Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 29 фев. 2008, 11:56 ч.
  • Преглеждания  1 637  Мнения  12  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 6 167
Момичета, нямам пасатор, робота ми има миксер, блендер и разни приставки за сокове и рязане.
Дали ще стане майонеза с някоя от тези приставки?

Реклама
# 1
  • Мнения: 2 098
Не знам как се казва приставката  Embarassed
Но е изглежда като "помпа"  Embarassed и един вид се "изсмуква" сместа и така става пухкава

# 2
  • Добрич
  • Мнения: 98
С пасатор найстина става бързо и лесно,но след като нямаш пробвай с блендер.Дано се получи!

# 3
  • София
  • Мнения: 1 253
Не знам дали на различните роботи приставките са различни, на моя Тефал е нещо като шайба приставката за разбиване на яйца (майонеза) и кремове. Като се сложи почти ляга на дъното.
Беще описана в инструкциите на уреда.
Защо не погледнеш в твоите инструкции или поне дай модел да проверя аз

# 4
  • София
  • Мнения: 1 253
За по-нагледно ето как изглежда моята

# 5
  • Мнения: 6 167
Робота е Кенуоод, Мулти Про.
Опитах с блендера, но той разпръсква нагоре яйцата и не става.
Сега я направих на ръка , др. път ще опитам с миксера.
Погледнах и инструкциите, но не се споменава майонеза....

# 6
  • София
  • Мнения: 1 253
Ако твоя модел е този

ето инструкциите за ползване!

Иначе от това, което прочетох в инструкциите майонеза можеш да правиш само с тази приставка

Навремето аз правех домашна майонеза с обикновен миксер.

# 7
  • Мнения: 10 592
само веднъж, преди много години, съм пробвала да правя домашна майонеза... стана редичка и с аромат на сурово яйце... С пасатор пробвах. Такава ли става домашната майонеза или аз не съм я скопосала?

# 8
  • София
  • Мнения: 1 253
Pina много отдавна съм правила, в далечната 1991 когато нямаше нищо по магазините. Не ми е ставала рядка, но аз винаги добавях повечко лимонов сок при разбиването. Вкусът на сурово яйце е неизбежен, все пак това е основната съставка. В готовите майонези е яйчен прах и затова вкусът е друг.
Сега при наличието на готови майонези навсякъде не ми се занимава.

# 9
  • София
  • Мнения: 11 649
С големия нож не става ли? Аз с него разбивам белтъци на сняг и пасирам,  би трябвало да стане и за майонеза?

# 10
  • Мнения: 6 167
еххо, страшно много ти благодаря , че си направи труда да търсиш!!!  Hug
това е робота, да

аз реших да правя майонеза, за да 'знаем какво ядем', но като видях колко олио отиде... ooooh!

пина, стана доста гъста, ти не си я улучила твоята. аз дори я разредих с малко кис.мляко, защото ми се струваше доста тежка.

# 11
  • София
  • Мнения: 1 253
еххо, страшно много ти благодаря , че си направи труда да търсиш!!!  Hug
това е робота, да

За мен беше удоволствие Simple Smile

# 12
  • Варна
  • Мнения: 549
И аз съм правила преди мн.год. ,но й при мен ставаше рядка.Само за първи път като я  правих не ми се развали/дори си спомням ,че й сложих и риба/консерва/ .Според мен ,ако се прави с пасатор/АЗ ТОГАВА ТАКА Я ПРАВИХ/трябва ножа да се вдига мн.плавно..-там е грешката/според мен/.ЛЕКА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт