Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 30 ян. 2008, 21:41 ч.

Проблем с каша Фризокрем

  • 429
  • 5
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 558
Купих безмлечна каша Фризокрем с 4 плода, но като я приготвих стана на бучки. По време на храненето малката хитруша плюеше всяка бучка, която усети и остана полугладна. Mr. Green Втория път пак така, та се наложи да я мина с пасатора. Тази вечер директно с пасатора я бърках. Въпроса ми е аз ли съм с две леви ръце и не мога да я разбия или и при вас става на бучки  newsm78

# 1
  • Пловдив
  • Мнения: 331
Не знам за точно тази безмлечна каша, аз бях купила млечна на Фризокрем и първият път спазих инструкциите на кутията за пропорциите и стана направо течна. След това започнах да слагам повече каша (на око обикновено преценявах гъстотата), но пък на малката й се появиха едни ситни червени пъпчици и спрях. На буци не е ставала, но пак повтарям, че не беше същата каша, определено Фризокрем повече няма да купя...

# 2
  • София
  • Мнения: 556
Аз пък давам Фризокрем безмлечната ориз и царевица. Но не я правя по описанието отзад ами сипвам по малко каша и бъркам усилено с лъжичка и не става на бучки. Иначе я докарвам на консистенцията на пюре, щото моята дъщеря така я обича.  Определено обаче течността в коята трябва да я разтваряш трябва да е топло - то отзад си го пише към 50 градуса, за да стане, иначе не се разтваря добре. Кашата става много гладка. Това за сега е любимата каша на Вики, така че съм доволна от кашата.

# 3
  • София
  • Мнения: 558
Аз пък давам Фризокрем безмлечната ориз и царевица. Но не я правя по описанието отзад ами сипвам по малко каша и бъркам усилено с лъжичка и не става на бучки. Иначе я докарвам на консистенцията на пюре, щото моята дъщеря така я обича.  Определено обаче течността в коята трябва да я разтваряш трябва да е топло - то отзад си го пише към 50 градуса, за да стане, иначе не се разтваря добре. Кашата става много гладка. Това за сега е любимата каша на Вики, така че съм доволна от кашата.

Добре де, ама моята е безмлечена. Значи първо трябва да направя млякото, зак оето се иска 40 градуса да е топла водата, а после как да я направя 50 градуса за да сложа и кашата?

# 4
  • София
  • Мнения: 11 652
Направи си млякото както трябва.
След това в него добавяй кашата постепенно-сипваш една лъжичка-разбъркваш; сипваш втора лъжичка-разбъркваш, сипваш трета....... и така, докато направиш такова количество, каквото си решила, с гъстота, каквато ти харесва.
На мен каша Фризокрем никога не ми е ставала на бучки, а Иво основно такива ядеше.

# 5
  • София
  • Мнения: 558
Направи си млякото както трябва.
След това в него добавяй кашата постепенно-сипваш една лъжичка-разбъркваш; сипваш втора лъжичка-разбъркваш, сипваш трета....... и така, докато направиш такова количество, каквото си решила, с гъстота, каквато ти харесва.
На мен каша Фризокрем никога не ми е ставала на бучки, а Иво основно такива ядеше.

Мерси Vivi, ще пробвам така както си писала - лъжичка по лъжичка. Дано малкото лъвче издържи докато я разбърквам бавно-бавно...

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт