Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
Здравейте, мили Мами!
Сигурно темата, която започвам ви е писнала, но от работа, нямах време да намеря нещо по въпроса.
С моята Изцепка - баща на 2-годишната ми Дара - сме разделени година и половина. В началото на март стартира делото.
Както и да е, след всичко успях да си намеря добра работа, завърших висше образование и засега сме сами с нея - тати дава по 50 лв. на половин година, колкото да ми вдигне кръвното.
Откак се разделих с него, срещнах доста трудности. Не толкова от него, колкото от отношението на хората, които са големи гадове, когато разберат, че една жена е самотна майка. Особено повечето мъже.
Сега, след толкова трудности, разбирам, че до мен винаги е имало един човек, който без да ми се натрапва и да си иска (с извинение!!!) ме е подкрепял по всякакъв начин. Мислела съм, че е просто добър приятел и не съм обръщала внимание.
Наскоро обаче ми даде да разбера, че чувствата му не са само приятелски и т.н. С две думи - обясни ми се момчето. Той е мой колега - по-скоро шеф на сектор от близък отдел. Нещото, което ме притеснява, е че макар и доста по-голям от мен, няма дете. В момента скъсва 5-6 годишна връзка с жена, купува апартамент и всичко останало, с идеята да се съберем. С детето ми се държи повече от добре - непринудено и с топлина, а на мен ми се къса сърцето, когато тя заплаче след него, когато вечер се разделяме.
Освен всичко друго, изключително се е заел и с материалното ми благополучие - виждайки скапаната ми кола, реши че трябва да имам нова. И куп други неща.
Притеснението ми е, че за първи път в живота си се сблъсквам с подобно отношение и нали знаете как все търсиш нещо подозрително във всичко.
Затова, като субективно в цялата история, реших да се допитам до вас. Вие винаги наричате нещата с истинските им имена.
Благодаря ви предварително!

# 1
 • Мнения: 623
В момента скъсва 5-6 годишна връзка с жена, купува апартамент и всичко останало, с идеята да се съберем.

Я изчакай да скъса окончателно, пък тогава скачай...

# 2
 • София
 • Мнения: 10 890
И аз като Дани.
Че тука да дойде Сабина да ти разкаже как се приключва такава връзка, и къща се прави да живеят заедно и т.н. и т.н.
Докато е обвързан - не бих го приела насериозно.

# 3
 • Мнения: 1 635
И аз като Дани.
Че тука да дойде Сабина да ти разкаже как се приключва такава връзка, и къща се прави да живеят заедно и т.н. и т.н.
Докато е обвързан - не бих го приела насериозно.

Дойде Сабина. Wink
Не вярвям аз на такива люде с "прекратяващи връзки" вече.
Парен каша духа. Whistling

Не се доверявай докато не приключи отношенията си окончателно.
Това е моя единствен съвет!

# 4
Здравей Сабина,
момичетата са ти дали съвет, който определно е добър, но ако и ти имаш чувства към него не мисля, че това ще ти е от помощ. Аз съм в подобно положение, дори много по-сложно и знам, че когато обичаш някого, си готов на всякакви компромиси дори да чакаш и търпиш това той да прекрати другата си връзка. При мен вероятността това да стане е 1% ако гледам трезво на нещата. Но ако искам да вярвам, че да един ден и на моята улица ще огрее слънцето то % вече става друг. И при все, че гледам черногледо на нашата връзка чуствата надделяват над разума. Момичетата сигурно ще ме обвинят, защото на повечето от вас браковете/връзки точно затова са пропаднали - от намесата на друга личност. И моят случай беше такъв. Но никога не съм и си помислила, че тя е причината за раздялата ни. Вината беше само в нас.
Аз съм била и от другата страна, когато трябваше да прекратя връзка защото срещнах любовта-е това беше адски трудно. Просто никой не иска да нарани никого, но в тези ситуации това е невъзможно.
Истината е, че не знам какъв съвет да ти дам. Аз живея ден за ден. Просто чакам той да реши за себе си. Болката е страшна, но не мога да го притискам. Обичам го и съм готова да чакам и ако все пак не остане с мен както каза Сабина това ще ми е за урок. Но от любовта ми сама няма да се откажа.

# 5
 • Мнения: 2 724
Но от любовта ми сама няма да се откажа.

Браво, дано жена му се откаже.

# 6
Няма да споря. Ясно ми беше каква ще е реакията Ви.
Само ще допълня, че с това, че няма да се откажа имах в предвид, че аз нямам сили да си тръгна и да сложа точката.
За конкретната тема смятам, че само хора минали през това могат да дадат обективно мнение. Останалото ще е просто погледнато от едната страна.
На всички тук живота се е обърнал на 180 градуса в един момент, никой от нищо не е застрахован.
За да обоснова моите действия трябва да напиша много, но това няма да помогне на никого.
Много време мислех да пиша в този форум за това, което се случва с мен, но сега виждам, че съм била права, че няма смисъл.

# 7
 • Мнения: 451
Да се намеся и аз с моето черногледство и парен каша духа Wink
Не бързай.Премисли всичко
И аз тоз филм го играх,и жилището беше купено и обзаведено и колата ми(едната вноска,другите си ги плащах сама,де),но после и тази вноска си я върнах, и детето се "приемаше"като негово.Но като заживяхме заедно всичко се промени на 180 градуса Thinking След ,което ясно-кой откъдето е Wink
Радвай се на това,което ти се случва,но не се предоверявай сляпо,остави си малка вратичка....
А това с грижата и помоща,поне при мен е било правено със задни мисли.Да,когато човек е бил сам и се е борил,точно тази "грижа",малко притъпява разума.
 Peace

# 8
 • София
 • Мнения: 3 063
 patricia_p   Hug
Да се намеся и аз с моето черногледство и парен каша духа Wink
Не бързай.Премисли всичко
Радвай се на това,което ти се случва,но не се предоверявай сляпо,остави си малка вратичка....
А това с грижата и помоща,поне при мен е било правено със задни мисли.Да,когато човек е бил сам и се е борил,точно тази "грижа",малко притъпява разума.
 Peace
Съгласан съм , че пареният от каша и таратора духа и точно затова трябва да имаш вратичка, но в действителност не се получава така  Sad С времето свикваш /колкото и да ти е странно/ да се грижат за теб, да се сещат за дреболиите, да "приемат детето като свое" и т.н. и когато недай си боже нещо се обърка - отиваш начална позиция - така че това със вратичката  newsm78 незнам как се получава  newsm78

# 9
 • Мнения: 451
dioni ,то да не мислиш,че аз знам Mr. GreenАко знаех бих се спестила гърча...
Ама от добро го казах,в смисъл ,че връщането в таз начална позиция е гадинска работа и на никого не го пожелавам Naughty

Може би,да не си позволяваме да свързваме изцяло  идеята си за щастие до гроб с дадената персона newsm78

# 10
 • София
 • Мнения: 3 063

Може би,да не си позволяваме да свързваме изцяло  идеята си за щастие до гроб с дадената персона newsm78


 Peace Peace Peace и може би да имаме по няколко источника на щастие  Wink

# 11
 • Мнения: 2 868
Aз ще кажа като другите. Не казвам да  спираш отношения, но да внимаваш- ДА...  прекратяването на другите отношения, може да е само пожелателно.... може да си мисли,че ще ги прекрати,  но да не стигне до края, когато и отсрещната страна  започне  да реагира... понякога това е непредивидимо.... За това много, много внимателно   с доверието.... Нека да купи апаратмент, да го видиш че живее там самичък!,  нека се грижи за теб-ОК.....но чак след тези всичките неща мисли за събиране...
Щото ние и дете имаме и още сме до под кривата круша и май там ще си останем....

На Гост 123456   ще кажа, че тука има и други момичета с подобни истории, не бързай да правиш заключения, че няма смисъл да пишеш... Разбира се, че тези на, които брака се е разпаднал заради друга врзъка ще са по-крайни, но  истината е, че и от двете страни дса си бил пак не знаеш накъде ще излезнат нещата.... Просто реакциите на хората са най-непредвидими.....
Лично аз смятам за пълни глупости "тя ми разби брака".......ма това  е безкраен спор... няма изход от него....Но пък мога да ти кажа, че  знам за съпруги готови да си затварят очите за какво ли не- всъщност за всичко, за да опазят нещо отдавна несъществуващо.... Та една 5-6 годишна връзка си е равносилна на брак, откъдето и да го погледнеш, особено ако са живяли заедно... за това аз казвам не разчитай, че ще се раздели.... като се раздели - тогава!

# 12
 • Мнения: 671
Напълно съгласна с горния пост.

Гост 123456,с риск да ме заклеймът останалите, мисля че истината винаги има две страни.Предизвикателни,сексапилни и изкушаващи жени винаги ще има,по-важното е какъв е мъжът до нас.Защото за да се стигне до една раздяла явно нещо е куцало и тогава се е появила онази с големите цици и малкото дупе и го е отнесла.

Сабина,не се хвърляй в тази връзка докото пътя не е разчистен.Щото тези приказки"ще й кажа днес,ще й кажа утре"нещо ми миришат.То и душата в рая, и онази работа на топло-е не става.

# 13
 • София - Рим и обратно
 • Мнения: 8 712
Предизвикателни,сексапилни и изкушаващи жени винаги ще има,по-важното е какъв е мъжът до нас.Защото за да се стигне до една раздяла явно нещо е куцало и тогава се е появила онази с големите цици и малкото дупе и го е отнесла.

Знаеш, ли смятам, че тия сексапилните, с големи цици и малки дупета не развалят семейства, те са за еднократна употреба. Когато мъжът реши да сменя тотално живота си, обикновено насреща е някое абсолютно обикновено девойче.

По темата - аз съм от доверилите се на нов човек. Засега не съжалявам, но винаги имам отворен път назад, дори само в мисълта си.
Това пази ума трезв,макар че не е точно Любов. Но пък аман от луда любов, казвам аз Sick

# 14
 • Мнения: 1 431
Знаеш, ли смятам, че тия сексапилните, с големи цици и малки дупета не развалят семейства, те са за еднократна употреба...
По малки женски дупета си падат латентните гейове Wink

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт