(не знам кой израз е правилният)
Притеснява ме това, че от няколко години имам наченки на двойна гуша, товст кожата ми под брадичката е отпусната и в много положения на тялото изглежда отдолу като втори пласт. Грозно е и особено на снимки като се видя заснета така, ми е много неприятно. Всъщност лицето ми от край време е доста пълно в сравнение с тялото, защото съм бузеста, но брадичката или двойната гуша личат най-много.

работата е там, че съм още много млада (22) и никак не съм дебела (57 кг при ръст 174).

притеснява ме дали това не е индикатор за здравословен проблем? От какво се получава? Чувствам се съвсем здрава, но нали в училище преглеждат и дават хапчета именно за това, та се замислям дали няма да има последици върху здравртъо ми и дали не е заболяване?

(сега се сещам, че много често забравят да пия хапчетата,които ни даваха в училище, не вярвах, че може да има ефект, но може и от това да е...)

Моля помогнете с каквото знаете. Съзнавам, че постът ми звучи малко глупаво и объркано, но чак сега се замислям сериозно за това.

ПС Не бих се подложила на оперативна намеса, защото все още не е толкова фрапантно. Но искам да знам, че е "безопасно". И дали има начини да избегна засилването на проблема?