Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 28 ян. 2008, 21:34 ч.

Ами ако...

 • 3 536
 • 37
 •   1
Отговори
 • Мнения: 393
  Здравейте!!!Оф-оф..как да я почна:може би повечето знаят малко и моята история-брак с бившия,поява на друга(то това беше просто  капака),раздяла,развод.Болка,невяра и самота,леко отпускане и опит за ново начало,после се появи другия-първоначално невяра,страх,съмнения,а после повярвах-го глупост...Брак и друго ,наше дете...
  А сега разбирам,че докато съм била в къщи той шета нагоре-надолу с едно момиче дето работи в офиса-без да ми каже(днес са били в Гърция) и аз съвсем случайно разбрах.И сега не издържах-избухнах лошо по телефона,наругах я и и казах да се маха..А той #2gunfireказа,че той е бил шефа и той щял да решава и колко ценнен кадър тя била #2gunfire
  Ами ако...историята се повтаря?!?!?О,Господи!!!Не знам идва ми да вия,какво да правя-той ще си дойде след малко,какво да направя?

# 1
 • Мнения: 2 336
О, мила... Надявам се всичко да е наред. Бъди силна.   bouquet

# 2
 • Мнения: 2 274
Какво значи-шета?
Скоро си родила - яко хормони и нерви..не си съсипвай връзката.
Доколкото разбирам нямаш никави сериозни основания за ревност.
А е много обидно да обвиняваш без причина.
 Hug

# 3
 • Мнения: 393
  Ами ходят двамата заедно навсякъде-вчера да търсят една къща,а днес в Гърция на пазар..без да ми казва Shocked
 
 Сигурно е обидно да не ти верват,а аз вече не знам-затова и така си пуснах темата:пък и аз вече им се разкрещах и на двамата...Сега си сипах малко винце и казах "добър вечер" на г-жа Самота пак...

# 4
 • Мнения: 2 274
Ох, сигурно  ти е неприятно, но ако е по работа... Не търси под вола теле.

# 5
 • Мнения: 393
  И мина час и половина,а още го няма..Аз ли се навивам,има ли нещо,повтаря ли се филма...?!?

# 6
 • Мнения: 2 274
Юле, я се стегни.
Сааааамо не се навивай, моля те!
Псрещни го усмихната

# 7
 • Мнения: 2 336
Недей мисли най - лошото. Разведри се с нещо. Просто може да е ядосан, защото си мнителна. Но това е разбираемо. Опитай се да бъдеш спокойна, защото той ще очаква скандал или нещо от сорта.

# 8
 • София
 • Мнения: 1 054
Ако много ти е напушило, поеми дълбоко въздух и си спомни: защо го обичаш, защо държиш на този човек, кое те е накарало да му повярваш - изобщо всички позитиви, за които понякога, като ни падне пердето сякаш забравяме, заслепени от съмнения, страх и негодувание. Познавате се и точно затова не прави това, което той очаква, след като си се навикала по телефона. Вероятно знаеш как да го предразположиш към откровен разговор и просто обясни как се чувстваш и защо си толкова чувствителна. Успех и дано всичко се окаже плод на твоята изострена чувствителност!  Peace

# 9
 • Мнения: 393
  Амиии,пре...ках нещата-пак ooooh!Може би не съм била права и съм взела нещата по-навътре,но нещото,което ми запали фитила беше нейната реплика"Така се случи..."-на въпроса ми какво прави с него там тя кога работи в хотела...
  После аз стоях мирна,той трещя,ама в един момент спомена от преди 5-6 години така ясно ми се върна,така ме обхвана,че като почнах аз да ги редя Embarassed-просто няма такъв филм.И сега мисля да си дадем някаква почивка Rolling Eyes,абе,всъщност си събирам парцалите пак и ще видим,но както и той каза-явно проблема е в мен и в моето съзнание.
  Като не можеш да верваш,що си не стоя тихо??идва ми да се  #2gunfireи ще си потърся май някой за помощ-дали има надежда да се променя?

# 10
 • Мнения: 408
Надежда винаги има. И ще ти кажа как да си решиш проблема.
Намери си някой дърт и много грозен ( като мен например ).
Ако има още зъби, избий ги за по сигурно.
Сутрин преди да излезе, задължително с поне 5 дневна брада, изсипваш торбичката от прахосмукачката отгоре му, и му даваш 2 - 3 лева за ядене.
Това само като пример го давам.
Може да прилагаш и други хитрости, за да си сигурна, че жените ще се отвращават и ще бягат от него.
Така вероятността, да започне да ти изневерява, намалява многократно, но 100% гаранция никога няма.

# 11
 • Мнения: 2 336
Проблемът наистина може да е в теб, но ти си опарена. Трудно е да вярваш вече. Мисля, че това е разбираемо. Седнете и се разберете като хора. Обясни му как се чувстваш. А пък и след раждането ни хващат едни тъпи състояния.
Дано нещата се избистрят. Нямаш нужда от негативни емоции. Сега си млада маминка и това е най - важното.

# 12
 • Мнения: 24
Надежда винаги има. И ще ти кажа как да си решиш проблема.
Намери си някой дърт и много грозен ( като мен например ).
Ако има още зъби, избий ги за по сигурно.
Сутрин преди да излезе, задължително с поне 5 дневна брада, изсипваш торбичката от прахосмукачката отгоре му, и му даваш 2 - 3 лева за ядене.
Това само като пример го давам.
Може да прилагаш и други хитрости, за да си сигурна, че жените ще се отвращават и ще бягат от него.
Така вероятността, да започне да ти изневерява, намалява многократно, но 100% гаранция никога няма.

 Joy Joy Joy
Сериозно, вземи поговори с него...Трябва да се изясните, ми се струва! Това си е живо мъчение и за теб самата...

# 13
 • Мнения: 903
inkel, изби рибата с твоите съвети! coolcool Да вземеш да напишеш наръчник "101 трика как да задържим мъжа само за себе си" Joy Joy Joy 
Намери си някой дърт и много грозен ( като мен например ).
И хайде сега, недей да проявяваш излишна скромност - грозни хора покрай морето не виреят, виж колко си дърт, там не знам?! Mr. Green  Сега, сериозно - нещо много саркастична ти е иронията (или на мен така ми се струва). Аз лично чудесно нося на майтап, ама момичето е с малко бебе, което само по себе си е достатъчно да те подлуди, особено ако никой не ти помага. Да не говорим за така наречената "следродилна депресия", която е доста често явление.

Сега към тебе, juleto18: Нормално е да си с изострена емоционалност сега. Аз като съм раждала преди цели 10 години, че още на моменти в емоционално отношение се усещам като че ме държи следродилната депресия (всъщност тя когато й беше времето не ме сгепи както си требе, та май сега туку напира да избие пропуска Laughing) Но сега за теб говорим. Та не знам дали наистина ще си събереш парцалките, но определено имаш нужда да се уединиш на спокойствие - по възможност прехвърли на някого грижите за бебо и си открадни поне един ден за да останеш на саме със себе си и да премислиш внимателно по въпроса: "Адекватни ли са моите реакции на неговото поведение и дава ли ми той наистина основателни причини да се държа така?" В крайна сметка ако установиш, че си грешила наистина, не е късно за един спокоен разговор с твоето момче (мъжа ти де). Обясни му точно какви и кои негови постъпки те карат да се чувстваш пренапрегната и да имаш такива експанзивни реакции. Кажи му, че разбираш, че съмненията ти са неоснователни, но си в такъв деликатен емоционален период (след раждането на детето и изтощителните не само физически, но  и в психическо отношение, грижи за него) ... И затова го молиш да прояви повече разбиране и като знае това, например да ти казва предварително за някои свои намерения (като това за пазаруването в Гърция), за да не научаваш ти в последствие по случайност и така да те връхлитат натрапчивите съмнения....и колелото отново да се завърта в познатия порочен кръг.

 В крайна сметка, ако той наистина те обича и държи на теб, редно е да зачита чувствата ти и да не постъпва съзнателно по начин, който предварително трябва да му е известно, че ще те разстрои.  Но и ти не трябва да злоупотребяваш с изтъкването на чувствителността си, предявявайки прекалено много претенции, щото тогава той ще се почувства манипулиран и.... пак става лошо, че може и по-лошо!

Надявам се всичко между вас да се изглади! Успех!  bouquet

# 14
 • Мнения: 408
blondy-mamma, права си май, много крайни съвети давам.
И затова го молиш да прояви повече разбиране и като знае това, например да ти казва предварително за някои свои намерения (като това за пазаруването в Гърция), за да не научаваш ти в последствие по случайност и така да те връхлитат натрапчивите съмнения....и колелото отново да се завърта в познатия порочен кръг.
Какви са тези разходки в Гърция, трябва за всяко нещо да се обажда, и най добре да иска разрешение.
И какви са тези извинения "Така се случи...", не може то така да се случи, без разрешение.
Всяка вечер да се прибира с график, къде е бил и какво е правил, и да си знае, че повече от 2 - 3 минути, не може да му се губят.
Трябва да си знае, че всяко негово действие може да бъде съмнително, и да се обажда предварително, и да пита ти какво мислиш, и дали да го направи.
Много си го отпуснала твоя, крайно време е, да му покажеш, кой командва.
Неговото мнение важи, само когато съвпада с твоето, във всички други случаи, важи твоето мнение.
Дай му да разбере, че ако не прави така, много лесно ще го смениш, за някой дето по цял ден ще те гледа в очите, за да отгатне желанията ти.


Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт