Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пловдив

Мнения: 8 378
Съвместима комбинация ли е това?
Не ми хрумва какъв пълнеж да измисля за канелоните, само не искам да е с кайма, че снощи ядохме ястие с кайма...
Ще се радвам на всякакви идеи, благодаря Blush

Цитирай

weiter, weiter, ... weiterstadt

Мнения: 8 318
разбира се, че е подходящо. нарежи месото на дребно, задуши го с малко лук, направи сметанов сос със синьо сирене и напълни канелоните.
сосът заливаш отгоре.
направи го по рядък да не останат сухи канелоните.
може и кашкавал да настържеш накрая.

аз не ям месо и ги пълня със зеленчуци и правя бешамел с различни сирена или сметанов сос със сирена.
става вкусно Hug
Цитирай

Пловдив

Мнения: 8 378
Хихи, то малко след дъж качулка, но благодаря ти много - по случайност, направих същото, почти де Blush
Задуших пилешки гърди, нарязани на ситно, с лук, после сложих малко царевица и сварено яйце настъргано, докарах го нещо като Карбонара. Стана супер. Като видях, че нямам отговори в темата, се принудих да мисля бързо - но поне сътворих нещо вкусно Flutter
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.