Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Здравословни проблеми и профилактика
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 15 отговора

Видин

Мнения: 2 657
Моля ви погледнете резултатите ми от днес и ми кажете има ли място за притеснения...
Пролактин 423.310/45.6-621/
FT4-17.73/9.16-23.87/
TSH-1.060/0.47-5.01/
TAT-29.5/<34/
MAT-5.6/<12/
Цитирай

София

Мнения: 3 838
Ами според мен си за Честито!. Така като гледам всичко ти е норма, макар че сигурно ще се намери док, който да ти кажа, че ТСХ ти е на долна граница и ти трябва хормони.
Цитирай

Видин

Мнения: 2 657
И аз смятам,че TSH ми е добре,защото юни месец ми беше 0.44

Цитирай

Бургас

Мнения: 71
И аз смятам че е добре мисля че няма място за притеснение
Цитирай

Видин

Мнения: 2 657
това каза и лекарката днес,но пък ме праща на невролог ooooh!
Цитирай

София

Мнения: 3 838
e, що? казва ли за какво те праща на невролог?
Цитирай

Видин

Мнения: 2 657
оф аз едно че имам гуша 1-ва степен,2-ро имам страхотен главобол от година на сам Tired
Цитирай

София

Мнения: 3 838
оф аз едно че имам гуша 1-ва степен,2-ро имам страхотен главобол от година на сам Tired
И аз съм така. Ходих на невролог, гледа ме, боцка ме. Таза тензионно главобилие, изписа ми лекарства, от които се надрусвах, но главата не спираше да ме боли. Спрях ги. Работиш ли? Аз като се върнах на работа, нещата поотшумяха. Явно много време ми е липсвал контакт с хора, говорещи нещо различно от памперси и болести.  Mr. Green
Цитирай

Видин

Мнения: 2 657
Работя,но и работата ми е свързана с доста напрежение и стрес и контакт с всякакви малоумници и на места луди/в истинския смисъл/хора.....Само вчера попадах на някакви пенсионери,дето само ми вдигаха кръвното......ама те видите ли на дърти години пощурели ooooh!
Цитирай

София

Мнения: 3 838
Мен ми питаха дали главоболието ми е свързано по време с цикъла??? Та си помисли и над този въпрос...А иначе знаеш за стреса, няма какво да говорим.
Цитирай

Видин

Мнения: 2 657
 Peaceне не ми е свързано с цикъла
незнам,аз на моменти имам вероятно някакви кризи,защото може да ме боли със седмици,за известно време отшумява и после ме почва пак...на моменти ми е и причернявало Tired
Цитирай

София

Мнения: 3 838
Peaceне не ми е свързано с цикъла
незнам,аз на моменти имам вероятно някакви кризи,защото може да ме боли със седмици,за известно време отшумява и после ме почва пак...на моменти ми е и причернявало Tired
Все едно аз пиша. А какво пиеш за гушата? И по колко?
Цитирай

Видин

Мнения: 2 657
ами нищо,даже вчера бях при нея и тя каза,че не се налагало да пия нищо  newsm78
Цитирай

Mediterraneo

Мнения: 18 362
Аз малко встрани от темата, но бихте ли ми казали какви са споменатите хормони и колко струва изследването им.
Предстои ми да се изследвам хормонално и затова питам  Peace
Цитирай

Видин

Мнения: 2 657
хормоните са за щитовидната жлеза и хипофизата

На мен ми пуснаха само пролактина през здравната,другите си ги платих-70лв...По принцип през касата минават и TSH,FT3 и FT4
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 15 отговора