Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 22 фев. 2008, 18:55 ч.
  • Преглеждания  5 120  Мнения  2  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 636
Купих филе от тилапия. Реших просто, че е бяла риба и че ще я панирам. Сега виждам, че е розова и понятие нямам как е добре да се сготви. Имате ли представа? Благодаря ви!

Реклама
# 1
  • USA
  • Мнения: 1 777
Най - вкусна  е панирана.Също можеш да я направиш във фолио със зеленчуци. Simple Smile

# 2
  • Мнения: 6 039
Мъжът ми приготвя тилапията по следния начин: овалва я в брашно и я пържи в тиган с малко мазнина. Овкусява се след пърженето Peace

Последна редакция: пт, 22 фев 2008, 21:51 от ЛУРДЕС

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт