«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

ƒиети и отслабване
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
60-74 от 529 отговора

—офи€

ћнени€: 64
Yogurina, отдавна тр€бваше да ти благодар€ за подкрепата, ко€то чувствах от тво€ страна през ц€лото време преди да взема решението, по време и след операци€та. »зползвам случа€ да го направ€ сега. јз също не обръщам внимание на дребнавостите, които от време на време се по€в€ват, ако мога да помогна на н€кой, ще го направ€ с удоволствие. ѕрез ц€лото време не съм написала нищо, което да не е в€рно или да съм спестила нещо. –азбира се, аз не знам всичко по темата и затова пиша тук, за да обменим опит. ¬сичко, което е добронамерено и конструктивно е добре дошло, другото си е отишло.
÷итирай

Oslo,Norway

ћнени€: 108
привет на всички темичкато ко€то сте започнали е много интересна.и понеже съм твърдо решена да слагам и аз такова пръстенче бихте ли ми казали къде сте си правили операциите понеже мнени€та са много различни.аз съм се насочила към доверие дали не греша.мол€ споделете мнението си
÷итирай

—офи€

ћнени€: 158
@deni_kali, във ¬ћј се оперирах. ћисл€, че и Ѕадемчето също там.
«а "ƒоверие" съм чувала разни неща, но ти си прецени.

¬иж в мрежата има изписано вече и за ƒоверие, и за ¬ћј. ”спех!   :bouquet:

@ Ѕадемче, н€ма защо.  Blush ћного се радвам, че отвори тази тема и че продължава да е активна.  огато се оперирах, отворих една такава, но никой не писа. Crazy
—игурна съм, че насто€щата тема ще е много полезна за много хора, които се колеба€т. јз самата се реших на операци€та окрилена от една форумка, пишеща в друг форум, ко€то вече година и нещо е с пръстена /мисл€, че вече съм го писала/. »наче едва ли щ€х да се престраша.  Mr. Green

Ћек ден на всички и стремглаво свал€не на килограми!   :bouquet:
÷итирай

—офи€

ћнени€: 64
јз лично също се оперирах в ¬ћј и бих € препоръчала на всички! ѕърво, защото доц. ¬асилев е много добър хирург и изключително симпатичен човек, второ защото базата е много, много добра, трето защото това е гол€ма болница с много големи възможности ако не дай боже се получат усложнени€ и четвърто, но не на последно м€сто, плаща се само стойността на пръстена - 6500 лв. и престо€ в болницата по 4,40 лв. на ден. јз не бих се оперирала в частна клиника, защото там е доста по-скъпо, а и това си е операци€ - предпочитам да разчитам на реномирана болница.
÷итирай

Oslo,Norway

ћнени€: 108
моми4ета аз се чух вчера с доктор цветков от доверие .човека беше ощо взето доста разговорлив каза ми че цената на пръстена е 1200 евро  120 лв.са изследванията и 1000 лв е престоя в болницата и операцията .бихте ли ми дали някакви координати на доктора от вма ако имате такива .и ако не ви натоварвам бихте ли ми дали повече информация за това колко дълга беше операцията ви, имаше ли болка след това колко е възстановителния период.за мен е от голямо значение мнението на хората които са се подлагали на такава интервенция.аз съм на 25години  от 5 години в следствие поликистозни яйчници (а и не само) си започнах да пълнея здраво.под здраво искам да кажа че до преди 5 години бях 55 - 58 кг а сега сам 94 а ръста ми е едва158 см.представете си ме.толкова съм депресирана вече че направо не издаржам повече.твърдо съм решила че ще се справям с килограмите. моля ви дайте ми малко ифо
« ѕоследна редакци€: вт, 18 мар 2008, 10:08 от deni_kali »
÷итирай

Oslo,Norway

ћнени€: 108
п.п.
 а относно за това че има в мрежата за доверие и за вма аз не мога да намери€ нищо друго освен форуми с разни хора които само са чували но нищо не са си правили newsm78 :само във форума на ''т€лото'' има  повече инфо за доверие и те там почти всички са доволни от клиниката.имаше една жена ко€то е пострадала но при вертикална гастро пластика.“а това е.
аз всъщност не б€х поглеждала  кога са ви правени операциите т€ бадем4о е доста пр€сна.
как си слизат ли надолу килограмите. Very Happy
÷итирай

—офи€

ћнени€: 64
Deni_kali, ти сигурна ли си, че тези цени които си написала са за стомашен пръстен. ¬иждат ми се изключително ниски. —тува ми се че говорим за различни неща. ћоже би са ти казали цената на стомашни€ балон, ко€то в частните клиники е точно толкова - 1200 евро, а за стомашен пръстен е поне три пъти по-висока. јко това е цената - това е много по-изгодно  отколкото в ¬ћј, така че н€маш финансов интерес да ходиш във ¬ћј. ѕо отношение на координатите и всички останали въпроси, които задаваш, в предишните три страници на този форум съм об€снила всичко. јз, действително съм много пресна, но Yogurina е доста по отдавна и т€ също е писала в предишнити страници. ѕрочети ги и ако тогава имаш въпроси - питай.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 64
»нтересни хора се включват в този форум! Ќапример mummy: напсва два реда, обвин€ва в скриване на истината, пише че има близки със същи€т пръстен и изчезва. „акам, вече три дена да отговори на въпросите ми. јко не € интересува наши€ проблем, или т€ н€ма подобен, защо изобщо се намесва?
÷итирай

зад монитора

ћнени€: 409
Ѕадемче, не се връзвайте разни хора, разни мнени€ все пак това е форум! –адвайте се на хората, които тук ¬и подкреп€т и сподел€т успехите ¬и.  Hug Ќе приемайте твърде лично, нападките на останалите потребители, който не ¬и разбират! Peace
÷итирай

—офи€

ћнени€: 64
ѕрава си Boshi-Moshi! ј бе и аз така мисл€, ама защо ли се €досвам. ћоже би, защото очаквах интересна информаци€ за близките на mummy, а т€ нищо не пише и започвам да си мисл€, че сигурно е измислица, инак за три дни все щеше да намери 10 мин. време.
÷итирай


ћнени€: 2 492
»нтересна тема .
» аз съм от тези с многото кила , уви само на 25 год съм  , а вече съм прежив€ла какви ли не гадости свързани с излишните кила .
ƒа килограми се свал€т , но замисл€ли ли сте колко от ослабналите ги задържат . —поред черната статистика едва 5 % .
јз не познавам много хора със сериозни проблеми с теглото усп€ли да отслабнат завинаги - да не кажа , че не познавам нито един .
ќт години се ров€ във форуми за диети , срещам едни и същи хора - свал€т по 30 - 40 кг , после отново се по€в€ват качили всичко обратно , но вече с друг ник и т.н.
Ќормално е да има такива реакции и хора , които н€мат сходен проблем с храната да реагират негативно .
Ќе е толкова трудно да се отслабне - правила съм го много пъти  Crazy и още толкова пъти съм връщала след месеци всичко .

» онзи пост за пръстена в главата - нали ти е €сно пред самата теб , че не си застрахована .
» други€ пост за близките , които имали много проблеми заради пръстена .
ј защо не разкажеш за проблемите на един примерно 130 килограмов човек - здравословни , емоционални , социални ... дали ще ги сравним с дискомфорта от една операци€ , ко€то все пак ти гарантира н€какво ограничение и подпомага да промениш постепенно навиците си .


¬се се над€вам да не стигам до този метод - дала съм си и срок .
Ќо ако отново вид€ , че не стигам до никъде съм готово и на тази м€рка .
ƒо момента съм свалила 30 кг , но имам още толкова .

÷итирай

—офи€

ћнени€: 158
’ехе “о аз ако тр€бва да се връзвам за всичко, ще се побъркам.  Mr. Green
ƒосега съм чувала какви ли не небивалици- щом клюкарките в офиса започнаха да спекулират и да разнас€т, че съм наркоманка и затова съм била отслабвала.  ooooh! Crazy “огава реших да им кажа причината, но ново 20- "јма защо, това е толкова радикално, н€маш ли вол€?"  Crossing Arms Ќ€ма угоди€.  Twisted Evil
¬ече об€снени€ не давам на никого, важното е, че най-близките  ми хора ме подкрепиха и продължават да ме подкреп€т.
» аз мога да влезна в н€кой форум с тема "—томашен байпас" и да раздавам мнени€, но не го прав€.  онкретно стомашни€ байпас за мен е една глупава, граничеща с патологи€ сериозна намеса, но никога н€ма да тръгна по форумите да кор€ направилите си го. ¬секи има глава на раменете, времето е такова, че информаци€ има в изобилие, така че- всеки решава за себе си.

@ Deni_kali, разбирам какво ти е, но не се отчайвай. ћлада си и сигурна съм решение за проблема ти има.
ƒоколкото виждам сме и връстнички.  Mr. Green ћаксималното тегло, до което съм стигала е било 116- сега съм 88 и знам какво е да вървиш по улиците и да трепериш пред неодобрителните погледи на останалите и да ненавиждаш сам себе си.  Sad
“ова за 1200 ≈вро и на мен ми се струва странно. » все пак имай предвид, че дори да е толкова цената от пръстен до пръстен има разлика- казвали са ми го лекари. ¬ъв ¬ћј слагат шведски пръстен, който според изследвани€та е най-добри€т създаван досега. — другите има риск от страствани€ и други чудесии. ѕоне така съм чувала. Ќа мен пръстена ми го дадоха със сертификат- ако случайно не дай Ѕоже нещо стане, да мога да осъд€ фирмата.
»ма и друг момент, с който не знам дали си запозната- на мен ми казаха, че 2-3 години след операци€та не е добре да имам деца. јз не го приемам като ограничение, защото всички знаем какви рискове крие раждане с толкова много излишни килограми.

 аквото и да решиш- успех!  bouquet
÷итирай

—офи€

ћнени€: 158
ћеждудругото, н€кой от тези дни ще се постара€ да намер€ снимки от "ѕреди" и "—лед" и ще ги кача.
ћай мечтата на вс€ка дебеланка е да се похвали с такъв вид снимки.  Mr. Green
√ол€мата ми драма е, че имам много малко от "ѕреди"- навремето късах и трих де-що ми се виждаше повече от лицето, та сега съм принудена да търс€ от при€тели и познати.  Crazy

–азликата не е чак толкова фрапираща, но все пак... Mr. Green
÷итирай

Oslo,Norway

ћнени€: 108
да за пръстена ставаше въпрос  Ѕјƒ≈ћ4ќ защото не само за цената говорихме а  също така и за това при евентуална бременост  ще има ли усложнени€ колко ще ми бъде възстановителни€ процес къде се прав€т изследвани€та и т.н.
да наистина цената е доста по ниска но за тази клиника ми каза позната на мо€ приателка така т€ преди 1 година си е сложила пръстена .аз се познавам с това моми4е задо4но нот€ каза 4е била доста доволна и ми препора4а клиниката(4рез мо€та при€телка).та зна4и преди една година т€ си е направила операци€та за 3000лв. не евро Ћ¬. сега както споменах  е 1200евро+1000лв(операци€,престой)+120лв.изследвани€ Wink
Deni_kali, ти сигурна ли си, че тези цени които си написала са за стомашен пръстен. ¬иждат ми се изключително ниски. —тува ми се че говорим за различни неща. ћоже би са ти казали цената на стомашни€ балон, ко€то в частните клиники е точно толкова - 1200 евро, а за стомашен пръстен е поне три пъти по-висока. јко това е цената - това е много по-изгодно  отколкото в ¬ћј, така че н€маш финансов интерес да ходиш във ¬ћј. ѕо отношение на координатите и всички останали въпроси, които задаваш, в предишните три страници на този форум съм об€снила всичко. јз, действително съм много пресна, но Yogurina е доста по отдавна и т€ също е писала в предишнити страници. ѕрочети ги и ако тогава имаш въпроси - питай.
÷итирай

Oslo,Norway

ћнени€: 108
благодар€ ти Yogurina наистина имах нужда да 4у€ такива думи от н€ко€ сродна душа.вие дветв с бадем4ето се оказахте толкова отзив4иви.благодар€ и на двете ви още веднъж а пък аз ще разпитам пак  на сл€по нищо н€ма да прав€ .но докторът ми каза 4е 6те си закуп€ пръстена от представител т.е. би тр€бвало да не е нещо фалшиво newsm78 Smile bouquet
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
60-74 от 529 отговора