Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 30 ян. 2008, 15:01 ч.

СНБМ - инициативи - 17 част

 • 14 852
 • 288
 •   1
Отговори
 • На края на вселената!
 • Мнения: 2 546

Инициативи свързани с бременността, майчинството, детските надбавки и семейното подоходно облагане 


Предишните теми:

1. 1 ЮНИ - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

2. 1 юли - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА-ПРОДЪЛЖЕНИЕ

3. 1 юли-ПРОТЕСТНО ШЕСТВИЕ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО

4. 1 юли -ПРОТЕСТНО ШЕСТВИЕ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО (продължение)

5. 1 юли -ПРОТЕСТНО ШЕСТВИЕ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО (продължение 2)

6. 1 юли -ПРОТЕСТНО ШЕСТВИЕ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО (продължение 3)

7. НБМ - предложения за детските, СПО ,ДС, инициативи

8. СНБМ - инициативи свързани с бременността, раждането и отглеждането на деца

9. СНБМ - инициативи

10. СНБМ - инициативи - 2 част

11. СНБМ инициативи -3-та част

12. СНБМ - инициативи - 4-та част

13. СНБМ - инициативи - V част

14. СНБМ - инициативи - VІ част

15. СНБМ - инициативи - VII част

16. СНБМ - инициативи - VIII част

17. СНБМ - инициативи - 9 част

18. СНБМ - инициативи - 10 част

19. СНБМ - инициативи - 11 част

20. СНБМ - инициативи - 12 част

21. СНБМ - инициативи - 13 част

22. СНБМ - инициативи - 14 част

23. СНБМ - инициативи - 15 част

24. СНБМ - инициативи - 16 част

# 1
 • София, Младост 4
 • Мнения: 9 024
  Да се запиша и да си копирам и тук отговорчето  Simple Smile
  Томасе и аз същото си го мислех за подписа и сайта, ама в момента не виждам голям смисъл, поне докато не се актуализира информацията там. Като се влезе стои информацията за кръглата маса и информация за членство на заглавна страница. Ако не знаеш за какво става въпрос, сайта определено не изглежда много подкупващо. Няма просто нищо актуално. Ти нали спомена за помощ за сайта от някоя от новите мами, които ще се включат?

# 2
 • СОФИЯ
 • Мнения: 8 720
Моля за малко активност в темата за издръжката.

# 3
 • На края на вселената!
 • Мнения: 2 546
майката която обеща помощ за сайта още не е дала хартиеното. няма да може да дойде на срещата. но иска да помага за сайта.

# 4
 • София
 • Мнения: 3 337
Не знам какво точно съм писала, за да разберете че съм против законопроекта за животните. Просто съм изумена, че се измисли такъв законопроект за отрицателно време без никаква гласност, при положение, че ние, ДБМ и други организации вдигаме врява до Бога за проблемите с децата и насилието и нищо не се случва, независимо какво се предприема.

Никъде не съм казала, че съм за насилието над домашни любимци Naughty Защото не съм за.

Писмото не е мислено все още, тъй като чакам мненията ви и след като досега нито едно от писмата ни не е било нападателно конкретно към някого или нещо, не разбирам защо си помислихте, че ще нападам закона за домашните любимци от името на сдружението.

Просто в предходните си постове изказах мнението си в духа на коментарите ни по всяка тема Peace

Ако прецените че няма смисъл от едно писмо до омбудсмана в защита правата на децата и против насилието над деца, кажете Peace Съдържанието е въпрос на корекции от всички нас, както и винаги е било.

Отново съжалих, че изобщо ви провокирах за някаква инициатива. Като гледам добре ви е налегнало коледното настроение и летаргия, но ми се струва че е крайно време да излезем от това състояние и да си свършим нещо по приоритетите за тази година, момичета.

Отсега мога да кажа, че нямам възможност и желание да се занимавам с медиите оттук нататък и очаквам в неделя да изберем друг, който да поеме тези задачи. Също така отказвам да давам каквито и да било интервюта или коментари във връзка със сдружението в публичното пространство оттук нататък. По този въпрос няма да размисля и бих направила единствено изключение по темата за близнаците.

# 5
 • София
 • Мнения: 3 337
Между другото в пощата има едно писмо от една организация, бях ви споменала още маналата седмица в петък, че е там и че искам да го погледнете, защото очакват отговор от нас до петък най-късно, така че още веднъж моля спешно да му хвърлите един поглед, най-вече Танчето и Хриси моля, защото предполагам, че отговора трябва да дойде от тях.

# 6
Пак приканвам да дойдете подготвени и да прочетете стратегията, вътрешните ни правила и организационната структура. Каним и всички нови момичета, които имат възможност да дойдат, за да се запознаем. Който още няма достъп до пощата ни, нека ми прати на лични ел.поща и ще ви пратя документите. Стискам палци да се съберем повече хора.

Аз ще направя всичко възможно да дойда на срещата. Понеже в момента не мога да си влезна в профила ще си дам мела тук за да мога да се запозная с правилата, структурата и каквото е нужно до срещата nade_shushulova@yahoo.com

# 7
 • софия
 • Мнения: 2 388
Кали, не мога да не отговоря на поста ти, тъй като той е доста остър и до някъде непремерен ...ще използвам тази дума. Мисля, че по темата с този род изказвания говорихте на общото събрание миналата година - какво и как се пише в публичното пространство.

До колкото знам в неделя ще се разпределят задачите за годината и ще се започва работа. Съгласна съм, че хората в момента са апатични, но това ще се промени в момента, в който всеки си получи задачите и сроковете за тях...или поне така се надявам.

По темата с писмото - явно изказа ти е бил такъв, щом толкова хора така го разбраха. Не се сърди  Hug. Всичко сме тук за да се борим за една кауза и мисля, че няма нужда да я уточнявам.

Това тук:
Също така отказвам да давам каквито и да било интервюта или коментари във връзка със сдружението в публичното пространство оттук нататък. По този въпрос няма да размисля и бих направила единствено изключение по темата за близнаците.
просто не знам как да го коментирам. надявам се, че на срещата ще го обясниш.

Аз се надявам да мога да дойда,ако мога да говоря и се чувствам добре. Но ако пропусна, което е по-вероятно, като приключа с лечението ще се радвам да се видим и да поговорим.

# 8
 • Ланкър, планините Овнерог
 • Мнения: 6 833
Здравейте!

Аз съм тази, която се предложи за помощ за поддръжка на сайта. Още не съм си пуснала документите. Но даже се чудех дали да го правя, тъй като освен в помощ за сайта, за друго не знам колко бих била от полза.  На срещата няма да мога да дойда, така че ще разчитам тук да кажете дали да пусна документите по пощата  Hug

# 9
 • На края на вселената!
 • Мнения: 2 546
Гита, добре дошла тук!   bouquet
Радвам се, че пишеш. Пускай ги и не питай. Само за сайта да помагаш не е никак малко.
Все пак да кажат и другите момичета  Grinning Аз лично ще се радвам, ако приемеш поканата ми  Hug

# 10
 • София, Младост 4
 • Мнения: 9 024
  Аз съм с двете ръце и двата крака за  Wink Имаме отчайваща нужда от още един човек, който може да помогне за сайта. В нашето време на интернет комуникации, самите ние възникнахме тук и основно тук контактуваме, определено се нуждаем от по-добра и текуща поддръжка на сайта  Peace

# 11
 • София
 • Мнения: 3 415
 Peace

# 12
 • София
 • Мнения: 4 181
Момичета, вкъщи положението е много зле, Алекс вместо да се оправя се влошава, а и аз се разболях  Sad
Просто ужас, ще дойда в неделя обаче, при всички положения.
Относно писмото, мисля, че пак не се разбрахме. Аз като казах , че съм съгласна имах предвид, че ще се пише писмо затова, че нищо не се прави защита на правата на децата и че е меко казано странно за домашен любимец да е осигурено лично пространство и защита на правата, а за децата не.
Ествествено, че никой не е против такъв закон. Това е просто повод да се напише писмо, знаете, че писмата ни винаги са провокирани от някаква информация излязла в пресата.
Кали не е казала да пишем до инстицията, която ще приема това за животните (нито знам коя е, нито дали е закон или наредба), а до омбудсмана.
След като въпроса ви се струва толкова според ще го обсъдим в неделя.

Доли, ще пуснеш ли на Куки необходимите документи от пощата моля те  Praynig

Гита Ог, ще ни бъдеш от огромна помощ, така че въобще не се чуди  Hug

# 13
 • София
 • Мнения: 1 828
Момичета, още съм в страхона центруруга в офиса (вчера си тръгнах в 11ч.  Confused )

Пратила съм на всички момичета, които си дадоха мейла и тук и на лични, стратегията, заедно с правилата и структурата ни. Утре се надявам да напиша съдържанието на плана за проекта на ФРГИ, за да си разпределим работата по него.

Честно казано мисля, че най-важната ни задача в неделя е да се разпределим по-равномерно и всички да имат задачи, защото наистина натиска върху част от хората е много голям. Отново моля елате и елате подготвени. От обучението се появи и нуждата да помислим за човек, който да се занимава основно и предимно с донори/ дарители. Помислете си дали някой би могъл да се заеме с тази задача, аз обещавам да обясня и да дам материали за работата с дарители.
 
Ще се опитам днес да звънна на Жени и Ани за срещата, но моля и вие да помогнете, защото днес подаваме оферта и незнам дали няма да забравя.  ooooh!

Обещала съм на Кали да погледна проекта в пощата.  Hug
И не на последно място - болните оздравявайте по-бързо.

Стискайте ми всички палци днес, че съм на ФМ и много ми се е свило сърцето от страх.

# 14
 • София
 • Мнения: 728
Явно всички сме се затрупали с всякакви ангажименти.
Ще гледам да успея да дойда в неделя.
Много ще се радвам на помощ за сайта  Hug
Мименце, ще трябва някоя вечер да ми обясниш през скайпа как да си вкарам логото на сдружението в подписа, че в момента нямам капацитет да го ровя по старите теми  Embarassed
Успешен слънчев ден на всички!  Peace

Редакция на ключовите думи на тема

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт