Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Здравословни проблеми и профилактика
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бургас

Мнения: 6
Бихте ли коминтирали резултатите.
И най-вече тези с червено,които са извън нормите.
Синът ми е на шест месеца.
Благодаря ви предварително.

Хематология
                         Резултати   Единици        Реф.стойности     
HGB................... 110               g/l       M(135-180)Ж(120-160) 
RBC....................4,35             T/L        M(4,4-5,9)Ж(3,7-5,3) 
HCT....................0,32             L/L        M(0,4-0,53)Ж(0,36-0,48)
WBC...................9,6                 G/L                    3,5-10,5
MCHC.................345                 g/l                     300-360
MCH....................25,3                pg                     27,0-33,0
MCV....................73,4            fL                        82,0-96,0
PLT......................362                 G/L                    100-440     
MPV....................8,20                 fl                        7,5-11,0
RDW%................13,8                %                       11,6-15,7
LYMF...................7,8               G/L  0,9-5,3 (1,3-7,4 за деца до 4г) 
GRAN..................1.4                 G/L                      1,3-7,4 (0,9-5,3)
LYMF%................81,6             %      20-50 (50-70 за деца до 4г)
GRAN%...............14,8             %      30-70 (20-50 за деца до 4г)
Цитирай


Мнения: 5 760
Червената кръвна картина е в норма, Тези референтни стойности са за възрастни. Има отклонение в  диф. броене. Има повече лимфоцити 81,6 и по-малко гранолоцити като след вирусна инфекция.
Цитирай

Бургас

Мнения: 6
При положение,че не боледувал,нормални ли са тези стойности,и каква може да е причината?
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.