Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 1 667
Ще ви питам един тъп въпрос.
КАк правите крем супите с пасатора? Пасирате всичко направо в тенджерата на котлона? Или отсипвата в каната на пасатора и там пасирате?
Цитирай

София

Мнения: 1 025
Махам от котлона и пасирам в тенджерата.
Цитирай

Варна

Мнения: 1 180
И аз така- премествам настрани и направо в тенджерата  Peace
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Направо в тенджерата....
Цитирай

София/Варна

Мнения: 2 229
Свалям от котлона и в тенджерата.
Цитирай


Мнения: 1 341
Ето пример за една крем-супа:

КРЕМ СУПА ОТ БЯЛ БОБ

Задушете в по-голям съд ситно нарязани: 2-3 скилидки чесън, 1 средно голяма глава лук, 1 среден стрък праз, 2 стръка целина, 3-4 супени лъжици олио, зехтин или и двете заедно. Прибавете сухи подправки по ваш избор и вкус: джоджен, риган, чубрица. Към зеленчуковата смес се прибавя 600 грама бял боб. След като кипне, се оставя да ври към 15 минути. После се пасира до идеална гладкост и пак се кипва. Накрая се сервира в купички и се гарнира с настърган пармезан (може кашкавал или сирене) и магданоз.
« Последна редакция: пн, 03 мар 2008, 17:26 от krem-karamel »
Цитирай

София

Мнения: 9 130
В каната на робота, нямам отделен пасатор.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.