Чеснов хляб
Взимате една багета /или 2/3 от франзела/ и я нарязвате на филийки, но без да режете докрай - долната кора да остане цяла. Оставяте 1 пакетче масло да омекне на стайна температура и го смесвате с 5 счукани скилидки чесън /ако имате пресичка - още по-добре/, сол, пипер и 3 суп.лъжици ситно нарязан магданоз. Намазвате обилно с маслото между филиите и с това, което хартиса, намазвате хлебчето отгоре. Трябва да изглежда ТАКА. Завивате багетата във фолио, запечатвате хубаво като бонбон и поставяте в предварително загрята фурна на 180 градуса. Печете 10 мин., след което обръщате и печете още 10-12 мин. Изваждате, разпечатвате и сервирате. Хлябът става достатъчно хрускав, но ако държите да е повече, можете накрая да разпечатате фолиото и да пуснете вентилатора за 1-2 минути.