Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 10 фев. 2008, 16:06 ч.

До кога препечен хляб?

  • 1 850
  • 15
  •   1
Отговори
  • Смолян
  • Мнения: 257
Искам да ви попитам до каква възраст трябва да препичам хляба? И какво значение има това дали е препечен или не? newsm78

# 1
  • Samokov
  • Мнения: 674
Аз за първи път чувам, че трябва да е препечен!? newsm78

# 2
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 527
Препечения хляб губи дрождите от маята, които дразнят стомахчето, предизвикват колики и газове. За хора с колит, стомашни и чревни проблеми, както и за бебета и малки деца се препоръчва сухар или препечен хляб. След годинката може да мине и на непрепечен  Simple Smile

# 3
  • София
  • Мнения: 558
А какв е разликата между купения сухар и домашно препечени филийки  newsm78

# 4
  • Brokenpromiseland
  • Мнения: 1 428
Предполагам няма разлика  newsm78
Моето дете опита за пръв път суров хляб...от прощъпулника си..дадох и малко парченце от питката.
От тогава, голям зор с коричките на хляба....готвя и, угаждам и, а тя като си науми отказва всичко и си гризе само хляб.  Sad
Не ме притесняват коликите, ама ще стане 100 кила с тоя хляб.

# 5
  • Варна
  • Мнения: 740
Давам и сухари от време на време. Трохички хляб, когато сме седналаи да хапваме и тя ни наобикаля да си иска нещо. Гледам да не прекалявам. За препечен хляб не бях чувала.

# 6
  • София
  • Мнения: 266
Аз давам сухари,но препечен хляб не съм и давала досега,когато ядем тя се върти около масата и тогава съм си позволявала да и давам от нашия хляб.Чесно за препечен хляб и аз не бях чувала newsm78

# 7
  • Mediterraneo
  • Мнения: 19 921
Аз давах готов сухар, хляб не съм препичала. Но към годинката постепенно минах на обикновен бял или ръжен хляб. Но и в момента яде и сухари, и хляб.

# 8
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 527
А какв е разликата между купения сухар и домашно препечени филийки  newsm78

Почти никаква, само в обработката - сухарът може да трае и да седи с месеци, препечената фийка, знаеш, с времето става ужасно корава, придобива дъх... от сухарите е извлечена водата, има добавки - например Е300 и Е247е, за да държат брашното и сухарът в добро състояние, това е  Simple Smile

# 9
  • Мнения: 232
Аз давам бебешки препечени филии/ на Сиси бебе/,обогатени с витамини и желязо/За препечен хляб не съм чувала.

# 10
  • София
  • Мнения: 558
Почти никаква, само в обработката - сухарът може да трае и да седи с месеци, препечената фийка, знаеш, с времето става ужасно корава, придобива дъх... от сухарите е извлечена водата, има добавки - например Е300 и Е247е, за да държат брашното и сухарът в добро състояние, това е  Simple Smile

Блонди, мерси за отговора. Но щом има Е-та, не е ли за предпочитане прясно препечен хляб вместо сухари  newsm78 Естествено, че няма да го препека и да го държа с дни  Mr. Green

# 11
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 527
Не се притеснявай, половината Е-та са нежелателни, другите са безвредни.  Simple Smile

# 12
  • София
  • Мнения: 558
Не се притеснявай, половината Е-та са нежелателни, другите са безвредни.  Simple Smile

Мерси. Напълно се успокоих  Mr. Green, но като дойде време за попарата май няма да купя сухар,а ще и пека от нашия хляб.

# 13
  • Sofia
  • Мнения: 13 667
Сигурно докато ти се препича. По-вкусен е, принципно (поне аз така го обичам).

# 14
  • Мнения: 814
До 1 г. винаги съм давала сухарче - така ми бяха казали, ама честно казано не знаех защо... А за препечена филийка не съм се и сетила. Мерси за просветлението  Hug (по-добре късно отколкото никога  Laughing)

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт