Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 636
Купих филе от тилапия. Реших просто, че е бяла риба и че ще я панирам. Сега виждам, че е розова и понятие нямам как е добре да се сготви. Имате ли представа? Благодаря ви!
Цитирай

USA

Мнения: 1 777
Най - вкусна  е панирана.Също можеш да я направиш във фолио със зеленчуци. Smile
Цитирай


Мнения: 6 020
Мъжът ми приготвя тилапията по следния начин: овалва я в брашно и я пържи в тиган с малко мазнина. Овкусява се след пърженето Peace
« Последна редакция: пт, 22 фев 2008, 21:51 от ЛУРДЕС »
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.