Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 2 фев. 2008, 17:13 ч.

Пилешки крилца на сол?

  • 1 109
  • 4
  •   1
Отговори
  • Монреал
  • Мнения: 631
Дали ще станат? Въпроса ми е спешен, чудя се как да ги направя /ама да е по-лесно Wink /, за да изненадам мъжете вкъщи. Пиле на едра сол съм чувала, че става като на грил и се чудя дали, ако са само крилца, пак ще са с този аромат?

# 1
  • София
  • Мнения: 1 150
Цяло пиле на сол във фурната става разкош.
Крилца, кълки - всичко ще стане, как   Grinning

# 2
  • София
  • Мнения: 468
аз пък имам известни опасения, защото на мен ми залепва долната част на пилето за солта и при положение, че това са крилца по пътя на логиката значи че половината крилце ще се окаже залепнало върху солта newsm78 С две думи нищо няма да остане от тях. Не знам обаче каква е тази едра сол, морска ли newsm78 Аз го правя с такава обикновенна Thinking

# 3
  • Монреал
  • Мнения: 631
точно едра морска сол.
Ай, отивам да ги мятам  Laughing
Мерсаж  bouquet

# 4
  • Мнения: 109
Аз също съм пекла но цяло пиле върху едра сол става супер. Точно както споменаваш получава се като на грил.  chef

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт