Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Universe

Мнения: 1 508
 Praynig Моля за съвет -  как правите панировка с корнфлейкс или със сусам, така че да не изпадат последните  ooooh!.
Бихте ли обяснили - стъпка по стъпка със съответните пропорции на продуктите.
НА ОТЗОВАЛИТЕ СЕ, БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО    chef  bouquet!!!
Цитирай


Мнения: 8 592

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=211363.msg5322562

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=124764.msg2321335
Цитирай

Варна

Мнения: 1 595
първо филенцата се овалват в брашно, след това яйце и тогава в галета смесена със сусам/или само в корнфлекс/
Цитирай
първо филенцата се овалват в брашно, след това яйце и тогава в галета смесена със сусам/или само в корнфлекс/

Да, и аз така правя, но овалвам само в белтък разбит добре с вилица.
Първо овалвам всички парченца в брашно. После едно по едно в белтък и веднага в натрошен корнфлейкс и добре го притискам корнфлейкса. Не ги пържа съвсем веднага, а като ги овалям всичките (примерно 5-10 мин по-късно).
Цитирай

София

Мнения: 4 676
първо филенцата се овалват в брашно, след това яйце и тогава в галета смесена със сусам/или само в корнфлекс/

И аз така ги правя , но корнфлейкса трябва да е натрошен доста на дребно / аз го меля в блендера /

Когато панирам сирена обаче , не ги овалвам в брашно , а само в яйце  Peace
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.