Доколкото знам в БГ има законов път за донорство на сперма.
Дано не се налага на никоя от нас този вариант, но все пак какво мислите по въпроса? Бихте ли прибягнали до тази стъпка и как биха реагирали Вашите половинки на това? А Вие - как бихте приели подобно нещо?
интересна и сложна питанка. предполагам всеки се е питал това, но докато не му дойде на главата и не е сигурно, че съпругът/партньорът има такъв проблем, че не може да се получи забременяване. може да ви прозвучи тъпо, но ако съм в такава ситуация бих предпочела решаващата роля да е на съпруга ми. в смисъл предполагам на всеки мъж би му било трудно да приеме мисълта. бихме могли например да си осиновим дете. но най-добре е една консултация с психолог. всичко това обаче е само теоретични размисли, като не искам да обвързвам някой с тях
Онзи ден казахна половинката ми, че ако след около 5-6 месеца нямаме бебе е време за сериозни изследвания и на ДВАМАТА едновременно. Май съм казвал и друг път - той веднага се съгласи И на мен случайно ми хрумна да го попитам дали ще е съгласен, ако той не може да има деца, да ползваме донор. Отговора беше "Само да не е "на живо" ПОсле съвсем сериозно си поговорихме и той каза, че няма да има проблем от негова страна. Попитах дали не би искал в такъв случай да си осиновим детенце. И отговора който безкарайно ме зарадва е че той държи да изпитам усещането на бременността
Ние хубаво си поговорихме, но дали ще е така, ако нещо подобно се случи. Дано не се стига до там
Иначе ва_ва и аз мисля като теб - в подобен случай половинката трябва да вземе решение
Танче, не се сдухвай отсега да мислиш за такива неща! А иначе се възхищавам на такива мъже като твоя! Надявам се и моят да е такъв, досега не съм имала възможност да го изпитам за такова нещо, дано не ни се налага!
Недей да си мислиш такива неща отсега нито да питаш половинката си защото няма смисъл - докато не опре ножа до кокала се говори едно, а това което наистина мислят го казват чак когато наистина се наложи! Ние минахме и през тази алтернатива - тоест проведохме този разговор, защото имаше наистина безнадеждна ситуация в един момент - ДА - сългаси се, но ме помоли да отложим 1-2 години в случай, че нещата тръгнат на оправяне. И те тръгнаха Сега вече има възможност да имаме дете - наше биологично - естествено пак с помощта на асистираната репродукция хихи - ако не стане някоя изненада междувременно Но този въпрос съм го премисляла стотици пъти на ден в главата си в продължение на месеци! Никак не е лесен - само така изглежда отстрани !!!!! Не си товарете главиците с проблеми, когато те не съществуват!
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.