Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

се променя - разгледайте новостите и споделете с нас впечатленията си Включете се
Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 1 724
Здравейте, писна ми въпросната риба да ме боде всеки пък като бърникам из фризера и реших, че е крайно време да я изядем по някакъв начин.

Много моля за някакви идеи как точно се приготвя и чсти. Благодаря.
Цитирай

София

Мнения: 5 001
По принцип знам,че се пържи.Oткрих една интересна според мен рецепта:
http://www.brothers-trade.com/hranene_recepti.htm#Скат_с_каперси_и_домати

Цитирай


Мнения: 13 011
Цял ли е, че те боде? Бая голям фризер трябва да имаш.  Wink Laughing
Всъщност, сигурна ли си, че рибата е скат?  newsm78
Цитирай

София

Мнения: 1 724
Не е голям фризера, просто ската е малък (ако изобщо е скат) - баща ми ми го връчи и каза, че било скат.

И аз намерих тая рецепта с каперсите - сега ще помъдря дали ще успея да го изчистя.

Благодаря ви, хубав ден.
Цитирай


Мнения: 13 011
Хм, може. Аз се зачудих дали не е калкан. Предполагам, че всяка рецепта за калкан ще стане и със скат.
Цитирай

Бургас

Мнения: 3 553
Ската се пържи, някой го правят на пара, но не ти го препоръчвам, това са малки хрущялчета, почити няма месо.
Крилата на скара се режат на филета, посолява се, овалва се в брашно и се пържи.
За чистенето, не мога да ти помогна.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.