Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Проблемно забременяване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 26 отговора


Мнения: 3 011
Моми4ета първо Ви се извинявам, 4е Ви занимавам с моите проблеми. ако темата не е уместна , моля модераторите да я изстрият. Confused Правих си хормонални изследвания и резултатите са неразбираеми за мен, предстои ми среща  с гинеколожката доста напред в времето. Много моля, ако някой може да ми протълкува следните :
 Prolactin - 431.41 mlU/l  реф. ст-сти Ж(90 - 523)
 
 LH 6.81 IU/l  реф. ст-ти Ж(фол 1.9-8.0; овул 11.3-59.0; лут 0.8-
 
 FSH 7.41 IU/l реф.ст-ти Ж(фол 2.4-9.3; овул 3.9-13.3; лут 0.6-
 
 Estradiol 0.306 nmol/l реф. ст-ти Ж(фол 0.08-0.79; овул 0.7-2.1; лут 0.0
 Благодаря Ви предварително  Confused  Embarassed
Цитирай

София

Мнения: 7 718
Добри са, надявам се да са правени 3-5 ден.
Цитирай


Мнения: 3 011
Да на 3-тия. Лали много ти благодаря  за бързия отговор!  Laughing  Wink
Цитирай

София

Мнения: 4 977
резултатите са перфектни!
Цитирай
Кажете,моля ви по каква схема се правят хормоналните изследвания-кое на кой ден?
Цитирай

София

Мнения: 7 718
LH+FSH+Prolactin+Estradiol+Teststoteron се правят от 3 до 5 ден на цикъла.
Пролактинът и тестостеронът може и по друго време, но да минеш с едно боцкане.
Прогестерон се прави 6-7 ден след овулацията.
Евентуално, по-натам се правят и ЛХ и Естрадиол до 36 часа преди овулацията при фоликул над 18 мм, но за това трябва фоликуметрия. Иначе не си струва.
Сега вече можеш да ги направиш с направление.
Ако искаш може и ТУК .
Цитирай
Благодаря,Лали.Винаги даваш полезни съвети Very Happy .Нали трябва да започна отнякъде  261uuА как се измерват фоликулите?На вагинален ехограф ли,или има някакви други методи?
Цитирай

София

Мнения: 2 122
Момичета, възползвам се от темата, за да публикувам и моите резултати. Ще се радвам  да чуя коментара ви Love
Prolactin 273,78
 mlU/l М(45.0 - 375.0); Ж(59.0 - 619.0)
 
 LH 5,27
 U/l М(1.5-9.3) Ж(фол 1.9-12.5, овул 8.7-76.3, лут 0.5-
 
 FSH 7,69
 U/l М(1.4-18.0) Ж(фол 2.5-10.2, овул 3.4-33.4, лут 1.5
 
 Estradiol 0,073
 nmol/l М(0.0-0.191); Ж(фол 0.04-0.606,овул 0.536-1.930, л
Цитирай


Мнения: 4 320
Ако тези хормони си ги правила във фоликулярната фаза, между 3-5 ден от цикъла, то резултатите са ти добри
Цитирай

София

Мнения: 2 122
Цитат на: Tania79
Ако тези хормони си ги правила във фоликулярната фаза, между 3-5 ден от цикъла, то резултатите са ти добри

да, на 4-ти ден са правени Embarassed благодаря
Цитирай
Да те питам в коя лаборатория си ги правила?Моята лекарка,каза-на 5ти ден да направя
Цитирай

София

Мнения: 2 122
Цитат на: monika75
Да те питам в коя лаборатория си ги правила?Моята лекарка,каза-на 5ти ден да направя

в Цибалаб /по препоръка на Лали Razz , за което пак й благодаря/ а резултатите си ги проверяваш по интернет, което е супер удобно.
виж тук www.cibalab.com
Цитирай
Моля, ви,ако имате информация, помогнете! Имам завишени стойности на FSH:13.41 при референтни граници 3,5-12,5. Пролактинът също ми е висок 605,3 примаксимум 511, но за него пия бромокриптин.
Благодаря Ви!
Цитирай

София

Мнения: 4 977
Моля, ви,ако имате информация, помогнете! Имам завишени стойности на FSH:13.41 при референтни граници 3,5-12,5. Пролактинът също ми е висок 605,3 примаксимум 511, но за него пия бромокриптин.
Благодаря Ви!

на колко си години, на кой ден от цикъла си изследвала FSH и в коя лаборатория?
Цитирай
на колко си години, на кой ден от цикъла си изследвала FSH и в коя лаборатория?


Не успях да отогворя по-рано,тъй като имах проблем с интернета. Но сега по същество: години 27; изследвани на 3-ти ден от цикъла в лаборатория Бодимед. Благодаря ти!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 26 отговора