Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

На небето

Мнения: 5 486
Момичета нали знаете, че купешките еклери ги има в два вида с шоколадова и карамелова глазура. Та ми е интересно как я правят? Искам да направя домашни еклери, но с карамелена глазура, до сега съм ги правила само с шоколадова. А глазурата на купешките е много вкусна и ако мога да я докарам, няма да е зле.
Цитирай

Czech Republic

Мнения: 2 594
Здравей Estell!

Пробвай карамелената заливка от тази рецепта на Таннита - страхотна е - http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,307.msg2909.html#msg2909

Иначе по сладкарниците ги правят с готов карамелен фондан.
Цитирай

weiter, weiter, ... weiterstadt

Мнения: 8 321
аз правя карамел и като е готов слагам течна сметана. така остава течно дори като поизстине.
пробвала съм и с прясно мляко, но трябва да поизври, да не стане много течно и да е пълномаслено.

успех Peace
Цитирай

На небето

Мнения: 5 486
Благодаря! Дано не бие много на карамелизирана захар, че този вкус не ми харесва. Може би сметаната ще оправи вкуса?  newsm78 Топинга карамел е хубав, но е редичък и не покрива достатъчно. Не ми се иска да прозира много, много. 
natalyna, а знаеш ли дали някъде продават карамелен фондан?
  newsm78
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.