Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Кокосово мляко

  • 16 фев. 2008, 12:54 ч.
  • Преглеждания  3 639  Мнения  10  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 2 055
Какво мога да направя с него, подскажете рецепта. Купих 2 кутии на промоция, и вече няколко месеца не им намирам приложение. Помагайте Embarassed

Реклама
# 1
# 2
  • Мнения: 2 055
Благодаря, но си мислех за нещо изпробвано и по - близко до бъгарския вкус

# 3
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 9 330
направи крем за торта с него.

аз го готвя на ястия, ама след като искаш нещо по-традиционно, ползвай го за сладкиш.

# 4
# 5
  • Мнения: 8
от много време насам търся да купя кокосово масло обаче нямам успех много ще съм благодарна ако някой ми каже от къде мога да намеря или поне в какви магазини.

# 6
  • sofia
  • Мнения: 3 420
във Фантастико го продават, при соковете е наредено

# 7
  • Somewhere over the rainbow
  • Мнения: 315
Моят мъж прави чудно пиле корма с кокосово мляко   chef
А като нямаме в момента, но ни се хапва, той ползва краве мляко с много кокос в него...

# 8
  • Мнения: 2 055
Моят мъж прави чудно пиле корма с кокосово мляко   chef
А като нямаме в момента, но ни се хапва, той ползва краве мляко с много кокос в него...
Как го правите това? Аз изпих едната кутия, ммлякото малко сладни...

# 9
  • Мелбърн, Австралия
  • Мнения: 780
Запържваш малко лук, едно морковче на колелца, не повече от шепа кръгъл зелен боб. Добавяш пилешко (най-добре гърди или плешка - обезкостено и без кожа) на кубчета, разбъркваш колкото да побелее. Една лъжичка сос чили (ако обичате люто), половин домат на кубчета (да добави цвят). Добавяш 2-3 лъжици фъстъчено масло, кокосово мляко. Подправяш със сол и малко черен пипер. Да покъкри 10-15 минути и си готова:) Зеленчуците трябва да останат хрупкави. Сервира се върху варен бял ориз. Да ви е сладко!   chef

# 10
  • Somewhere over the rainbow
  • Мнения: 315
По принцип Анди я прави кормата с кашу, стафиди (или ябълки) и много къри и други подправки изобщо. Ще го попитам за точна рецепта и ще пиша.
А и според нас най- добре е с Басмати ориз, пробвали сме с почти всякакъв ориз, който се предлага на пазара, но с Басмати е....   chef

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт