Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Под гъбата

Мнения: 1 113
Ето рецептата за не трудната за изпълнение манджа.
800 гр. говеждо
4-5 средно големи глави лук
400 гр. пресни гъбки
сол, олио, черен пипер
соев сос 2- 3 с.лъжици
мед 1 чаена лъжичка
1 кафена лъжичка червен пипер
Нарязвате месото на хапки и в тенджерата под налягане за 20 минути след момента на завиране с 1 дафинов лист. Прехвърляте в тиган с загрята мазнина и добавяте нарязаният лук на по едри парчета и пресните гъби. След омекването им добавяте около 1 чаша от бульона в който е вряло месото. Сол на вкус и млян черен пипер.Когато гъбките са готови добавяте соевият сос, меда и червеният пипер. От тук се получава карамеленият вкус и вид на лука и гъбките. За гарнитура добавих задушени зеленчуци с масло.
Снимки http://www.bgalbum.com/thumbnails.php?album=11467
« Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 20:00 от mama_mima »
Цитирай

Габрово

Мнения: 3 036
Звучи страхотно,макар и да не го видях.
Но имам един въпрос:
Понеже не сме почитатели на говеждото ще стане ли рецептата и за свинско?
Цитирай

Холандия/Хага

Мнения: 1 352
Божее, какъв е този краен резултат?



« Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 20:20 от L е о »
Цитирай

Под гъбата

Мнения: 1 113
 Embarassed Embarassed EmbarassedКогато слагах линк към снимките бях сигурна че съм се справила. Сега го оправих , но ако има нещо ще търпи корекция.
desi_minkova , ако не е мазно свинското защо да не стане? Знаех че моето месо не е телешко а си е чисто говеждо за това и така написах рецептата. Иначе като вкус са два съвсем различни.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.