Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Холандия/Хага

Мнения: 1 352
Свекърва ми ги прави и много ми се услаждат Crazy. Стават както за гарнитура, така и за мезе или за основно ястие.
Всичко което ви е необходимо е:

заелен фасул
масло
червен пипер, сол

за соса:

краве сирене
кисело мляко
2-3 скилидки чесън
пресен копър

Количеството е според апетита.
Сварявате фасула в подсолена вода. Аз лично го варя колкото да поомекне малко и да запази цвета си (да не е смит, а леко хрупкав), но това е въпрос на вкус. Отцеждате водата и го прехвърляте в подходящ съд. Запържвате масло с червен пипер и заливате фасула. Отделно правите сос от намачкано сирене, кисело мляко, чесън и копър. Това е, много лесно и вкусно  chef.




« Последна редакция: сб, 02 фев 2008, 20:43 от Marieta »
Цитирай

БУРГАС

Мнения: 1 545
Аз много обичам зелен фасул и скоро ще пробвам рецептата ти. Peace
Цитирай

край морето

Мнения: 3 623
И майка ми го прави така и аз много го обичам   Very Happy
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.