Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 403
Здравейте на всички! Това е една история за омагьосаният кръг в който се въртя вече 8 години. Искам подкрепа да излез на. Не мога да занимавам родителите си с това. Ако получа съвет ще съм благодарна.

Имах преди него друга голяма любов от 1 ½ г. и голямо разочарование. Имах много предложения, но тръпката я нямаше. Трябваше да се появи тая тръпка, за да се влюбя отново и истински.   

И се появи ТОЙ - беден, добър, разбиращ, уважаващ, обичащ и т.н.т....
 От 8 години съм с сегашният ми приятел. Бяхме млади, аз студентка в първи курс, той завършил и изкарал казарма и голяма любов. Работихме заедно 4 месеца. На втората седмица бяхме вече в леглото. Дразнеше ме факта, че той беше дал телефонният ми номер на майка си, за да му се обажда.

В онези 4 месеца направих аборт от него – спукан презерватив ( с хапчета на седмия ден). Той не искаше дете, страх го беше, че няма да се справим - дори и на квартира не искаше да живеем заедно. На няколко пъти го хващах да се обажда на една приятелка с която се оказа, че не бил скъсал. Взех и телефона от разпечатката в пощата като си мислех, че е телефона в тях. Отговора от телефона на момичето М. беше, че той вече не живеел там.

Четири месеца след запознанството ни, той се върна в родният си град - там продължаваше да го чака предишната му работа.
Продължехме връзката си от разстояние. Той е дете на разведени родители и от 7 годишен живееше с майка си. Има едипов комплекс, за който не иска да си признае. Баща му го е биел и не само него.
 
След една година и много разговори аз се преместих в София да продължа образованието си там (тук щях да прекъсна поради не взети изпити), за да съм по-близко до него и да бъдем заедно с цената на една година следване.

На следващата година заживяхме заедно в студентско общежитие. Той докторат, аз студент. Завършихме. През това време го хванах да си пише с някакви курви по нета от университета. Голям скандал и първото му посягане. Първите думи “Еби си майката. След реших да си прережа вените. Не успях, дойде бърза помощ. Изкарах си медицинско и бях решила да го съдя. Посещавах психолог. Той си отиде в тях за месец и половина. След като се върна молби, обещания, че ще се поправи и че се опитвал да не е животно и т.н.т. И простих.

В университета прекарваше времето от 7-21 часа от понеделник до петък+събота. В по-голямата си част от времето гледаше порно.
Друга негова издънка беше телефонен номер на жена под мъжко име в указателят му. Хубаво, че имах възможност да се четат изпратените съобщения. Срещаше се с друга. Дори и един колегата вкара в играта си да го прикрива. Накрая като го зачепих призна всичко. Отново извинения. Пак простих. Обичах го.

Но след време майка му се пенсионира и реши да се премести в София да работи. Той започна да крещи, да навиква, да казва, че му преча и аз се изнесох от жилището. Оказа се, че майка му веднага след моето изнасяне се е преместила да живее с него. Едиповият комплекс се показа.

След 6 месечна раздяла пак се събрахме. Аз със сълзи му признах, че го обичам и не мога да живея без него. След това разбрах, че е бил подновил връзката си с М. Тя му звънеше. Той си криеше телефона, когато влизаше в банята. Ходеше в Интернет клуб вечер и гледаше порно и си пишеше по скайпа с М. и с други. Виждах го. А майка му го прикриваше знаеше за нас и за връзката му с М. Преди Великден беше поканен на рожден ден на М. Аз му дадох презервативи и с сълзи на очи му казах да се пази и отиде. Отиде и се върна разочарован, защото приятелката му М. вече се била променила. Била ходила 1-2 пъти на студентски бригади В САЩ. Но това не му попречило да я оправи.

Следва 1 г. живеене по- отделно. Аз със съквартиранти, той със майка си. Не мога да разбера как една майка-бивша учителка може да стой в вкъщи по гащи. За мен това не беше нормално. Много пъти сам му задавала въпросите които нахлуваха в главата ми. Отговорът беше- не.

Пак се събрахме да живеем заедно. Майка му вече беше станала баба от другия си син. Отиде да гледа бебето. И ние пак заедно.
Напоследък зачестиха караниците ни. За 4 седмици 2 пъти чух “Еби си  майката”. Започна да ме нарича “прасе”. Нарече ме и “боклук”, нещо което ме нарани. Никои не ме беше наричал така. Готвя, чистя, ходя на работа, не му изневерявам, а се превърнах в боклук-непотребен.

Сега усещам, че майка му ще се връща в София и иска да ме прогони. Вчера се опита да ме хваща за шията. Одрах го по ръцете. Смятам да го напусна отново. Страх ме е че ще се върна пак. А той пред хората е добър, мълчалив, а всъщност вълк е -  в овча кожа. Никога не ме е интересувало това какво говорят хората за някои, а може би трябваще първо да проуча. 3нам значението на думите на хората “Стой далеч от това семейство”. Искам подкрепа да излез на от омагьосаният кръг в който се въртя вече 8 години.

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 13:09 от miamaria1979

# 1
 • Мнения: 403
Ако получа съвет ще съм благодарна.

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 13:12 от miamaria1979

# 2
 • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
 • Мнения: 1 019
Нещо липсват части от текста.
Но доколкото схванах, най-добре пали гумите.

# 3
 • Мнения: 433


Консултирай се с психиатър.

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 13:17 от Лизбет

# 4
 • София
 • Мнения: 161
Божеееееееееее направо незнам откъде се намирате такива жени - момиче ти луда ли си???????? Дала му презервативи и го пратила при другата, да не говорим за всичко останало!!! Докато има жени като теб ще има мъже и като него! Я се стягай и изчезвай от този човек, стига си си губила времето с него! Или искаш цял живот да си слугинята боклук а той да те бие и да е.. други????????  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 5
 • София
 • Мнения: 161


Консултирай се с психиатър.

да и наистина не е зле да отидеш на консултация със специалист  ooooh! ooooh! ooooh!

# 6
 • София
 • Мнения: 713
Първо ти препоръчвам да поработиш над собственото си самочувствие и самооценка.
Явно нямаш добро мнение за себе си щом позволяваш да се държат с теб по този начин.
А когато оправиш проблемите със самата себе си ще се промени и всичко останало - надявам се да изхвърлиш този човек от живота си и да преосмислиш мирогледа и приоритетите си.

Късмет

# 7
 • Бургас
 • Мнения: 885
Едва ли ще чуеш различно мнение от ...хващай си багажа и бягай.

Изневерява ти,обижда те,бие те....какво повече трябва да се случи за да го напуснеш.

Обичаш го,но какъв мъж ще ти бъде и какъв баща ще бъде.


Помисли за себе си..

# 8
 • София
 • Мнения: 682
Трябва да осъзнаеш, че този мъж не те заслужава. Няма смисъл за погубваш времето и младостта си в подобна връзки. Най-чистосърдечно те съветвам да се консултираш с психолог.

# 9
 • Между гори и планини
 • Мнения: 4 263
Какво обичаш в него?
Факта, че те гони като майка му отива при него!
Факта, че ти е посегнал!
Факта, че има връзка с М от толкова време?!
Факта, че вечно гледа порно!
Факта, че те псува и нарича галено "прасе" и "боклук"  Close

Ако се самоуважаваш и искаш и друг да те уважава, отдавна да си си взела чантата и да си го напуснала.

# 10
 • Варна
 • Мнения: 93
Оффффффф, какво да кажа.....?!? Ако не искаш обидните думи  да станат точните нарицателни за теб, то плюй си на петите по-скоро  и колкото може по-далеч от този "мъж".В този случай не знам за каква форма на любов става въпрос  Shocked

# 11
 • Мнения: 1 243
Това ако е реална история, ти или си за сериозен психоаналитик или психиатър - да ти помогне да преживееш случилото се и сляпата любов към тоя "екземпляр", ( да не го нарека с някоя обидна дума ), да си плюеш на петите и да бягаш.
Все пак си мисля , че е плод на нечие въображение, което е и по-добрият вариант де!  Crazy

# 12
 • Варна
 • Мнения: 1 874
Какво обичаш в него?
Факта, че те гони като майка му отива при него!
Факта, че ти е посегнал!
Факта, че има връзка с М от толкова време?!
Факта, че вечно гледа порно!
Факта, че те псува и нарича галено "прасе" и "боклук"  Close

Ако се самоуважаваш и искаш и друг да те уважава, отдавна да си си взела чантата и да си го напуснала.
Чета и единственият въпрос, който ми се върти в главата е "Какво всъщност обичаш в него?" и хоп, попадам на това мнение.  Наистина няма какво да добавя. Любов, любов, ама товето граничи с патологичен мазохизъм. Повече любов към себе си, отколкото към него и сама ще се измъкнеш от блатото! Peace

# 13
 • Мнения: 4 932
Никога не съм разбирала подобни истории. Най-малкото, защото преди да научиш значението на думите "Стой далеч от това семейство", би трябвало да знаеш значението на една друга дума - "себеуважение".
Това, което описваш, далеч не е "любов". Дори и на "връзка" не прилича. Всъщност на нищо не прилича. Подкрепям тези преди мен, които вече са те посъветвали да потърсиш професионална помощ. В противен случай - ако не разрешиш ВЪТРЕШНИТЕ си проблеми, рискуваш да попаднеш на същия "екземпляр" в следващата си връзка.

# 14
 • Мнения: 69
Зададе ли си въпроса:а той обича ли ме?След като ти го обичаш, би ли му причинила това, което той ти причинява?Според това, което си написала, на него изобщо не му пука за тебе.Струва ли да страдаш за такъв човек?Какво му даваш и какво получаваш?

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт