Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Здравословни проблеми и профилактика
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 25
Здравейте Д-р Слънчева!
От втория месец бебето ми е на фризолак+фризовом,защото повръщаше.Въпреки повръщането той си наддаваше добре на килограми.Лекарката не казва до кога да продължим с храната за повръщане.Вече яде и плодови и зеленчукови пюрета,не повръща.Въпроса ми е мога ли постепенно да намаля фризовома и да си остане на фризолак.Или е по-добре да да не го спирам.
Благодаря Ви много!!!!
Цитирай


Мнения: 5 760
Бебто вече е по-голамо и обикновено физиологичният рефлукс значително намалява когато примене 4 м и се храни с пюрета. Така, че можете да минете на Фризолак.
Сам по себе си Фризовом е напърно адаптиран към храненето и по отношение на хранителност отговаря на АМ, но е по-гъсто мляко.
Цитирай