Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 30 ян. 2008, 10:18 ч.
  • Преглеждания  1 127  Мнения  1  Онлайн  1
Отговори
  • Бургас
  • Мнения: 370
Иска ми се да направя байганети като на заведенията, но панировката все не се получава става рехава и мазна, а уж правя всичко правилно ooooh! опитах и с рецепта от готварската книга тук, но резултатът не беше по различен какво трябва да направя за да станат като бухтички както по заведенията?

Реклама
# 1
Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт