Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 6 167
Момичета, нямам пасатор, робота ми има миксер, блендер и разни приставки за сокове и рязане.
Дали ще стане майонеза с някоя от тези приставки?
Цитирай


Мнения: 2 058
Не знам как се казва приставката  Embarassed
Но е изглежда като "помпа"  Embarassed и един вид се "изсмуква" сместа и така става пухкава
Цитирай

Добрич

Мнения: 98
С пасатор найстина става бързо и лесно,но след като нямаш пробвай с блендер.Дано се получи!
Цитирай

София

Мнения: 1 253
Не знам дали на различните роботи приставките са различни, на моя Тефал е нещо като шайба приставката за разбиване на яйца (майонеза) и кремове. Като се сложи почти ляга на дъното.
Беще описана в инструкциите на уреда.
Защо не погледнеш в твоите инструкции или поне дай модел да проверя аз
Цитирай

София

Мнения: 1 253
За по-нагледно ето как изглежда моята

Цитирай


Мнения: 6 167
Робота е Кенуоод, Мулти Про.
Опитах с блендера, но той разпръсква нагоре яйцата и не става.
Сега я направих на ръка , др. път ще опитам с миксера.
Погледнах и инструкциите, но не се споменава майонеза....
Цитирай

София

Мнения: 1 253
Ако твоя модел е този

ето инструкциите за ползване!

Иначе от това, което прочетох в инструкциите майонеза можеш да правиш само с тази приставка

Навремето аз правех домашна майонеза с обикновен миксер.
Цитирай


Мнения: 9 728
само веднъж, преди много години, съм пробвала да правя домашна майонеза... стана редичка и с аромат на сурово яйце... С пасатор пробвах. Такава ли става домашната майонеза или аз не съм я скопосала?
Цитирай

София

Мнения: 1 253
Pina много отдавна съм правила, в далечната 1991 когато нямаше нищо по магазините. Не ми е ставала рядка, но аз винаги добавях повечко лимонов сок при разбиването. Вкусът на сурово яйце е неизбежен, все пак това е основната съставка. В готовите майонези е яйчен прах и затова вкусът е друг.
Сега при наличието на готови майонези навсякъде не ми се занимава.
Цитирай

София

Мнения: 9 126
С големия нож не става ли? Аз с него разбивам белтъци на сняг и пасирам,  би трябвало да стане и за майонеза?
Цитирай


Мнения: 6 167
еххо, страшно много ти благодаря , че си направи труда да търсиш!!!  Hug
това е робота, да

аз реших да правя майонеза, за да 'знаем какво ядем', но като видях колко олио отиде... ooooh!

пина, стана доста гъста, ти не си я улучила твоята. аз дори я разредих с малко кис.мляко, защото ми се струваше доста тежка.
Цитирай

София

Мнения: 1 253
еххо, страшно много ти благодаря , че си направи труда да търсиш!!!  Hug
това е робота, да

За мен беше удоволствие Smile
Цитирай

Варна

Мнения: 549
И аз съм правила преди мн.год. ,но й при мен ставаше рядка.Само за първи път като я  правих не ми се развали/дори си спомням ,че й сложих и риба/консерва/ .Според мен ,ако се прави с пасатор/АЗ ТОГАВА ТАКА Я ПРАВИХ/трябва ножа да се вдига мн.плавно..-там е грешката/според мен/.ЛЕКА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.