любовта", може би ще се окаже, че любовта е някой, който ни познава, помни ни и ни връща на самите нас малко по-добри, отколкото някога сме дръзвали да си мечтаем.

- 3 в 1
1. Всичко е в главата.
2. За да се отслабва, трябва да се яде.
3. Пием много вода."


Мариетка

Ще си позволя да добавя: Не става само с не/ядене, трябва и акъл!


И още нещо:
- Който си има проблеми - да му се решават. Яденето нито пречи, нито помага в това. Нека не се смесват нещата – благодарение на Асса

Както и „Тази нощ преди да си легна ще благодаря на Господ за всички хора които ме обичат , защото рядко се сещам ... обикновено се сещам само да му се оплаквам какъв е лош и защо не е извадил калориите от сладоледа и защо не удовлетворява искреното ми желание на сутринта да съм 60 кг .

Лека нощ момичета и се сещайте за хората около вас !" - ПукиА за завършек ще си позволя да цитирам Мила, нещо което осъзнавам, но не ми стигаха думи да го формулирам "...И аз имам една любов необяснима към разни малки-дребни-ситни и прекрасни... няма да назоваваме имена... Питам се, да се срамувам ли, или не? Май не ми иде много да се срамувам. Сори, ако развалям нечия дисциплина, но изпитването на чувство за вина ми се вижда прекалено висока вина за спазването на режима... Не съм готова да я платя, защото вината нанася много повече поражения върху психиката ни и целия ни живот, по мое скромно мнение. Нищо човешко не ми е чуждо, не съм от желязо и ми се случва да се "упущя". Понякога - често. Понякога - още по-често. Друг път съм в кондиция и всичко е наред и отслабвам. Радвам се, че има хора, с които да споделя и да ми е комфортно. Казах ли, че ви благодаря, че ви има?"

“…"Носете си новите дрехи..", т.е. важно е да изживеем всеки миг от този живот така, както ние искаме. Да се радваме на воля и на малките неща, да плачем наволя, когато ни боли, да не отлагаме нищо. Това са изконни истини, които често забравяме в забързаното ежедневие, а не трябва да е така.

Да говорим - за нас и любовта, за болката и радостта, които вървят редом ръка за ръка. Мъдрите хора казват, че ако го няма лошото, човек не може да оцени доброто. Вярно това лошо по-добре на никого и никога да не се случва, но... животът е изпълнен с различни цветове и нюанси, които просто съществуват и ни връхлитат без предупреждение….” - Джопче


Не знам защо сега се замислих как точно започнах да отслабвам.
Пропускам историите, които всички знаете и всички депресии, които се изживяват когато тежиш 90 кг., когато гледаш витрините с манекенските размери дрехи, когато отказваш покани за почивки и излизания с приятели, когато уловиш нечий двусмислен поглед.
Моето отслабване започна не с диети,хапчета, хирургични намеси и каквото се сетите още, а когато постигнах  хармония сама със себе си, когато се приех без упреци и критики, когато се научих да се обичам независимо от огледалото, когато осъзнах, че  имам качества, които са константни въпреки килограмите. И тогава разбрах колко е лесно да отслабна , не защото това ще ме направи щастлива, а защото заслужавам да се чувствам добре в кожата си. А правилният начин на хранене е една малка част от целият процес.
Харесвайте се повече, бъдете повече щастливи и тялото ви ще се отблагодари. Лека и спокойна вечер от мен.  Hug Hug Hug - Danielka1


"Краят е в съвършенството. Всички можем да го постигнем." - mimmy


Рицарки на Бялото кантарче - кой каза, че... 21.01.2008 - 27.01.2008
Рицарки на Бялото кантарче 14.01.2008 - 20.01.2008
Рицарки на Бялото кантарче - преброяване на опърничавите 07.01.2008 - 13.01.2008
Рицарки на Новата година 31.12.2007 - 06.01.2008
Рицарки на Коледното чудо 24.12.2007 - 30.12.2007
Рицарки на предколедната треска 17.12.2007 - 23.12.2007
Рицарки на Бялото кантарче 09.12.2007 - 16.12.2007
Рицарки на Бялото кантарче 02.12.2007 - 09.12.2007
Рицарки на Бялото кантарче 25.11.2007 - 02.12.2007
Рицарки на Бялото кантарче 18.11.2007 - 25.11.2007   
Рицарки на Червената чаша 11.11.2007 - 18.11.2007
Рицарки на Бялото кантарче 05.11.2007 - 12.11.2007
Рицарки на Бялото кантарче 29.10.2007 - 05.11.2007
Рицарки на Бялото кантарче 22.10.2007 - 29.10.2007
Рицарки на Бялото кантарче 15.10.2007 - 22.10.2007
Рицарки на Бялото кантарче 08.10.2007 - 15.10.2007
Рицарки на Бялото кантарче 01.10.2007 - 08.10.2007
Рицарки на Бялото кантарче 24.09.2007 - 01.10.2007
Рицарки на Бялото кантарче 17.09.2007 - 24.09.2007
Рицарки на Бялото кантарче 10.09.2007 - 17.09.2007
Рицарки на Бялото кантарче 03.09.2007 - 10.09.2007
Рицарки на Бялото кантарче 27.08.2007 - 02.09.2007
Рицарки на Бялото кантарче 20.08.2007 - 26.08.2007
Рицарки на Бялото кантарче 13.08.2007 - 19.08.2007
Рицарки на Бялото кантарче 06.08.2007 - 12.08.2007
Рицарки на Бялото кантарче 30.07 - 05.08
Рицарки на Бялото кантарче 23.07 - 29.07
Рицарки на Бялото кантарче 16.07 - 22.07
Рицарки на Бялото кантарче 09.07 - 15.07
Рицарки на Бялото кантарче 02.07 - 08.07
Рицарки на Бялото кантарче 25.06 - 01.07
Рицарки на Бялото кантарче 18.06 - 24.06
Рицарки на Бялото кантарче 11.06 - 17.06
Рицарки на Бялото кантарче 04.06 - 10.06
Рицарки на Бялото кантарче 28.05 - 03.06
Рицарки на Бялото кантарче 21.05 - 27.05
Рицарки на Бялото кантарче 14.05 - 20.05
Рицарки на Бялото кантарче 07.05 - 13.05
Рицарки на Бялото кантарче 02.05 - 13.05
Рицарки на Бялото кантарче 23.04 - 29.04
Рицарки на Бялото кантарче 16.04 - 22.04
Рицарки на Бялото кантарче 09.04 - 15.04
Рицарки на Бялото кантарче  - след срещата!
Рицарки на Бялото кантарче 26.03 - 01.04
Рицарки на Бялото кантарче 19.03 - 25.03
Рицарки на Бялото кантарче 12.03 - 18.03
Рицарки на Бялото кантарче  - първомартенска
Рицарки на Бялото кантарче 12.02 - 18.02
Рицарки на Бялото кантарче 05.02 - 11.02
Рицарки на Бялото кантарче 29.01 - 05.02
Рицарки на Бялото кантарче 22.01 - 28.01
Рицарки на Бялото кантарче 15.01 - 22.01
Рицарки на Бялото кантарче 08.01 - 15.01
Рицарки на празничното кантарче - 22.12 докъдето стигне 2006
Рицарки на Бялото кантарче 11.12 - 17.12 2006
Рицарки на Бялото кантарче 27.11 - 03.12 2006
Рицарки на Бялото кантарче 20.11 - 27.11 2006
Рицарки на бялото кантарче - 10 част 2006
Рицарки на бялото кантарче - 9 част 2006
Рицарки на бялото кантарче - 8 част 2006
Съмишленици за отслабване - 7 част 2006
Съмишленици за отслабване - 6 част 2006
Съмишленици за отслабване - 5 част 2006
Съмишленици за отслабване - 4 част 2006
Съмишленици за отслабване - 3 част 2006
Съмишленици за отслабване - 2 част 2006
Времето се стопля, да се стягаме, момичета! Търся си съмишленици да отслабваме! Началото   bouquet

Успех момичета   bouquet

# 1
 • Мнения: 1 279
Първа-а-а-а!
Нищо, че си отговорих в старата тема!!!

Последна редакция: нд, 27 яну 2008, 21:36 от GoldyV

# 2
 • Мнения: 1 363
а бре Голди, кога ме надуши  hahaha  Hug

РЕГЛАМЕНТ НА СЪСТЕЗАНИЕТО

Състезанието е за пиене на вода и брой режимни хранения с продължителност от 28.01 /понеделник/ до 03.02 /неделя/ включително - 7 дни.


В състезанието ще се печелят точки:

- 1 точка за писане в темата, независимо колко пъти, за деня;
- 5 точки за пиене на вода на ден;
Минималното количество за деня 35 мл на килограм лично тегло. Пример: ако тежите 60 кг. минималното количесто за деня е 60 Х 0.035 л. = 2.100 л.
- 2 точки за 1 режимно ядене, 5 точки за 2 режимни яденета, 7 точки за 3 и нагоре режимни яденета.

В състезанието се отнемат точки:

2 точки за до 50 гр. нережимент артикул, за всеки следващи 50 гр. по 3 точки

Препоръчително, но не задължително е да проверим (и споделим, ако искаме) лично тегло от 28.01 /понеделник/ и 04.02 /понеделник/, за да може всеки сам да прецени как този режим е повлиял на плана му за отслабване или задържане.


Моля, организаторките, пишете ме и мен    bouquet

И да напомня  Wink, че следващата тема е в началото на месеца, ще очаквам мерки и теглилки  Mr. Green От това по-голям стимул - здраве му кажи  Crazy

Последна редакция: нд, 27 яну 2008, 21:41 от мечтаеща

# 3
 • Има много детски смях.
 • Мнения: 3 153
Здравейте, мацки.
Минавам набързо- от утре съм стриктна Иповка.
Заредила съм се с Активии за офиса, смятам там да ям основно това, както и плодове- там плодове винаги има всякакви. Въпросът е, как ще устисквам обядите, които се поръчват... По- скоро ме притеснява фактът, че нали съм най- новата, на стратегическа позиция в утвърден колектив и трябва да се впиша някак си, да ме приемат хората... а така като се дърпам да обядвам с тях- определено ще е по- трудно  Rolling Eyes
Освен да заложа на пуш- паузите ( ама пък ще трябва да пропуша за целта  Laughing)

Също така, мисля да започна отново поне два пъти седмично да посещавам фитнеса. Единия път- през седмицата ( все ще сколасвам да си тръгвам навреме), другия път събота или неделя.

Уморена съм, отивам да си взема душ и ще си лягам.
До скоро.  Hug

# 4
 • Шотландия
 • Мнения: 1 850
Само глътка въздух да кажа МЯУ и ДЗАК! (Ари, аз също се боря в момента с имиграционните правила - събирам документите за ИЛР, ще ги пращам утре - ако имаш нужда от помощ - свиркай - в темата или на лични или на имейл или Скайп, както искаш, ще се радвам да помогна, ако мога) да кажа, че съм жива от борбата с триглавата ламя на бюрокрацията.  Ей, вижда му се краят... Ама доядох шоколада newsm43 от 17-ти, денят преди изпита ми...  Tired  Той беше всичко 100 грама, 70 % какао, тъмен, та чак черен! Тогава да съм изяла 30, после още 20-тина, днес отидоха останалите 50 , ама си ги поделихме с другия потърпевш от битките, въпреки че той не обича такъв. Вече съм се примирила, че ще плащам за правото да живея тука (УРА! Голям зор, ей, пусто его, не се дава!!  smile3540)
На Пуки за хороскопа. Много ме впечатлиха познанията на някои от нас по астрология, но лично смятам, че хороскопите са като торбата с продукти, която някой е напазарувал за теб - съдържат определени съставки, но какви манджи ще сготвиш, как точно ще ги комбинираш - зависи от теб. Може да направиш страхотни гозби, а може и да ги прегориш и хич да не стават за ядене...
Умче, не пропушвай, моля те...  Praynig Хората ще те приемат, няма къде да идат - ти си сладурка.

Последна редакция: нд, 27 яну 2008, 22:48 от Millla

# 5
 • Има много детски смях.
 • Мнения: 3 153
Умче, не пропушвай, моля те...  Praynig Хората ще те приемат, няма къде да идат - ти си сладурка.

Все още удържам фронта, ама много праведна ще дойда.
Не е в моя стил. Twisted Evil

# 6
 • София
 • Мнения: 1 618
Момичета аз все пак предлагам да се дават по 2 точки на всеки, който е извършил поне 5 мин физическа дейност нетипична за ежедневието ме - напр. сутрешна гимнастика, пешеходен преход - в зависимост от възможностите, танци до зори и т.н.

И честита ни нова тема - мерси Литъл Hug

# 7
 • Мнения: 181
Записвам се в състезанието. Успех на всички  Hug

# 8
 • Мнения: 5 848
Тъй,още не са ми щракнали нетЯ,та да се запиша и аз в състезанието.Реших.
То за мен е силно символично,ама  каквото си направя си е за мен,нали така?
Водата трябва да е 2.450...абе аз 3 л за нищо ги нямам,тъй ,че тук ще съм добре.
Ще пиша поне по един пост,и мисля поне една седмица да съм стриктна,че вече туй 68 само ми се присънва. Crazy
Утре ще напиша килата,че лентата не е актуална.Кой питаше,че не разбрал .Ми Туй МЦ ми разкатА фамилията.Още ги разкарвам едни неканени...
За Марчеф и всички които са се почувствали пренебрегнати-всеки се е чувствал така в някой момент.Няма начин.
Което не значи,че не мисля всички.Просто нямам възможност да изброявам всички по именно.Ето ,и  сега ми висят на главата да ходя да им чета "Франклин има вече сестричка" Laughing

Ох,нещо мислата не тече по план.

Лека ви нощ и до утре.  Hug
Обичам ви ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 9
 • Мнения: 2 492
Я кой ще ми изготви хороскоп , Арчи , като ти е скучно да ми направиш едно хороскопче ?  :blush
Ми не съм кокалеста , нито с изсечени черти ... а наистина имам две трапчинки , но те излизат само като съм слабичка и са на бузите отстрани .

Сега говорих с майка ми ... еми не е моя хороскоп , тя ми е казала час на раждане 11,30 , а то всъщност тогава е почнало , не знае със сигурност часа .
Досега я подлагах на кръстосан разпит , не знае точен час и това е .
А толкова искам такъв хороскоп , знам , винаги са ми били интересни .
Записват ли се някъде в колко са родени бебчетата , да ходя да ги тормозя да ми кажат часа .
Дали ще ме помислят за луда .

Шринк дръж се , от утре ще сме като водоноски - вода , вода и пак вода .

А аз и днес не бях по режима , не съм яла много но , ядох готвено и почти не съм пила вода .
Този цикъл ми разказа играта .  Close

# 10
 • Мнения: 1 488
Пуки ,аз мисля,че асцедента ти е Риби,но това е мое мнение  Wink нищо ,че не те познавам,по начина ти на писане така смятам.Арчи много добре е описала нещата,за асцедент козирог,чак ми се прийска да ми каже за асцедент водолей какви са чертите  Mr. Green
И аз съм в състезанието,давайте потника с номера и кажете в кой коридор ме слагате.Ше ви издухам с парцалите.Изкарах свинското и телешкото да се размразяват.Нарязала съм зелевата салата.Приготвила съм шишетата,наточила съм пръстите за отчета.
Само едно малко мижаво запитване имам.Аз в сряда тряяя да лунувам,там не се яде а се шоркат течности,дали ще ми го признаете или да пропусна едно лунуване и да си карам на ВМ НВХ-то
Ади лека от мени
Оу да кажа.В момента съм 67 целта ми е 66 твърди кила.
Да се похваля забравих.Днес набарах един спешъл кантар в една аптека.Височина,кила,кръвно,пулс и индекс мазнина. Накрая ми изкара листе с данните.Смятам всеки месец да ходя да се меря там.Ади,че се улях,не бях писала толкова много досега Rolling Eyes

# 11
 • Мнения: 2 897
Aйде от утре, който се отчита за състезанието да пише с големи бувки ОТЧЕТ ЗА СЪСТЕЗАНИЕТО - ДАТА, ако може и нещо в друг цвят и болд, за да се откроява и да не изпусна някого и постиженията му  bouquet!

# 12
Мечтичка, стахотно intro! Много, много ми харесва цялата идея за рицарството!  Party
Добре дошла в състезанието! Ураааа! Аз не знах за мерките и теглилките в началото на месеца! Никога не съм си мерила мерките! С удоволствие ще се запиша на 1ви!

Умче, трудно е на ново място! Някакъв шанс да си ядеш активията докато другите маат пици?  newsm78

Мила, твоя шоколад ми напомни, че и аз имам един, но няма да мога да го ям цяла седмица по повод на участието ми в състезанието. Нищо. Аз съм силна!  #Crazy

Попче, аз съм съгласна с 2те точки! Обаче ме е страх да не се разсърдят останалите участнички. Някои са се записали преди да научат за спортното условие. Ето моя компромисен вариант. Даваме специален бонус от 5 точки на всеки, който направи 20 мин спорт през седмицата независимо как са разпределени във времето, така учатничките ще имат време да се подготвят за новото условие.

Блу кафе, олееее! Успех и на теб!   bouquet

Ванче,  Hug Добре дошла на борда!

Пуки,  успех утре сладурка!  Hug

Цитат
И аз съм в състезанието,давайте потника с номера и кажете в кой коридор ме слагате.Ше ви издухам с парцалите.Изкарах свинското и телешкото да се размразяват.Нарязала съм зелевата салата.Приготвила съм шишетата,наточила съм пръстите за отчета.

 Joy hahaha Joy hahaha  Хилеж голям! Това е мъжка приказка! Успех!     bouquet

Малко ме затрудни въпроса ти за лунния ден. От една страна точките са за хранения, а ти няма да ги имаш, от друга пък си следваш личния режим, което е идеята на състезанието! Дени, помагай!  Praynig  Аз мисля, че може да вземеш 2 точки за едно режимно хранене!

Ето моето репортче за деня:

Закуска, овесена каша с 200 г НПМ, сутрешна спортна програма, разходка, снакс: 100 мл. кисело мляко, обяд: парче краставица, парче домат, 2 листа марул, 2 шуМки, 1 кисела краставичка, 38 г. spread cheese, портокал, чай+мляко, 10 мин упражнения за ръце, снакс: 5 сушени сливи, 20 коремни преси, вечеря: 1 среден картоф на грил, свинско от бут, 3 дръвчета карфиол, 1 кисела краставичка, 1 диетичен йогурт, чай+мляко.
2.5 л вода

Мили участнички, организационният комитет се извинява, че прави промени в последния момент. Това се дължи на липсата на опит и голямото желание да се отчетат всички ваши желания. Налага се да публикувам още веднъж условията на състезанието като включвам на своя глава (и главата на Попинс) специален бонус за спорт. Освен това уточнявам какво НЕ БИВА ДА СЕ ЯДЕ, защото осазнах, че ще има много въпроси, затова ще гледам да е безвъпросно ясно.

Последна редакция: пн, 28 яну 2008, 00:28 от shrink2008

# 13
ОКОНЧАТЕЛЕН РЕГЛАМЕНТ НА СЪСТЕЗАНИЕТО

Състезанието е за пиене на вода и брой режимни хранения с продължителност от 28.01 /понеделник/ до 03.02 /неделя/ включително - 7 дни.


В състезанието ще се печелят точки:

- 1 точка за писане в темата, независимо колко пъти, за деня;
- 5 точки за пиене на вода на ден;
Минималното количество за деня 35 мл на килограм лично тегло. Пример: ако тежите 60 кг. минималното количесто за деня е 60 Х 0.035 л. = 2.100 л.
- 2 точки за 1 режимно ядене, 5 точки за 2 режимни яденета, 7 точки за 3 и нагоре режимни яденета.
Всеки сам преценява дали храната е режимна. Изключение правят бялата захар и всичко съдържащо бяла захар, както и всичко съдържащо бяло брашно! Те не са режимни храни в това състезание. 

В състезанието се отнемат точки:

2 точки за до 50 гр. нережимент артикул, за всеки следващи 50 гр. по 3 точки

Специален бонус
5 точки за 20 мин. физическа активност нетипична за ежедневието - напр. сутрешна гимнастика, пешеходен преход - в зависимост от възможностите, танци до зори и т.н.

Физическата активност е за цялата седмица разпределена по начин, по който участниците сами си преценят.

Препоръчително, но не задължително е да проверим (и споделим, ако искаме) лично тегло от 28.01 /понеделник/ и 04.02 /понеделник/, за да може всеки сам да прецени как този режим е повлиял на плана му за отслабване или задържане.

Момичета, докато приготвях утршното си меню си дадох сметка, че много храни съдържат скрита захар, особено различните консервирани храни. Едно кутийка грах, която планувах отпадна за тази седмица. Четете етикетите на храните, за да избегнете наказателни точки.

Последна редакция: пн, 28 яну 2008, 02:07 от shrink2008

# 14
 • София
 • Мнения: 1 618
Добро утро!

Пу първа точка за състезанието.  Mr. Green

Започва нова седмица и дано да е добре за всички. КГ на старта на състезанието няма да давам, едно защото не искам да си говоря с кантара след вчера и второ защото пак съм със затегнт стомах. Нощес ми излязъл и херпес, пуууууу.

Шринки тая болест с етикетите аз съм я прихванала от доста време. Има храни дето само като им видя етикета и излизат трайно от пазарската и кошница. И то не е само захар, а доста модифицирани нишестета, скорбяли и т.н.   ooooh!

Обичам ви!  Hug

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт