Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Възможно ли е?

  • 5 фев. 2008, 16:59 ч.
  • Преглеждания  415  Мнения  6  Онлайн  1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 434
Възможно ли е 10 дена след приема на БронхоВаксом който съдържа лиофилизиран лизат от Стафилококус Ауреус да ми дава наличие на бактерията в гърлото, при положение че няма изявена клинична картина на заболяване причинено от нея?

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 1 756
От какво изследване?

# 2
  • Варна
  • Мнения: 434
Изследване на гърлен секрет!

# 3
  • София
  • Мнения: 1 756
Не е от ваксината, според мен. Има ли след името на бактерия  една цифричка десет на степен? Ако е под определена степен, няма да има клинична изява на наличието на бактерия. Именно това е ролята на ваксината. 

# 4
  • Варна
  • Мнения: 434
Няма такава цифричка! Мога ли да питам в лабораторията или трябва допълнително изследване?

# 5
  • София
  • Мнения: 1 756
В лабораторията трябва да имат стойността.

# 6
  • Sofia
  • Мнения: 8 144
Не е от бронховаксома.

Реклама


с тази използвана в BG-Mammma


Активация на акаунт