Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Португалия - Пловдив

Мнения: 693
Харесах си рецепта
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=83371.0
но не можах да видия някой да е написал колко време може да престои тестото в хладилника? Може ли да го направя днес и да пържа утре за закуска? Тоест за около 20 часа добре ли ще е или е по-добре ако се пържи веднага след направата на тестото?
Цитирай


Мнения: 198
Мисля ,че няма да имаш проблеми.Все пак времето не е толкова много.Само 1 вечер.Нищо няма да му стане на тестото. Very Happy
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.