Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 18 фев. 2008, 15:26 ч.

Канелони/пилешко месо

  • 1 645
  • 2
  •   1
Отговори
  • Пловдив
  • Мнения: 8 383
Съвместима комбинация ли е това?
Не ми хрумва какъв пълнеж да измисля за канелоните, само не искам да е с кайма, че снощи ядохме ястие с кайма...
Ще се радвам на всякакви идеи, благодаря Blush

# 1
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 9 694
разбира се, че е подходящо. нарежи месото на дребно, задуши го с малко лук, направи сметанов сос със синьо сирене и напълни канелоните.
сосът заливаш отгоре.
направи го по рядък да не останат сухи канелоните.
може и кашкавал да настържеш накрая.

аз не ям месо и ги пълня със зеленчуци и правя бешамел с различни сирена или сметанов сос със сирена.
става вкусно Hug

# 2
  • Пловдив
  • Мнения: 8 383
Хихи, то малко след дъж качулка, но благодаря ти много - по случайност, направих същото, почти де Blush
Задуших пилешки гърди, нарязани на ситно, с лук, после сложих малко царевица и сварено яйце настъргано, докарах го нещо като Карбонара. Стана супер. Като видях, че нямам отговори в темата, се принудих да мисля бързо - но поне сътворих нещо вкусно Flutter

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт