Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 18 фев. 2008, 18:53 ч.
  • Преглеждания  703  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • Universe
  • Мнения: 1 508
 Praynig Моля за съвет -  как правите панировка с корнфлейкс или със сусам, така че да не изпадат последните  ooooh!.
Бихте ли обяснили - стъпка по стъпка със съответните пропорции на продуктите.
НА ОТЗОВАЛИТЕ СЕ, БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО    chef  bouquet!!!

Реклама
# 1
# 2
  • Варна
  • Мнения: 1 619
първо филенцата се овалват в брашно, след това яйце и тогава в галета смесена със сусам/или само в корнфлекс/

# 3
първо филенцата се овалват в брашно, след това яйце и тогава в галета смесена със сусам/или само в корнфлекс/

Да, и аз така правя, но овалвам само в белтък разбит добре с вилица.
Първо овалвам всички парченца в брашно. После едно по едно в белтък и веднага в натрошен корнфлейкс и добре го притискам корнфлейкса. Не ги пържа съвсем веднага, а като ги овалям всичките (примерно 5-10 мин по-късно).

# 4
  • София
  • Мнения: 4 677
първо филенцата се овалват в брашно, след това яйце и тогава в галета смесена със сусам/или само в корнфлекс/

И аз така ги правя , но корнфлейкса трябва да е натрошен доста на дребно / аз го меля в блендера /

Когато панирам сирена обаче , не ги овалвам в брашно , а само в яйце  Peace

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт