Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 6 927
Обикновено ги правя в тефлон и не залепват.Но напоследък се разколебах за тефлона след като прочетох че е доста вреден.Не съм кой знае каква готвачка и съм пробвала в обикновен тиган.Резултатът е:вадя палачинката на парчета. newsm45 Да уточня че тиганъте Солинген-не би трябвало да залепват.Как да ги направя?Синът ми много ги обича а и всички ние покрай него.
Цитирай

София

Мнения: 707
преди всяка палачинка капваш 1ч.л. олио, да се нагорещи и тогава течността за палачинката..известно време не пипаш, докато се изпече и тя сама започва да се отделя..

че какво му е гадното на тефлона, те на всяко нещо вече - канцерогенно било..ама тя лисицата - кисело било гроздето..
Цитирай

Варна

Мнения: 229
Аз слагам една препълнена лъжица маргарин (разтапям го на микровълновата) в палачинковата смес и после - палачинката в тигана без мазнина newsm64
Цитирай


Мнения: 7 809
слагаш малко олио и масло разтопено в самото тесто и не пипаш палапинката докато си промени цвета
Цитирай


Мнения: 5 876
Доколкото знам, според последните изследвания тефлонът не е опасен. Само трябва да е здрав и да не се нагрява прекалено на празен тиган.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.