На предишната консултация педито ми каза,че другия път ще ни проверяват за белег от БЦЖ ваксината.Ако няма ще правят Манту и може пак да ваксинирет беба.Аз подробно разгледах рамената на моето момиченце и мисля,че няма никакъв белег Явно е изчезнал.Възможно ли е да се появи все пак до другия месец и сигурно ли е,че щом го няма значе детето няма именитет и пак ще я ваксинират?Споделете как се развиха нещата при вас.
Ако липсва белег и Мантуто е отрицателно,значи липсва имунитет и ще ви направят ваксината.Това се прави между 7-10 месец на бебо.При нас се случи така и я боцнаха.Сега си има хууубав белег
Не се притеснявай. Дъщеря ми също нямаше белег и й правиха манту, което показа че просто няма белег, иначе имунизацията си я е хванала, така че споко. Казаха ми, щом няма белег просто имунизацията е бита по-дълбоко , но задължително трябва да се направи манту.
Не се притеснявай. Дъщеря ми също нямаше белег и й правиха манту, което показа че просто няма белег, иначе имунизацията си я е хванала, така че споко. Казаха ми, щом няма белег просто имунизацията е бита по-дълбоко , но задължително трябва да се направи манту.
Малката е на 8 месеца, няма белег от БЦЖ и днес и взеха манту. Нас ни изпратиха в М.Ц "Пан Санус", не съм сигурна дали го пиша правилно, взеха и прообата днес сутринта и сега в четвъртък трябва да отидем за резултата. Ако не е развила имунитет, пак тогава ще я ваксинират.
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.