Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 603
Извинявам се, ако вече е публикувана подобна рецепта /аз поне не намерих/. Тя е и много елементарна, но аз не се бях сещала доскоро да панирам рулца от кашкавал, увит в бекон.  Ами получи се нещо много, много вкусно и в същото време ефектно. Става със всякакви панировки. Хубаво е в панировката да се сложи и черен пипер.
 
Ето и как изглежда:

Цитирай


Мнения: 655
браво ЦЕЦИ,и аз не съм срещала рецептата,но може и да я е имало.но изглежда много вкуно,а продуктите ги имам в хладилника.айде и аз ще снимам полученото Smile
благодаря за страхотната и лесна реце Hugпта
Цитирай


Мнения: 655
а бе ЦЕЦИ,това задължително ли трябва да е пържено,сигурно и печено става,че вкъщи по здравословни причини не се пържи,а се пече newsm78
Цитирай

София

Мнения: 603
а бе ЦЕЦИ,това задължително ли трябва да е пържено,сигурно и печено става,че вкъщи по здравословни причини не се пържи,а се пече newsm78

Не е задължително, разбира се. Аз направих панировката с каквото имах - сложих по една лъжица грис, галета, царевично брашно, пшенично брашно, нишесте, омешах на кашичка с вода, чукнах едно яйчице и подправих със сол и пипер. Направих рулцата, омешах ги в кашичката - и в олиото. По същия начин може да се направи по-гъста каша и да се наредят в обилно намазнена тава - но фурната трябва да е предварително силно загрята  Peace
« Последна редакция: пн, 03 мар 2008, 11:25 от Цецето »
Цитирай

Варна

Мнения: 192
Браво,Цеци страхотна идея.Изумяваш ме с твоята изобретателност и всичко е много вкусно.
И това ще го опитам,защото изглежда зашеметяващо.
Цитирай

Португалия - Пловдив

Мнения: 693
И аз ще си го направя тези дни. Бях яла нещо подобно е Хепи, но като печено на скара без панировка. Много вкусно.
Цитирай


Мнения: 236
Изглежда много вкусно, ще го пробвам. И после ще пиша и снимам.
Цитирай


Мнения: 655
мерси много за подробните отговори,цеци  bouquet
Цитирай

7800

Мнения: 219
а бе ЦЕЦИ,това задължително ли трябва да е пържено,сигурно и печено става,че вкъщи по здравословни причини не се пържи,а се пече newsm78

Според мен става, ако се увие във фолио и се опече на скара. Така, ако има подправки (за любителите на подправките като мен), те ще се задушат и ще предадат по-ефикасно аромата си.
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Цецето, невероятно изглеждат!   bouquet
Цитирай

София

Мнения: 603
Според мен става, ако се увие във фолио и се опече на скара. Така, ако има подправки (за любителите на подправките като мен), те ще се задушат и ще предадат по-ефикасно аромата си.

Ще е хубаво наистина, но няма да е панирано, а това е идеята на рецептата  Peace
Цитирай

Пловдив

Мнения: 28
Ей за такава рецепта изобщо не ми беше идвало на ума. Страхотна е и задължително ще се пробвам да я направя. Браво, Цеци.  smile3501
Цитирай

7800

Мнения: 219
Според мен става, ако се увие във фолио и се опече на скара. Така, ако има подправки (за любителите на подправките като мен), те ще се задушат и ще предадат по-ефикасно аромата си.

Ще е хубаво наистина, но няма да е панирано, а това е идеята на рецептата  Peace

Да, де. Ама нали момичето, което съм цитирала, не иска да е пържено, затова предложих този вариант. Иначе и на мен ми изглежда по-привлекателно (и по-хрупкаво), като е панирано.
Цитирай

Сливен

Мнения: 889
браво на Цецето,страхотна идейка а и леснинка   bouquet
Цитирай

Варна

Мнения: 549
 newsm10 smile3501 smile3525
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.