Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Моля ви да ми помогнете с някой идеи за агнешко. Свекърва ми ще ми идва на гости искам като яде, да мълчи.Благодаря ви.
Цитирай


Мнения: 2 392
това, което направих за този Великден беше:
=нарязах агнешкото на проции (причината беше, че след като разтворих пакета се оказа, че има много мазнина и реших да махна възможно най-много от нея)
=сложих сол, черен и червен пипер
=на дъното на тавичката разтопих 1/2 чаша масло и долях топла вода;
=завих с фолио и пекох около 1 и 15 мин. След това добавих 1 чаша ориз + 1 кенче с гъби. Пак завих с фолио и извадих, когато ориза беше напълно готов.
Стана сполучливо. Мисля другия път да заменя ориза с  пресни картофи.

П.С. Имаше малко по-назад страница с много рецепти за агнешко. Успех:)
Цитирай

Ottawa, Canada

Мнения: 2 452
Цитат на: m.sofi
Моля ви да ми помогнете с някой идеи за агнешко. Свекърва ми ще ми идва на гости искам като яде, да мълчи.Благодаря ви.


Иди с 1-2 страници по-назад и ще намериш тема, която дава линк към готварски сайт. Там има и "50 рецепти с агнешко". Това е и заглавието на темата. Избери си каквото поискаш! Аз правих агнешко с пресен лук оттам (като му добавих и малко грах с моркови, защото имах отворена консерва). Прибавих магданоз, сол, черен и червен пипер и залях с вино за готвене. Пекох във фурната и стана много вкусно! Тази вечер смятам да повторя.
Всъщност, не търси. Намерих линка от темата:
http://www.rozali.com/view.php?l=list&c=20
Цитирай
Благодаря ви много.
Цитирай

Вече на село

Мнения: 547
Ако искаш да впечатлиш свекито, направи по едно пакетче за всеки от фолио /вариант на книжния кебап/. Каквото и да сложиш при месото, все ще е добре, но аз го правя със зелен лук, магданоз, гюзум, сол, червен и черен пипер, масло, бяло вино и гъбки. Като сложиш пакетчетата /сгъни ги така, че да не изтича сокче по време на печенето/ в тавичката, налей водичка до средата на пакетчетата и през време на печенето гледай да не останат на сухо. Печенето ще ти отнеме час и половина. А при поднасянето отваряйте внимателно - сокчето е невероятно вкусно. Другият + на рецептата е, че пакетчетата можеш да свиеш предния ден.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.