Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 5 фев. 2008, 23:23 ч.
  • Преглеждания  3 611  Мнения  5  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 1 724
Здравейте, писна ми въпросната риба да ме боде всеки пък като бърникам из фризера и реших, че е крайно време да я изядем по някакъв начин.

Много моля за някакви идеи как точно се приготвя и чсти. Благодаря.

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 5 001
По принцип знам,че се пържи.Oткрих една интересна според мен рецепта:
http://www.brothers-trade.com/hranene_recepti.htm#Скат_с_каперси_и_домати

# 2
  • Мнения: 13 547
Цял ли е, че те боде? Бая голям фризер трябва да имаш.  Wink Laughing
Всъщност, сигурна ли си, че рибата е скат?  newsm78

# 3
  • София
  • Мнения: 1 724
Не е голям фризера, просто ската е малък (ако изобщо е скат) - баща ми ми го връчи и каза, че било скат.

И аз намерих тая рецепта с каперсите - сега ще помъдря дали ще успея да го изчистя.

Благодаря ви, хубав ден.

# 4
  • Мнения: 13 547
Хм, може. Аз се зачудих дали не е калкан. Предполагам, че всяка рецепта за калкан ще стане и със скат.

# 5
  • Бургас
  • Мнения: 3 553
Ската се пържи, някой го правят на пара, но не ти го препоръчвам, това са малки хрущялчета, почити няма месо.
Крилата на скара се режат на филета, посолява се, овалва се в брашно и се пържи.
За чистенето, не мога да ти помогна.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт